Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen onu bırakta senin beğenmediğin özlem bugün 3 oyun kazandı :D
Benim Ozlem'i ne bakimdan begenmedigimi biliyorsun simdi tekrar aciklatma offf.Ayrica guc oyununu kazansin bi zahmet. :)

Evet aynen :D şu semihe rakip gelsin artık ya :D serkan ve tuncay ile olacak is değil bu , zaten onları da reji gaz veriyor her türlü yardım yapıyor yoksa tuncay 1 dk orada durmaz daha önce 2 kez kaçmaya kalkıştı ütopya dan zar zor ikna ettiler , Serkan da benim elim kolum tuncay diyor ))))
adam haklı kaçmakta akılı insan orda kalır mı))) yalnız semih palaznacak adamları turabi gibi önceden anlayıp yollayacak bir tip))) küre zaten ekibe kız sokmamak için kız kaçıran olarak çalışıyor))))) utopia zor toparlanır

İnstagram hesabı üzerinden takip ettiğim bir sayfa var.
Bu sayfa gerek İşte Beni Stilim olsun gerekse Survivor olsun önceden neler olacağı hakkında tüyo veriyor. Çekimleri erken yapıldığı için bu kişiye az çok bilgi geliyor. Hatta bu bilgiler yüzünden Acun Ilıcalı'nın avukatları bu adama dava falan açtı. Mesela İşte Benim Stilim'de elenen yarışmacıyı ben 4-5 gün önce öğrenebiliyorum , yada taçlı prensesleri. Aynı şeyi Survivor içinde paylaşmaya başladı. Bende bu bomba haberi sizlerle paylaşmazsam içim rahat etmeyecek. Adaya belli bir süre sonra 1 ile 3 arasında elenen yarışmacı geri dönecek. Sanırsam bu dönme adaylarını halk belirleyecekmiş. Bu yüzden Duygu Çetinkaya'nın dönüşü garanti olarak görülüyor. Diğer haberden ise bu adamda çok emin değil ama bana göre asıl bomba o. Bu akşamki dokunulmazlığı ünlüler kazanıyor. Ancak Anıl bu şekilde yarışmaya devam edemeyeceği için adadan ayrılıyor. Bunun yerini gönüllülerden bir kişi ünlüler takımına geçiyor ve bu kişi Hasan. Eğer bu yazdıkları da doğru çıkarsa bu adamın kaynakları gerçekten çok iyi diyebileceğim. Şimdiye kadar yanıldığını görmedim.:) Umarım sizleri etiketlememe değmiştir :)

Bubilgiler doğru çıkmazsa zan altında kalmak istemiyorum. Sadece sizlerle de paylaşmak istedim.

@Yakamoz-Asi , @Maskeli Fedai , , @HachiKo , @china_shangai , @Yiğitt , @Cengo , @sokak sanati , @Billy Kane , @RevaN , @Bully , @KayıpSehir , @mrt-06 , @beyazsoy , @xemrexxx ,@sürgünüm , @Harunnn60 , @aserat54 , @xdragxx , @Ahmad , @BesaleT
yanlış çıktı haber :)

@Yiğitt hayırdır geçen sene bu konun müdavimlerinin başındaydın :)))) bu sene seyrek uğrar oldun buralara :)))) yoksa sende diğer iki arkadaş gibi protesto mu ediyorsun buraları :))))

Almeda o kadar uğraştı oyun kazandırdı. Şimdi elenecek mi?

@Yiğitt hayırdır geçen sene bu konun müdavimlerinin başındaydın :)))) bu sene seyrek uğrar oldun buralara :)))) yoksa sende diğer iki arkadaş gibi protesto mu ediyorsun buraları :))))
Yok abi telefonum gitti. :D
Tele giriyorum foruma bir anda tel gidiyor, ora gidiyor falan. :( Telden giremiyorum zaten. Hem bilgisayar hem tv izlemek bana göre değil, pcyi kapatınca tvden izliyorum mecbur pek yorum atamıyorum. :(

@sokak sanati konuya girmişsin yazmıyon he senin kışkırtim belki yazarsın hırbo bu akşma gömülcek yerle bir olcak :A

merve oflaz dedikodu sampiyonu tartışmasız...:))))) ne kadar ağlak çıktı. yok beni gönderecekler yok böyle yok şöyle. ulan oyun kazanamıyorsun gitmen normal zaten. triplere bak kızdaki ya:)))))

bu kızın bırak yarışma kazanmayı o taşıdıkları aracı kaldıracak gücü yok ve bir çene var sanki takımda sadece o oyun alıyor....:)))) eğer hak adalet sms lere yansırsa oflaz go home......:))))))

Abi Hakanın Bernayi yazamamasina ne diyorsun @china_shangai
ağızdan çıkan söz yaydan çıkan ok gibidir :))))nasıl ki yaydan çıkan okun geri dönmesi imkansızsa söylenen sözün bir daha ağıza geri dönmesi imkansızdır onun için iyi düşünüp konuşmak gerekir.:))) hakan bence burada çek fevri ve aceleci davranmıştır :))))
Mehmed Âkif ne güzel der: “Budur cihanda benim en beğendim meslek, Sözüm odun gibi olsun, hakikat olsun tek.”:)))))))

oyun başlıyor :D

ooo şimdi twitter da troller acunun AKP ci olduğundan geyik çevirecek. topbaş A artık acun indirim yapmıştır)))

Alun acun yine yaptin yapacagini :))))) iki tepsi saray dan borek :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...