Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki Merve aday oldu sms oylamasında da 1.çıktı o zaman Almeda mı elenecek? @Bully

Oflaz oturduğu yerden Almeda'yı gönderirse çok kanıma dokunur.

Oflaz'ı yollasınlar önce, sonra Almeda.

Hakan'ında sırası da gelecek, ters düz konuşmasını biliyor Berna hakkında. :)

Diyelim ki Merve aday oldu sms oylamasında da 1.çıktı o zaman Almeda mı elenecek? @Bully
Henüz bu dediğin durum olmadı. Yani konseyden ismi çıkan 1.olmadı daha. Bu yüzden net bir yorum yapamayacağım.

Ama Serenay'ın da 1.liği var onun da isim söyleme hakkı var, işler karışık yani biraz. :)

Almeda size o hamburgerleri kazandırdı ulan utanın. :(

begumden sonra acunda iyi gider yaptı)) haberturke fena giydirdi))) bu sitede bu haberlerin arka planı yazdım (complocu olarak))) ) özelikle semih haberi tam komediydi ha geçen ahmet dursun içinde saçma bir haber yapmışlardı))) acun ona da görüntülü karşılık vermişti

begumden sonra acunda iyi gider yaptı)) haberturke fena giydirdi))) bu sitede bu haberlerin arka planı yazdım (complocu olarak))) ) özelikle semih haberi tam komediydi ha geçen ahmet dursun içinde saçma bir haber yapmışlardı))) acun ona da görüntülü karşılık vermişti​
Habertürk'ün garezi ne ?

Lan şu Oflaz'ın gitmesi lazım oyunlarda sıfır birde kulis yapıyor kalmak için iyice ayar oldum.

pascalda mı almedayı yazdı la ulan pascal yazsana oflazı kızın bir şey yaptığı yok :D

Bu hafta 4 aday olacak galiba.Oflaz ve Almeda ilk aday.Serenay bir aday çıkartacak.Bir de yeni haftanın birincisi çıkartacak ve bitti :F

begumden sonra acunda iyi gider yaptı)) haberturke fena giydirdi))) bu sitede bu haberlerin arka planı yazdım (complocu olarak))) ) özelikle semih haberi tam komediydi ha geçen ahmet dursun içinde saçma bir haber yapmışlardı))) acun ona da görüntülü karşılık vermişti​
Habertürk'ün garezi ne ?
bu benim stilimi acun aldı diye o günden buyana sürekli karalama haberi yaptı. ciner nasıl zengin oldu diye google'dan arasa millet cinerin gerçek yüzünü görür. acun bilegiyle geldi buralara öyle komplolar değil)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...