finali izledim
ilk partta 2009 a dölndük
artie yine umutsuz, tina kekeme,rachel kezban,mercedes divalık hayallerinde,kurt krışıktı
son sahnede yine ilk bölümdeki gibi don't stop beliving i izledik dizinin sloganı oldu galiba bu
2.kısımda dreams come truth temalıydı
will mckinley i sanat okulana dönüştürdü. bir sürü gösteri korosu oldu
sam new directions ın başına geçti. rachella jessie tekrar birleşti galiba sonunda hiç sevmedim o kısmı.
mercedes beyonce tarafından seçildi. rrachel tony ödülü kazandı,artie yönetmen oldu ve tinayı kaptı ilk sezondaki gibi.kurt ve blaine evlendi rachel taşıyıcı annelik yoluyla ikisine bebek verdi.sue ile becky duygulandırdı
sue herkesle hesabı kapadı. will ve emma bir sürü çocuk yaptı.
neyse ryan keli santana-brittany-quinn ve puck ı anca son sahnede gösterdi hain kel.ss zaten bu karaktertlere garezi vardı özellikle quinn'e neyse ki robert de niro ama dianna daki ışığı gördü kızcağız filmden filme koşuyor
sanırım finaldeki sam in new directions ın başına geçme olayı ölmese vcory e nasip olacaktı.
ilk sezona dönünce puck,emma ve bir sürü karakterin en başta çok itici olduklarını farkettim.mercedesle rachelı tekrar yarışırken görmek güzeldi.dizi boyunca geri kalsa da (bence santana ve racheldan sonra en iyi sese sahip) artie ilk bölümde ilk soloyu alanmış
sue ciğim başkan yardımcısı oldu zaten obamayı da hiç sevmezdi Tanrı abd yi korusun sue den
son sahnede herkes birer birer geldi çok duygusaldı
tüm herkes bir bir gözüktü
zaten bölümün başındaki oyuncu listesi 7.dk ye ka sürmüştü
neyse dizi 121 bölüm 700 küsür şarkı bıraktı arkasında
bu arada fox a bir kez daha tesüf ettim.ss dizi 3.sezon finalini yaptığında yapımcı orjinal karakterle ayrı dizi yapmak istemişti fox cimrilik yapıp izin vermemişti.ss dizinin ilk 4 sezon ortalaması sırayla 4.3-4.0-2.9 ve 2.2 iken son 2 sezon sadece 0.6 reytingi bol şekilde devam edebilecekken fox un cimriliği tutmuş tüh fox un yöneticilerinin suratını
@mrt-06 @MelankoliK @Yiğitt siz de tükürün.ss
neyse final şarkısıyla yazıyı bitirelim
kıxz
@Çiğdem- 1:20 de gelen sugar senin gibi sıska çok iyiydi karga gibi sese sahip olmasına rağmen dizide yer alan tek isimdi çatla da patla
@Harunnn60 @KayıpSehir @cookies @vadikızı @gözlemci