Aynen yükselebilir,dizinin süresi çok uzun insanları sıkabilir,biraz daha kısaltıp reklam verseler çok iyi olacak.Fragman çok güzel olmuş reytinglerin bu bölümde yükselme ihtimali var.
Süresi gerçekten çok uzun ve sıkıyor. Şöyle 1:30 saat olsa süper olur.Aynen yükselebilir,dizinin süresi çok uzun insanları sıkabilir,biraz daha kısaltıp reklam verseler çok iyi olacak.
Aynen,tarihi dizilerin bu kadar uzun olmaması lazım,dizi biraz daha reklam vermeli,o zaman reytingi daha da artacaktır.Süresi gerçekten çok uzun ve sıkıyor. Şöyle 1:30 saat olsa süper olur.
Reklam vermiyor mu? Ben netten izlediğim için bilmiyorum.Aynen,tarihi dizilerin bu kadar uzun olmaması lazım,dizi biraz daha reklam vermeli,o zaman reytingi daha da artacaktır.
2 reklam veriyor,3 reklama çıkarırsa çok iyi olacak,reytingler adına.Reklam vermiyor mu? Ben netten izlediğim için bilmiyorum.
başı kapalı olduğunda nurgul yeşilçaya zaman zaman çok benzetiyorum yüz hatlarınıBir bir Yiğitlerin yüzüne baktım Ertuğrul'un cesedini gördüm.
Selcan yine karıştırıyor ortalığı,rolünü çok iyi yapıyor.
@Çiğdem- @cookies @papuleoo @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @beyazsoy @Billy Kane
Ekli dosyayı görüntüle 43592
Biraz benziyor dediğin gibi,yarın süper bölüm bizleri bekliyor.başı kapalı olduğunda nurgul yeşilçaya zaman zaman çok benzetiyorum yüz hatlarını
Bölümü az önce izledim güzel bölümdü
Aynen reytingler daha da artacak merakla bekliyoruz,artık 10'a çıkalım.Bölümü az önce izledim güzel bölümdü
Fragman süper olmuş özellikle ertuğrul ve abisinin sarayı basması çok iyi düşünülmüş sanki kürşat olayına benzetmeye çalışmışlar.