Hazem
Favori Üye
umarım almeda elenmez, hamburger oyununda efsane performans gösterdi ama yine yaranamıyo, halk bunu görmüştür umarım
Umarım elenir oyunlarda sıfırMerve Oflaz inşallah elenmez.
Ben performansa bakmıyorum. Umarım kalır.@beyazsoy Hakan'a ne diyorsun yaw adam Bernna'yı yazcam diyor rest çekiyor herkes kendi bacağından asılıyor diyor konseyde Almeda'yı yazıyor
Umarım elenir oyunlarda sıfır
faciası yemedi merve giderse kendisi hedef olacak. grubundan birinin gitmesini göze alamazdı. erkek adam sözünde durur. turabi niye hakana cephe aldı onunda kafası hakan gibi çalıştığı için)))@beyazsoy Hakan'a ne diyorsun yaw adam Bernna'yı yazcam diyor rest çekiyor herkes kendi bacağından asılıyor diyor konseyde Almeda'yı yazıyor![]()
Yaw bu kızda ikiside yok gidip kulis yapıo duruyor ancakBen performansa bakmıyorum. Umarım kalır.
Tam bir facia bu Hakan cidden öncedende sevmiyordum ama bugünki hareketleri iyice gözden düşürdü kendini Berna enazından onun ismini yazdıfaciası yemedi merve giderse kendisi hedef olacak. grubundan birinin gitmesini göze alamazdı. erkek adam sözünde durur. turabi niye hakana cephe aldı onunda kafası hakan gibi çalıştığı için)))
Diğerleri çok farklı sanki. Herkes kulis yapıyor.Yaw bu kızda ikiside yok gidip kulis yapıo duruyor ancak
berna hakandan daha adam çıktı)))Yaw bu kızda ikiside yok gidip kulis yapıo duruyor ancak
Tam bir facia bu Hakan cidden öncedende sevmiyordum ama bugünki hareketleri iyice gözden düşürdü kendini Berna enazından onun ismini yazdı
Yaw hiçbişey başaramaz bence Merve bende ilk girdiğinde çok umutluydum ama oyunlarda tam bir facai çok bekledim ama hiç birşey yamadı oyunlarda adada kalmak için Hakan ve Serenay'ın arkasına takılıp kaldı gitmesi lazım takıma birşey veremez bu saatten sonra Almeda bile enazından oyun alıyor başarılı kız hiç ümidim yoktu ondan beni şaşırttı.Diğerleri çok farklı sanki. Herkes kulis yapıyor.
Ben Merve'nin performansını biliyorum. Kalırsa başarabilir ki kalacak bence.
Ben hala ümitliyim. Takım tarafından sürekli sen zayıfsın sen şöylesin diye adamakıllı oyun oynayamadı. Yada Almeda ile değişmeli oynadı. Fark ettiysen çoğunda 1 kere denemelik oyuna sokulup çıkartılıyor. Zaten Merve yenilse bile genel olarak ucu ucuna yeniliyor. Adamakıllı oynasa belki onu telafi edecek. Hem Merve'nin bu kadar başarısız olması çokta şaşırtıcı olmamalı. Onların zamanında etap oyunları yoktu. Acun burada suçlu. 10 yılın en iyilerini yarıştırıyorsan hepsinin zamanından yarışmalar koyacaksın.Yaw hiçbişey başaramaz bence Merve bende ilk girdiğinde çok umutluydum ama oyunlarda tam bir facai çok bekledim ama hiç birşey yamadı oyunlarda adada kalmak için Hakan ve Serenay'ın arkasına takılıp kaldı gitmesi lazım takıma birşey veremez bu saatten sonra Almeda bile enazından oyun alıyor başarılı kız hiç ümidim yoktu ondan beni şaşırttı.
@beyazsoy Berna ne saydırdı öyle küfür felan Rtük el atmazmı bu olaya bir ceza daha gelsin![]()
Valla eski oyunların ayrıntısını bilmiyorum benim düşüncem aynı senin kadar ümitli olamıyorum Merve konusundaBen hala ümitliyim. Takım tarafından sürekli sen zayıfsın sen şöylesin diye adamakıllı oyun oynayamadı. Yada Almeda ile değişmeli oynadı. Fark ettiysen çoğunda 1 kere denemelik oyuna sokulup çıkartılıyor. Zaten Merve yenilse bile genel olarak ucu ucuna yeniliyor. Adamakıllı oynasa belki onu telafi edecek. Hem Merve'nin bu kadar başarısız olması çokta şaşırtıcı olmamalı. Onların zamanında etap oyunları yoktu. Acun burada suçlu. 10 yılın en iyilerini yarıştırıyorsan hepsinin zamanından yarışmalar koyacaksın.
oyuna değil oyundan sonra çok yapmacık takıldım ya dedi birde Ahmet'in arkasından o kadar ağlayan kız Ahmedi yener mi@beyazsoy bana bilerek gibi gelmedi bir rakamla iki saat oyalanmıştı ondan yapamamıştı hatta o rakam 8 di bugünde farkettiysen 8 i en sona bıraktı 8 i eline aldıkça geri koydu ve en son 8 i aldı yani bence bilerek değildi![]()
Valla eski oyunların ayrıntısını bilmiyorum benim düşüncem aynı senin kadar ümitli olamıyorum Merve konusunda
taner ile mervenin durumu aynı salmışlar kendilerini 7 yıl toplamalari çok zorBen hala ümitliyim. Takım tarafından sürekli sen zayıfsın sen şöylesin diye adamakıllı oyun oynayamadı. Yada Almeda ile değişmeli oynadı. Fark ettiysen çoğunda 1 kere denemelik oyuna sokulup çıkartılıyor. Zaten Merve yenilse bile genel olarak ucu ucuna yeniliyor. Adamakıllı oynasa belki onu telafi edecek. Hem Merve'nin bu kadar başarısız olması çokta şaşırtıcı olmamalı. Onların zamanında etap oyunları yoktu. Acun burada suçlu. 10 yılın en iyilerini yarıştırıyorsan hepsinin zamanından yarışmalar koyacaksın.