Diğer Bates Motel - İlk 2 Sezon Yorumları

Valla bence her şeyden çok kolay sıyrılıyorlar. Sürekli birileri ölüyor, şehrin yarısını zaten Bates ailesi katletti. :):)

Romero yardımcı belki ama biraz fazla abartı. :)

Ben mantık aramadan izliyorum zaten özellikle ikinci sezonu ama öyle olunca da heyecanı azalıyor. Normalde 9. bölümde 10. bölümde öyle sahneler vardı ki başka bir dizide olsa aşırı heyecan yaratırdı ama Bates Motel'de artık öyle şeylere çok alıştık. Birilerinin ölmesi falan çok normal, bizimkiler her türlü işten mutlaka sağ çıkar. :)
bende o tarz mantık hatası arayıp norma ya haksızlık etmek istemiyorum kadın ın çaresizliği ve zor durumda kalışından nefret ediyorum o yüzden norma için hayat kolaylaşsın varsın mantıksız olsun :))

2x10 (Sezon Finali)

Güzel bir bölümle sezonu kapattık. Bu sezon önceki sezonun oldukça altındaydı ama fena bir sezon değildi. :)

Norman'ın yalan testini geçeceği belliydi. Geçemese zaten Psycho'daki Norman Bates olmazdı. :D

Romero iyi de yani her işten bu kadar kolay kurtulmaları bence de hoş değil.

Puanım: 8.5/10

@destere nin amerikan kızlarına ve dizilerine hayranlığını bir kız daha kanıtlayan dizi. dizinin ilk bölümünü izledim tabiki kötü değil tipik amerikan dizisi her hafta bir sorun olur o sorun itinayla çözülür formatını parçası house of card in çeyreği olmayacak bir dizi. hele polisin ölmüş birini yanında tuvalete girip kan kokusunu ve ölmüş birisini kokusunu alamaması cidden komedi gibi . amerika bu polislere emanetse işleri cidden çok zor)))

@destere nin amerikan kızlarına ve dizilerine hayranlığını bir kız daha kanıtlayan dizi. dizinin ilk bölümünü izledim tabiki kötü değil tipik amerikan dizisi her hafta bir sorun olur o sorun itinayla çözülür formatını parçası house of card in çeyreği olmayacak bir dizi. hele polisin ölmüş birini yanında tuvalete girip kan kokusunu ve ölmüş birisini kokusunu alamaması cidden komedi gibi . amerika bu polislere emanetse işleri cidden çok zor)))
sonuç ney sonuç? yani diziyi beğendin devammı edeceksin sen sonucu söyle :))

sonuç ney sonuç? yani diziyi beğendin devammı edeceksin sen sonucu söyle :))
dizinin ikinci bölümünü de izledim. sıradan bir dizi işte 3 bölüm cepte duruyor ama 5 dakika ayırıp izleme gereği duymadım. klasik ergen 4 lusu burda var. çocuk bir kıza aşık onu klas bir sevgilisi var. bizim oğlan şeker bir kız aşık bizim olan onu görmüyor. bu hikayeyi amerikan sineması bin kez izlettirdi ya)) ayrıca kan lekesini silseler bile xray cihazlarıyla kanın tespiti yapılabilir. polisler şüpheleniyorlar kadından ama arama iznini çıkarmıyorlar. kısacası her bölüm amerikan dizisine yakışmayacak hatlar var

dizinin ikinci bölümünü de izledim. sıradan bir dizi işte 3 bölüm cepte duruyor ama 5 dakika ayırıp izleme gereği duymadım. klasik ergen 4 lusu burda var. çocuk bir kıza aşık onu klas bir sevgilisi var. bizim oğlan şeker bir kız aşık bizim olan onu görmüyor. bu hikayeyi amerikan sineması bin kez izlettirdi ya)) ayrıca kan lekesini silseler bile xray cihazlarıyla kanın tespiti yapılabilir. polisler şüpheleniyorlar kadından ama arama iznini çıkarmıyorlar. kısacası her bölüm amerikan dizisine yakışmayacak hatlar var
habire eleştirip duruyorsun benim sorduğum soru basit oysaki ? :) yani diziyi sonuna kadar bizimle takip edecekmisin yorumundan anladığım kadarıyla eleştire eleştirede olsa sonuna kadar götüreceksin gibi bir izlenime vardım :)
sonuna kadar gitte eleştiri serbest :)

