Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serenay, Merve'ye mi daha yakın yoksa Almeda'ya mı? @Bully

Bu hafta tüm takım oylamaya çıkacak anlaşılan. :A:A

Merve oflaz yine yırttı pacayı gibi, rezil oldu olacağı kadar şimdide gitmesini bekliyoruz. :)

bu benim stilimi acun aldı diye o günden buyana sürekli karalama haberi yaptı. ciner nasıl zengin oldu diye google'dan arasa millet cinerin gerçek yüzünü görür. acun bilegiyle geldi buralara öyle komplolar değil)))
Hele o semih haberi tam komediydi ya
Bu Ciner grubu insanların hiç mi ailesini düşünmüyor , yalan yanlış haberler yapıyorlar

@beyazsoy aga seni tebrik etmek istedim hakan konusunda soylediklerine katilmiyordum yanilmisim bu adam cidden cok sinsi ve tehlikeli

Oflaz neye güvenerek bu kadar ego yapıyor anlamıyorum açıkcası. :D
Merve Aydın kaybediyor ödül oyununda bu oyunda kesin bizde o zaman. Çorba olacak ünlüler. :D

Hele o semih haberi tam komediydi ya
Bu Ciner grubu insanların hiç mi ailesini düşünmüyor , yalan yanlış haberler yapıyorlar
adamlar böyle yaparak rakiplerini akarte etti aynı taktığın acuna yarayacağını düşünmüşler. google'dan bak ciner nasıl yükselmiş . fatih Altaylı doğan gurubundayken cinere giydirirdi cinlerden maaşını alınca patronunu dibinden ayrılmaz oldu)))

@beyazsoy aga seni tebrik etmek istedim hakan konusunda soylediklerine katilmiyordum yanilmisim bu adam cidden cok sinsi ve tehlikeli
şimdi çapta düştü duruldu ilk zamanlar kendini güçlü zannettiği turabiye kafa tuttuğu zamanlarda kafası daha iyi çalışıyordu sanırım açlıktan kafasındaki bir kaç tilki ölmüş)))

@beyazsoy evlenmiş miydi :F @Bully gördüm aga oflazı yazmış ve doğru yapmış almeda bazen kazanıyor ama oflaz hiç kazanamıyor derhal gitmeli adadan :D

@beyazsoy evlenmiş miydi :F @Bully gördüm aga oflazı yazmış ve doğru yapmış almeda bazen kazanıyor ama oflaz hiç kazanamıyor derhal gitmeli adadan :D

Oflaz neye güvenerek bu kadar ego yapıyor anlamıyorum açıkcası. :D
Merve Aydın kaybediyor ödül oyununda bu oyunda kesin bizde o zaman. Çorba olacak ünlüler. :D
gurubuna güveniyor. onunda kafasında tilki dolaşıyor. hakanla tartışması ondan hakan bernayi yazarsa kendisinin gideceğini bildiği için hakanı döndürmeye çalışıyor. bernayi da yanına çekmeye çalışıyor bu sayede kalabikdigince kalacak

sms de oflaz almedia dan dah iyi muhtemelen kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...