Çığlık 18.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
22z5QO.jpg

Wes Craven
'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm 12.bölüm 13.bölüm 14.bölüm 15.bölüm 16.bölüm' ve 17.bölüm ünü okumak için tıklayınız!!!

18.Bölüm-Yeni Bölüm
Yıllar sonra...herşey ve herşey değişmişti,herkes eski sade ve doğal yaşamına devam etmeye ve tekrar eskisi gibi bir araya gelmeye karar vermişlerdi.

Bu akşam Alper'in evinde toplanacaklardı ,maskeli katil Harun yakalanıp hapise girmiş müebbet olarak ceza çekecekti.Kapıyı ilk çalan Selim ve Çiğdem peşinden Nisa,Enis,Can ve diğerleri...

Önce sessiz bir ortam oluştu fakat ardından Alper'in hadiyin oturmaya mı geldik ben aşağıdan içeçekleri alıp geleyim sizlerde Dvd yi takın hep beraber romantik bir film izleyelim.Alper aşağıya ine dururken Yiğit eline aldğı filmi Dvd oynatıcısına yerleştirmiş ve seside sonuna kadar açmıştı .

Alper aşağı kata iniş merdiveninde birden durdu eskiden ki yaşadıkları gözünün önüne geldi,daha sonra yok onlar eski,diyerek kapıyı açıp devam etti.Merdivenleri inerken birden lamba söndü,Alper birden endişelendi,fakat korkuya kapılmadan aşağıya doğru indi,kolinin içerisinden birkaç adet kola ve meyve suyu almak üzere eğildiği sırada ,kafasına geçen bir çuval ile sürüklenmeye başladı.Çığlıklar atsada kimseye sesini duyuramadı.

Enis içeridekilere Alper'i merak ettiğini söyleyerek aşağıya inmek için mahsen kapısının oraya gelir ve aşağıya Alper diye seslenir,Fakat hiçbir ses yoktur.Aşağıya doğru adımladığı sırada kanların yayıldığını ve bir cesedin olduğunu görür.

Koşarak yukarıya çıkar ve içerideki herkese bağırarak aşağıda bir ceset var,Alper ölmüş galiba ,herşey eskiye döndü,katil tekrardan aramızda diyerek çığlıklar atar! ! !

Oyuncular;
Can = @kvp-medya
Çiğdem @Çiğdem-
Alper @cookies
Harun = @Harunnn60
Selim = @destere
Enis= @gözlemci
Yiğit = @yiğit
Erhan = @MelankoliK
Ali Ozan = @pompy
İpek ? Ceyda ? Öykü ?​

Son düzenleme:
kısa olmuş daha ayrıntılı olabilirdi eleştirecek bir şey yok

öncelikle @gözlemci çok iyi bir dönüş yapmışsın keyifle okudum😉

hahaha @cookies ayoll boşuna beklemezsin sen b sezon sana yer yok sanırım :F:F:F
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır ! ! ! :) Ben süreci hızlandırmış olabilirim.
kısa olmuş daha ayrıntılı olabilirdi eleştirecek bir şey yok
Bu hafta 2 bölüm birden atmayı düşünüyorum. Bu, hikayeleri bağlama bölümü niteliğinde oldu :)

Gitmediyse etiket yaparız :)

@pompy ve diğerleri ...
Haha etikete bak pompy ve diğerleri :F
[HASHTAG]#Alperyasasin[/HASHTAG]

öncelikle @gözlemci çok iyi bir dönüş yapmışsın keyifle okudum😉

hahaha @cookies ayoll boşuna beklemezsin sen b sezon sana yer yok sanırım :F:F:F

Yaa belki katili öldürdum .ss .ss :(
Olmemeliyim benim en az 26 bolumluk anlasmam vardi .ss
Ölmusumdur büyük ihtimal yaa :(
Hayaletim hep yaninizda olacak :A

[HASHTAG]#Alperolumsuzdur[/HASHTAG] :A

30.Bölüm Sezon Finali :)

Her canlı bir gün ölümü tadacaktır ! ! ! :) Ben süreci hızlandırmış olabilirim.

Bu hafta 2 bölüm birden atmayı düşünüyorum. Bu, hikayeleri bağlama bölümü niteliğinde oldu :)

ilk katilde öldü sandığımız kişiydi ya alper öldü üsü verip katil o çıkarsa :F:F:F

[HASHTAG]#Alperolumsuzdur[/HASHTAG] :A

30.Bölüm Sezon Finali :)
[HASHTAG]#AlperOlurseLanetiSenaryoyaCoker[/HASHTAG] 😉
Aa sezon finalimi :) bekliyoruz 😉 :)
Sezon finalinde @xemrexxx ölsün 😉 çocuk bi ara katilmisti noldu ona :)
ilk katilde öldü sandığımız kişiydi ya alper öldü üsü verip katil o çıkarsa :F:F:F
Kiz kendi kafama cuvalmi gecircem .ss .sa .ss
Belki katili öldürdum .ss yada bana saldiran kişi beni kaçırdı orda baska biri ölmüş :)

Belki katili öldürdum .ss yada bana saldiran kişi beni kaçırdı orda baska biri ölmüş :)
Tüm cevapları Cuma Akşamı görürsünüz :) 30 değilde belki 40 olabilir Haziran sonunda işte ,tatile çıkmadan bitiriveririm :)

Sorun yok :) Sadece dört dörtlük yazdığını zannetme diye uyarayım dedim :A
Kusursuz insan yoktur ,ben de bu yanılgıya düşmem hiçbir zaman :)

hahaha sen ilk bölümden geberdin cnm allah rahmet eylesin sana hadi güle güle :F:F:F

hahaha sen ilk bölümden geberdin cnm allah rahmet eylesin sana hadi güle güle :F:F:F
Aa sus bakiyim sen ne ölmesi .ss daha kara doğumgünündeki gibi (forumda yazmamistim ama elimde vardi böyle bolumler )dunyayi katiller bascak bizde kaçacagiz ormanın içine :Z
Daha ölmek yok yola devam :Z
Yok haftada 2 bölüm yazarım,kesin olarak yetişir :)
İnşallah 😉 :Z :Z
Sende her yaz tatile gidiyosun maşallah :)