habire eleştirip duruyorsun benim sorduğum soru basit oysaki ? :) yani diziyi sonuna kadar bizimle takip edecekmisin yorumundan anladığım kadarıyla eleştire eleştirede olsa sonuna kadar götüreceksin gibi bir izlenime vardım :)
sonuna kadar gitte eleştiri serbest :)
bari 3 bölümü de izleyim dedim 2 dakika sürdü))) dizide bir şey yok ergenler için güzel bir dizi benim yaşım müsait değil dizi için kusura bakma))) izlemeyeceğim house of card nerde bu dizi nerde ya bu kadar düşer mi insan))))

bari 3 bölümü de izleyim dedim 2 dakika sürdü))) dizide bir şey yok ergenler için güzel bir dizi benim yaşım müsait değil dizi için kusura bakma))) izlemeyeceğim house of card nerde bu dizi nerde ya bu kadar düşer mi insan))))
house of cards ı öve öve bitiremiyorsun duyanda onu tam izledin sanır :) bunun nasıl 3 bölümünü 5 dakikada izlediysen house of cards ında 10 bölümünü 10 dakikada izleyip yerden yere vurup bırakmıştın :))

house of cards ı öve öve bitiremiyorsun duyanda onu tam izledin sanır :) bunun nasıl 3 bölümünü 5 dakikada izlediysen house of cards ında 10 bölümünü 10 dakikada izleyip yerden yere vurup bırakmıştın :))
Alakası yok house of card in ilk 3 bölümü baştan sona izlemezsen hiç bir şey anlamazsın . dizi 9 bölümde sanırım mantık hatası yaptı 2 sezondan bir iki bölüm daha izledim bıraktım. Walking Dead ise iki sezon baştan sona izledim ondan sonra bozdu. 5. sezon 5 bölüme kadar izledim onunda. bu dizi onların yanında çerez ilk bölüm 10dakika diğer bölümler 5 dakika sürmüyor izlemesi

Alakası yok house of card in ilk 3 bölümü baştan sona izlemezsen hiç bir şey anlamazsın . dizi 9 bölümde sanırım mantık hatası yaptı 2 sezondan bir iki bölüm daha izledim bıraktım. Walking Dead ise iki sezon baştan sona izledim ondan sonra bozdu. 5. sezon 5 bölüme kadar izledim onunda. bu dizi onların yanında çerez ilk bölüm 10dakika diğer bölümler 5 dakika sürmüyor izlemesi
toplamda o sezonlar kaç dakikanı aldı eminim bir günde halletmişsindir:) zaten bates motel eleştirine katılmam imkansız bir dizinin 3 bölümünü 5 dakikada izleyip yorum yapmak bir kere mantık sınırları dahilinde değil :)
3 bölümün fragmanı 10 dakika sürer :)

toplamda o sezonlar kaç dakikanı aldı eminim bir günde halletmişsindir:) zaten bates motel eleştirine katılmam imkansız bir dizinin 3 bölümünü 5 dakikada izleyip yorum yapmak bir kere mantık sınırları dahilinde değil :)
3 bölümün fragmanı 10 dakika sürer :)
Walking Dead 3 gün civarı sürdü 4 sezonu. house of card o kadar heyecanlı olmadığı için ara ara baktım ama bir saate 2 bölüm bitiyordu. ama bu dizi hakikaten boş 10 dakika sürmüyor. babasını öldürüyorlar otel satın alıyorlar kızlar bizim olana asılıyor. annesinden kaçıp oğlan kızların peşinden gidiyor otelin eski sahip anneye tecavüz ediyor oğlan bardan gelip kurtarıyor anneyi sonra anne adamı öldürüyor küvete koyuyor tuvaletini yapan polis kuvetteki kokmuş adamı görmüyor. dizinin ikinci bölümü bu kadar yazmak bile 5 dakika)))

