Ama ikisinden birinin ismini yazacak.İyi oldu umarım gider
İkisinede uzak aga![]()
Serenay Merve Oflaz'a yakın. Sero, Hakan, Oflaz ve Doğukan gruplar şu anlık.Serenay, Merve'ye mi daha yakın yoksa Almeda'ya mı? @Bully
Hele o semih haberi tam komediydi yabu benim stilimi acun aldı diye o günden buyana sürekli karalama haberi yaptı. ciner nasıl zengin oldu diye google'dan arasa millet cinerin gerçek yüzünü görür. acun bilegiyle geldi buralara öyle komplolar değil)))
Sen oflazımı yoksa Aydınımı onu karıştırdım benAma ikisinden birinin ismini yazacak.![]()
Ben sorularımla senin başını ağırtmıyorum dimi?Serenay Merve Oflaz'a yakın. Sero, Hakan, Oflaz ve Doğukan gruplar şu anlık.
Anıl, Merve Aydın, Pascal ve Almeda da diğer grup.![]()
adamlar böyle yaparak rakiplerini akarte etti aynı taktığın acuna yarayacağını düşünmüşler. google'dan bak ciner nasıl yükselmiş . fatih Altaylı doğan gurubundayken cinere giydirirdi cinlerden maaşını alınca patronunu dibinden ayrılmaz oldu)))Hele o semih haberi tam komediydi ya
Bu Ciner grubu insanların hiç mi ailesini düşünmüyor , yalan yanlış haberler yapıyorlar
Merve Oflaz, Almeda ile eleme adayı oldular ya.Sen oflazımı yoksa Aydınımı onu karıştırdım ben
Estağfurullah abi olur mu öyle şey.Ben sorularımla senin başını ağırtmıyorum dimi?![]()
Doğukan aslında o gruba tam dahil değil gibi sanki amaSerenay Merve Oflaz'a yakın. Sero, Hakan, Oflaz ve Doğukan gruplar şu anlık.
Anıl, Merve Aydın, Pascal ve Almeda da diğer grup.![]()
şimdi çapta düştü duruldu ilk zamanlar kendini güçlü zannettiği turabiye kafa tuttuğu zamanlarda kafası daha iyi çalışıyordu sanırım açlıktan kafasındaki bir kaç tilki ölmüş)))@beyazsoy aga seni tebrik etmek istedim hakan konusunda soylediklerine katilmiyordum yanilmisim bu adam cidden cok sinsi ve tehlikeli
Şu anlık dedim zaten Doğu diğer konseyde Oflaz'ı yazar takımı düşündüğü için.Doğukan aslında o gruba tam dahil değil gibi sanki ama
gurubuna güveniyor. onunda kafasında tilki dolaşıyor. hakanla tartışması ondan hakan bernayi yazarsa kendisinin gideceğini bildiği için hakanı döndürmeye çalışıyor. bernayi da yanına çekmeye çalışıyor bu sayede kalabikdigince kalacakOflaz neye güvenerek bu kadar ego yapıyor anlamıyorum açıkcası.
Merve Aydın kaybediyor ödül oyununda bu oyunda kesin bizde o zaman. Çorba olacak ünlüler.![]()