Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi yine gecen sene ki gibi doğru karar vermiş.Gecen sene Akin gitti ada karıştı akin kızlarla birlikteydi simdi hakan aynısını yapıyor
@sokak sanati
Gorende resmi bir şey sanacak adamlar yanlış yapmış hem 15 olsa ne 16 olsa ne Berna 15 kazanmış oy atmayayim mi diyecekler)))@beyazsoy olsun izle sen@sokak sanati berna geçen hafta listede 11 oyuna çıkmış 8 ini kazanmış olarak görünüyordu şu anda 5 oyuna daha çıktı 3 ünü kazandı 16 da 11 olması gerekirken 15 de 10 gözüküyor yanlış işte acunn.com istatistiği inanmayın şunlara
söleyim mi kimin kazandığını
![]()
Bir deyim var yazarsam banlanirimTurabi yine gecen sene ki gibi doğru karar vermiş.Gecen sene Akin gitti ada karıştı akin kızlarla birlikteydi simdi hakan aynısını yapıyor@sokak sanati
Yanlışlık olmuştur . her yerde olur böyle şeyler@beyazsoy yapmıcaklar işte insanlara yanlış bilgi veriyorlar![]()
Ne kadar üzüldüm anlatamamÇok erken başlamış. başını kaçırdım.![]()
Ben kimseyi körü körüne desteklemem.Midemi bulandırıyorsa yaptığı yanlışlar çekilirim.@olizvel Hakan'ı desteklemeyi bıraktın mı helal![]()
Bu kadar ciddiye alma ya yapmasalar ne olacak. Extra bilgi veriyorlar iste@beyazsoy her zaman yapıyorlar bunu becemicekseler yapmasınlar![]()