Walking Dead 3 gün civarı sürdü 4 sezonu. house of card o kadar heyecanlı olmadığı için ara ara baktım ama bir saate 2 bölüm bitiyordu. ama bu dizi hakikaten boş 10 dakika sürmüyor. babasını öldürüyorlar otel satın alıyorlar kızlar bizim olana asılıyor. annesinden kaçıp oğlan kızların peşinden gidiyor otelin eski sahip anneye tecavüz ediyor oğlan bardan gelip kurtarıyor anneyi sonra anne adamı öldürüyor küvete koyuyor tuvaletini yapan polis kuvetteki kokmuş adamı görmüyor. dizinin ikinci bölümü bu kadar yazmak bile 5 dakika)))
dedim kırk yılda bir beyazsoy güzel bir dizi seyretsinde kendine gelsin :) ama nerde o günler sen git döküntü yerli dizilere takıl zaten çağırmam hataydı :))

dedim kırk yılda bir beyazsoy güzel bir dizi seyretsinde kendine gelsin :) ama nerde o günler sen git döküntü yerli dizilere takıl zaten çağırmam hataydı :))
bir dizinin iyiliği içindeki güzel kızla orantılı değildir anlamadın gittin)) ergen dizilerinden gına geldi. sana ogün de dedim imdb de 9 civarı ve üstü dizilerle gel bana, sen 8lik diziyle gelmişsin bir de hava basıyon)))

bir dizinin iyiliği içindeki güzel kızla orantılı değildir anlamadın gittin)) ergen dizilerinden gına geldi. sana ogün de dedim imdb de 9 civarı ve üstü dizilerle gel bana, sen 8lik diziyle gelmişsin bir de hava basıyon)))
bu sekizlik dizi bir çok senin dokuzluk dizini yere serer kalitede :)
9 dan bahseden gidip 4 puanlık döküntü yerli dizi izlemez :))

bu sekizlik dizi bir çok senin dokuzluk dizini yere serer kalitede :)
9 dan bahseden gidip 4 puanlık döküntü yerli dizi izlemez :))
ben dizi takip etmiyorum ki. ben sadece yeni başlayan dizilerin ilk4 bölümlerine bakarım begendigimden değil meraktan ve ilgiden (bazılarına bir bölüm dayanan o ayrı) hayatımda baştan sona izlediğim diziler ikinci bahar, aşkı memnu, cemberinde gül oya (onlar tekrarindan) ezel canım ailem (ilk sezon )

ben dizi takip etmiyorum ki. ben sadece yeni başlayan dizilerin ilk4 bölümlerine bakarım begendigimden değil meraktan ve ilgiden (bazılarına bir bölüm dayanan o ayrı) hayatımda baştan sona izlediğim diziler ikinci bahar, aşkı memnu, cemberinde gül oya (onlar tekrarindan) ezel canım ailem (ilk sezon )
aha sana 9 üstü dizi önereyim :)

true detective
breaking bad
game of thrones
fargo
bakalım hangisini severek izleyeceksin :)

aha sana 9 üstü dizi önereyim :)

true detective
breaking bad
game of thrones
fargo
bakalım hangisini severek izleyeceksin :)

b12 ile aran nasıl turu dedektif onrrdin izledik ya. ben 10 bölüm bir katilin bulunmasını izlemem game of tores fena değil bir kaç bölüm izledim. diğerlerine bakarım belki

1x10. Bölüm SEZON FİNALİ

Harikaydı herşeyiyle ..

