Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Bölüm birazdan bitecek... Uzun uzun yazmaya gerek yok! Tek kelime ile müthis bir Bölüm oldu... Aykiz'in kirbaclanma sahnesi keske hic olmasaydi, tabiki Reytinglere olumlu katkisi olacaktir ama bizi üzdü...

Aykiz'in cezalandirilma sahnesini biraz mantiksiz buldum. Hüküm verilirken aykiz neden:
- O gelip bana musallat oldu demedi
- tokat atti demedi
- ben vurmadim hatta dogru düzgün itmedim bile demedi
- sanki gercekten birsey yapmis gibi sucu üstlendi?

bu dizi güzel bir felsefeyle girdi. kaybettiğimiz değerleri bulacak diriliş geçecektik. ama Ertuğrul durduk yere adam öldürüyor. şimdi mesela arabaya saldırdı bir çok kişiyi telef etti. islamda böyle durduk yere adam öldürmek büyük günah ama dizi icabı öldürüyor Ertuğrul. ki bazen İslam'a uygun olmayan mesajlar Muhiddin arabiye soyletiriliyor. bekletimin altında kaldı ama dizi olarak gorumlarsak gayet başarılı dövüş sahneleri var ama fazlasını beklememek lazım

Toy sahnesinde Süleyman Sah'in konusmasi müthisti...

Savas sahneleri cok iyi...

Bölüm genel olarak hareketli ve heyecanli gecti...

lakin bir konuda Beyazsoy'a katiliyorum. Ertugrul ve adamlari dizi basladigindan beri yaklasik bir 300 kadar El Aziz'in askerlerinden öldürdü... Bunlarin hepsi tapinakci degil ya... Ama ayni zamanda diziye aksiyon katmasi acisindan ve Reytingler acisindan bu sahneler vazgecilmez! Tv de yayinlanan birseyd Dizi olarak bakmak gerekir ve Dizi olarak cok basarili...

Son haftalarda en begedigim bölüm 15. bölüm oldu... Hersey mükemmeldi... Ertugrul tapinakcilari simdilik alt etmeyi basardi... Bundan sonra Gündogdu ve Ertugrul'un arasinda Beylik savasi kizisacak gibi...