Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogukan haricinde kim giderse gitsin :)))))) diger takimda da hasan sonuna kadar kalsin digerlerinin bir onemi yok :))))

Sanki annesine babasına şikayet ediyor, sahra kışkırtıcılığını koydu yine ortaya.

Berna kötü bişi söylemedi orada bana göre. Sen kazanmış birini kışkırtırsan oda haliyle sinirlenir.

Ünlüler akıllarını başlarına alsınlar Almeda ve Oflaz'ı koysunlar listeye.

Acun taneri ünlüler kazansın diye almış. :D

@-KADİR- sms olmadı daha aga belli değil kimin gideceği :D
Aga kimi yazacaklar demek istemistim :D

@-KADİR- bilmiyorum aga berna hakan oflaz almeda anıl gibi isimler çıkar heralde :D

pascal komedi ya :F

İşte bu Hakan be şu sembolü al nolursun. :D

2 ile 5'i ayırt edemedi Hakan gitti sembol. :(

Neyse Merve sembolü aldığı için sms'te 1.olma ihtimali azaldı böyle bir iyi tarafı da var olayın. :D

Doğu'dan atak bekliyorum 1.olabilir bence. :D

şu merve aydın ne kadar yapmacık ve gereksiz bi kız yav hareketleri bak gıcık oluyorum İnşallah elenir biran önce

Yes be.Mükemmel oldu.Şimdi Merve'nin oyları Almeda ve Anıl'a kayacak.Almeda da bu oylamada en az 2 sıra yükselecek :)

merve kazandı şaşırdım :D

hakandaki triplere bak ya :F

tarihi satış yapıyor merve oflaz vay be nankörlüğe bak :D 10 yıllık arkadaşını 10 günlük kişiye değiştir
böyle insanlardan acayip korkarım

ve adamım camoka :D kardeşim camokayı gösterin ya diğerleri hikaye gösterin aslanımıı :D

Hahah :F
21e0093f68e8203a19aa0a0029c45c61.jpg

@Bully @Billy Kane @beyazsoy @takas @RevaN @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm

Serenay dokunulmaz degilmiydi ? niye oynadi bireysel dokunulmazligi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...