Tebrikler cadı.ayol final için atak yap atak yap diyordun yaptım işte
ben süpriz olarak görmüyorum ben şarkımı paylaşırken zirve için geliyorum yazmıştım indir mustafanın yakın döneme imza atmış markalaşmış bir parçasıdır bir çok kez iddalı çıktım bu haftaya demiştim ilk final puanımıda böyle çok zor bir haftada aldım geçen hafta 7.olarak sinyal vermiştim aslında bu hafta hak ettmiğimizi bulduk
çok iyi puan verenlere çok teşekkürler
az puan verenlere sadece teşekkürler
normal bir haftada 1.olabilirmişim demekki ama bu hafta kullandığımada pişman olmadım hem 1 adım atmış olduk 5.haftaya zaten yine ilk 3 içidne yer alıcak bir aprçayla geliyorum hatta zirve içinTebrikler cadı.
Parçan güzeldi ama ilk 3 de beklemiyordum yani güzel bir başarı devamı gelir umarım.
cürilere erotik şov yapmış çirkin yoksa geçemezdi.ss
hhahha ayy hadi ordan beee hak yerini buldu bencecürilere erotik şov yapmış çirkin yoksa geçemezdi.ss
Haha cümlenin icinde @Çiğdem- e cirkin diyerekten böyle bir şeye jürilerin kanmayacağını da belirtiyosun amacürilere erotik şov yapmış çirkin yoksa geçemezdi.ss
klib çekiyor sanki5.hafta şarkım hazır kısa süre sonra paylaşıma hazır olacaktır.
ben uyarmıştım seni cnmve müzik girer... (bu sefer gerçekten.ss)
@Billy Kane @aserat54 başka bir hayatta görüşürüz artık @Bully yalın favorimdi koru onu
aynen keşke daha iyi bir şarkıyı seçseydim püf ya da özledim falanben uyarmıştım seni cnm
ayoll o değilde adam param yok diye diye gittiaynen keşke daha iyi bir şarkıyı seçseydim püf ya da özledim falan
Duygulandım lan.ve müzik girer... (bu sefer gerçekten.ss)
@Billy Kane @aserat54 başka bir hayatta görüşürüz artık @Bully yalın favorimdi koru onu
Sen, OzaN ve Tzira yüzünden birincilik kaçtı. ssKötüydü napayım. Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı. @deniz19
@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.
@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi. Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.
@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.
@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.