FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kırgınlık falan yok zaten:) ben ogün anlaşmıştık sanıyordum dedim fazla ısrar edipte rahatsız etmeyeyim :) bundan sonra daha sürüyle dizi olacak film olacak orda mutlaka yine ortak izleyecklerimiz çoğunlukta olacaktır :)

senin iş nasrettin hocanın göle maya çalmasına benziyor göl yoğurt tutarsa belki @Forumdash da döner :)
Yok dönmez o bence :D neyse bugün 3.bölüm izlerim cookies teyzeyi özledim
@xemrexxx :A

sen de bizdensin, cookie ile jamal benimde favorim :) @Çiğdem- hakeem ergenini seçti :)

biz izledik sen izlememişsin işte taze başlangıç yap hem birlikte yorumlaşırsınız hemde bir avuç cookie görmüş olursun :)
Aaa gerçekten mi ? :D @sürgünüm inş kabul edersin sende :) kendi kendime deliler gibi yorum yapıyorum konuda :(
@destere en son 9.bölümü izledim 3 bölüm kaldı onalra birtürlü bakamadım boş zamanlarımda değerlendiricem 🙂🙂🙂

@Harunnn60 @mrt-06 da başlayacam diyordu onu yakala hemen :A

Empire 1x2
Ilk bölüm kadar iyi olmasada iyiydi :D
Dizide herkes bir çıkar peşinde koşuyor bakalım sezon sonu kim hedeflerini ulaşacak
Bu arada bir sekreter var baya kilolu gerçekten :D o kiloya rağmen yine iyi çalışıyor.

Asıl meseleye gelelim simdi her ne kadar bir dizide olsa Başbakana bu tarz sözler söylerken korkmuyorlar mı bunlar ? Bizim ülkede böyle birşey olsa diziye baya ceza verirler 0_o

8/10
cookies teyze meğerse ajanlarla is birliği yapıyormuş :(
Lucios bu bölüm iyi aglama numarasi yaptı gerçekten :D
Jamal ve Hakem herseye rağmen birleşti , babanın planı suya düştü :D
@xemrexxx @destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies
ben hakemi tutuyorum zaten @destere @xemrexxx çatlasınlar:F
hakem
sahneyi paylaşaya önem verdiğini gösterdi jemala 🙂🙂🙂🙂

ay sen sus parlakçı valla kafana odunu yiyicen bir gün :F o gıcık karakteri nasıl tutuyosan:F
Aaa ama hakem çok şımarık :/
Jamal daha ağır :D
jemal nasıl daha ağır ayoll onun yaptığı trıpleri ben ömrüm boyunca yapmadım tamam escinsel ama kadınlardan daha çok trip atıyor sürekli ağlamalar zırlamalar :F:F:F
hakem zaman zaman çok olgun davranıyor jemala değer verip bir çok defa yanında oluyor 🙂🙂🙂

ben hakemi tutuyorum zaten @destere @xemrexxx çatlasınlar:F
hakem
sahneyi paylaşaya önem verdiğini gösterdi jemala 🙂🙂🙂🙂
hakeem tek başına bir halt yiyemeyeceğini bildiği için
jamal la aynı sahneyi paylaşmak istiyor çünkü hakeem tek başına o sahneyi dolduramayacağından emin yeteneksiz ergenin biri :))

jemal nasıl daha ağır ayoll onun yaptığı trıpleri ben ömrüm boyunca yapmadım tamam escinsel ama kadınlardan daha çok trip atıyor sürekli ağlamalar zırlamalar :F:F:F
hakem zaman zaman çok olgun davranıyor jemala değer verip bir çok defa yanında oluyor 🙂🙂🙂
hakeem ve olğun kelimelerinin yanyana geldiği tek kısım hakeem in
annesi yaşında kadınla uzun eşek oynadıkları sahneler :))

hakeem tek başına bir halt yiyemeyeceğini bildiği için
jamal la aynı sahneyi paylaşmak istiyor çünkü hakeem tek başına o sahneyi dolduramayacağından emin yeteneksiz ergenin biri :))

hakeem ve olğun kelimelerinin yanyana geldiği tek kısım hakeem in
annesi yaşında kadınla uzun eşek oynadıkları sahneler :))
hahahaha taş düşsün kafanıza hakem kadar kıskanclar:F:F:F

Çiğdem sen bence cookie teyze , Jamal destekliyor diye istemiyorsun bence :D

@vadikızı bu diziye de başla istersen bende başladım. :) güzel dizi :)
valla başlıcam da fırsat bulabilirsem inişallah

evet @vadikızı da bu diziyi izleyecekti , ama sanırım o da internetle alakalı problem yaşıyor çoktan başlaması lazımdı başlayacağım demişti en son :)
vadikızının derdi bitiyormu netimdeki sorun burda iyide misafir falan
fırsat bulamıyorum ya inşallah başlıcam