150 bin dolar şerif romeroda imiş , norma nın panikleyerek romerodan yardım isteyişi romeronun soğukkanlı bir şekilde ben hallederim demesi kadını sakinleştiremedi çünkü hallederimde nasıl halledece kim olsa rahat etmez :) jake norma yı ve çocuklarını öldürmekle tehtit ediyor şerif hallederiz diyor :))
neyse norma nın bu panik işine yaradı dylan dan silah eğitimi almış oldu :)
son sahnede çantadaki 150 bin doları jake e getiren şerifi nerdeyse işbirlikçi sandım dedim bir düzgün adam çıkmadı daha ben bunu düşünüyordumki şerif romero, jake i öldürerek norma yı dolayısıyla bizi mutlu etti :)
asıl şok olay sona doğru norman cephesinde gelişti zaten o öğretmen watson norman a fazla mayışıyordu gidip karşısında soyunmaya başlayınca norman ın yine kayışı koparmasına sebep oldu :)) norman öğretmeni halletmiş ve ne halt yediğini bilmez vaziyette annesinin kollarına koştu masum çocuklar gibi :))
anne norma nın geçmişide rezaletmiş bunuda öğrendik zamanında abisi tarafından tecavüze uğramış böyle travmalar yaşayan çocukların geleceğide parlak olmuyormuş demekki, hem kendi psikolojisi hemde çocuklarının psikolojisi dağılmış vaziyette ?
@OzaN @gundix123 @sürgünüm @vadikızı @Harunnn60
heyecanlandırdın şimdiden :D

1x2. Bölüm

yine çok güzeldi , bu diziyi bulmamız iyi oldu ortalamanın üstü kaliteli dizi azdı bu son dönemler... özellikle gerilim açısından ihtiyacı karşılıyor yer yer heyecan doruktaydı :)
@OzaN @gundix123 bende emmayı sevdim sempatik kız ama burnundaki hortum olmasa daha çok seveceğim :)

dylan adlı büyük oğul norman la özkardeş değilmiş babaları farklıymış ama norma feci bir kadın ikisinide öteki tarafa bir şekilde yollamış:) aynı zamanda norma güzel bir kadın bu yüzden polislerden shelby nin kadını görünce dibi düştü! o adam artık soruşturma falan yapamaz, ölen şişko keith summers öldüğüyle kalacak gibi :)
dylan ın, annesini telefona fahişe diye kaydetmesi bunu gören norman ın dayanamayıp saldırdığı sahneler güzeldi ama dylan daha bunların başına çok iş açacak gibi ondan kurtulmaları zor olacak ?
kasabada norma kadar ilginç bir yer bradley in babası yanarak öldü shelby adlı polisin anlattığına göre zaten resmiyette çiftçilik yapan kasabalı gayrı resmi olarak köşe dönmüş vaziyette son sahnede gördükki ağaca asılıp yakılanlarıyla esrar tarlalarıyla uyuşturucusuyla bayağı renkli bir kasaba :)
emma ile norman ın esrar tarlası macerası kızın anlattığı çinli kız hikayesi olaya gizemde kattı ben buldukları küçük kulübeye tekrar gideceklerini tahmin ediyorum ,
ayrıca kistik fibroz u araştırdım berbat bir hastalıkmış emma nezdinde bu hastalığa yakalanan tüm hastalara büyük geçmiş olsun diyoruz :)

@vadikızı ikinci bölüm yorumunu bekliyoruz :)

@Harunnn60 nerelere kayboldu bu diziyi indirmişti izleyeceğini söylüyordu kendisinden haber alınamıyor üç dört gündür :)
ilk 2 sezon hepsi hazır pazartesi başlıyorum :)

@destere
2 bölüm daha izledim yazamadım net sıkıntım varda
4 bölüm kaldı nette sıkıntı olmazsa 2 bölüm bugün 2 de yarın izlicem
izlediklerim çok güzeldi çok beğendim