Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@beyazsoy ama bilerek yapsa bugün niye 8 e düşman olsun ki o zaman ahmetin kazanmasına üzülmediği için rahat davranmıştır bence ama bugün iyiydi :D

Yaw hiçbişey başaramaz bence Merve bende ilk girdiğinde çok umutluydum ama oyunlarda tam bir facai çok bekledim ama hiç birşey yamadı oyunlarda adada kalmak için Hakan ve Serenay'ın arkasına takılıp kaldı gitmesi lazım takıma birşey veremez bu saatten sonra Almeda bile enazından oyun alıyor başarılı kız hiç ümidim yoktu ondan beni şaşırttı.

@beyazsoy Berna ne saydırdı öyle küfür felan Rtük el atmazmı bu olaya bir ceza daha gelsin :D
ağzını bile buzladi acun. almaz bundan dolayı

Valla eski oyunların ayrıntısını bilmiyorum benim düşüncem aynı senin kadar ümitli olamıyorum Merve konusunda
Onların zamanı kızlar erkekler olduğu için etap yada güçle ilgili oyunlar değildi. Denge , birbirine bağlı bir şekilde oyunlar daha çok ağırlıktaydı ve dengede Merve açık ara en iyiydi. Ben kötü performans sergiliyor diye gitmesi taraftarı değilim. Normalde de takip ettiğim ve sevdiğim bir isim kendisi. Geçen sene Duygu Bal kötü peformans sergiliyordu ama ben onu hep desteklemiştim. Ben insanların karakterini seversem kolay kolay vazgeçmem :D

@beyazsoy ama bilerek yapsa bugün niye 8 e düşman olsun ki o zaman ahmetin kazanmasına üzülmediği için rahat davranmıştır bence ama bugün iyiydi :D
ben iki oyunu da izlemedim sadece son komşularına bakıyorum bana bu hissiyat geçti. sonra aşırı ağlaması bu hissiyatimi kuvetlendirdi

İnşallah toplar. Belki bir kırılma noktası olur Merve için adada kalması. Almeda elenirse daha çok oynama şansı olacak. O zaman kendisini tekrar gösterebilme şansı elde edecek.
vallahi ilk haliyle şimdiki hali arasında bayağı yağ farkı var)) o yağların erimesi zor kadınlar kalça ve gousten ilk başta yağlanir

@beyazsoy sanmıyorum zaten merve bilerek oyun verecek bir insan değil bence karşısında kim olursa olsun kazanmak ister hep :D

@beyazsoy orda da abarttı biraz fazla ağladı :F @GreatOttoman tamam işte turabi doğukana saldırdı ceza almadı bernada küfretti ceza almadı ikiside aynı yani :D

Onların zamanı kızlar erkekler olduğu için etap yada güçle ilgili oyunlar değildi. Denge , birbirine bağlı bir şekilde oyunlar daha çok ağırlıktaydı ve dengede Merve açık ara en iyiydi. Ben kötü performans sergiliyor diye gitmesi taraftarı değilim. Normalde de takip ettiğim ve sevdiğim bir isim kendisi. Geçen sene Duygu Bal kötü peformans sergiliyordu ama ben onu hep desteklemiştim. Ben insanların karakterini seversem kolay kolay vazgeçmem :D
Duygu Bal yine iyi yarıştı ve adada baya kalmıştı , bende onu desteklemistim :)

yok çoğu şeyi izlemiyorum ekranda bir şey yoksa bakıyorum genelde. geyik çevirmek için yazıyorum. survivorda birine giydiğinde fazla mesele olmuyor. bir dizeye eleştirince sevenlerin hücumuna uğruyorum)))
Ütopya da fena gitmiyor bu aralar , survivor sayesinde reytingler arttı :)

Keske Almeda alsaydi dokunulmazligi ya.Oturdugu yerden sadece saskinlik ifadesi yapmayi bilen biri kalirsa cidden buyuk haksizlik. 🙁

en çok onlara yaradı ara ara bakıyorum ama çok sıkıcılar semih olmasa olay çıkmayacak)))
Evet aynen :D şu semihe rakip gelsin artık ya :D serkan ve tuncay ile olacak is değil bu , zaten onları da reji gaz veriyor her türlü yardım yapıyor yoksa tuncay 1 dk orada durmaz daha önce 2 kez kaçmaya kalkıştı ütopya dan zar zor ikna ettiler , Serkan da benim elim kolum tuncay diyor ))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...