Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Ünlüler paramparça olmuş bee.:F

Hakan'la Fulya aynı gruptalardı bu yüzden Fulya'yı yazacak hali yoktu. Elbet karşı taraftan birini yazacaktı o kişi de Ahmet oldu. Sebebi de mantıklı. Ahmet giderse Taner oynayabilecek ve ünlüler rahat puan alacak. Zaten denildiği gibi Ahmet'te bir isteksizlik var. Yarışmaya zorla gelmiş gibi sanki. Bundan sonra nolur bilemem.

Konseyden sonra Hakan Ahmet'e elini uzatmış, Ahmet çek elini demiş, adın yazıldı diye ne bu kadar düşmanlık? Geçen sezon da böyleydi. İyice gıcık kaptım Ahmet'e.

@sokak sanati geçen yıl Anıl diye bir yarışmacı yoktu. :A

hadi merve bu defa sembol senin olmalı en çok sen hakediyosun onu. Bu arada merve oflaz ve hakanı beğeniyodum ama gözümden düşmeye başladılar

Ünlülerden en nefret ettiklerim listesinde Hakan 1-2 sıra geriye düştü.:F

Hakan sinsisinin gidişini büyük bir keyifle izleyeceğim :D

Hakan'la Fulya aynı gruptalardı bu yüzden Fulya'yı yazacak hali yoktu. Elbet karşı taraftan birini yazacaktı o kişi de Ahmet oldu. Sebebi de mantıklı. Ahmet giderse Taner oynayabilecek ve ünlüler rahat puan alacak. Zaten denildiği gibi Ahmet'te bir isteksizlik var. Yarışmaya zorla gelmiş gibi sanki. Bundan sonra nolur bilemem.

Konseyden sonra Hakan Ahmet'e elini uzatmış, Ahmet çek elini demiş, adın yazıldı diye ne bu kadar düşmanlık? Geçen sezon da böyleydi. İyice gıcık kaptım Ahmet'e.

@sokak sanati geçen yıl Anıl diye bir yarışmacı yoktu. :A

Akın olsun o zaman.:F

O değil de bu hafta Fulya giderse Hakan'lar açısından kötü olacak cidden bir sürpriz olsa da Ahmet sinsisi gitse. :D

Şuan Hakan için değil ama Sero ve Merve Oflaz için hakan'ları ve Fulya'ları destekliyorum birde Ahmet ve Merve Aydın hee birde ANıl sinsirellalarından çok nefret ettiğim için. Umarım AHmet elenir.:Z

Ahmet sinsisi mi sen bir adama hastayken geçmiş olsun demiyorsan adam değilsindir :)
Hakan orada geçmiş olsun demeliydi evet nolursa olsun ama adam değilsin demek ağır olur. :)

Haydi özlem ve Berna. Şu Merve sinsisini ve uğursuzunu yenin diyecektim ama Merve çıktı.:(

Haydi Berna.:oley:

Şuan Hakan için değil ama Sero ve Merve Oflaz için hakan'ları ve Fulya'ları destekliyorum birde Ahmet ve Merve Aydın hee birde ANıl sinsirellalarından çok nefret ettiğim için. Umarım AHmet elenir.:Z
Ahmet ve Merve Aydın ikilisi çok sinir bozucu. Anıl'ın son şansları artık Hakan'a cephe alırsa biter benim için. :A

Ahmet ve Merve Aydın ikilisi çok sinir bozucu. Anıl'ın son şansları artık Hakan'a cephe alırsa biter benim için. :A

Gönüllülerim mis.:love1:

Siz halinize yanın en iyisi taraf tutmayayım ama Merve'yi elerseniz yada Anıl'ı çok mutlu olurum. hakan iyi kulis yapsın.:Z

Berna Helal kız sana.:Z Tebrikler.

Merve Aydın yine kazanamadı. :A

Sahra Merveye komut veriyor, ben şok, ben iptal ben wefad. :D

Merve yine Finalde elendi be. :(

Berna Kazandı helal kız Merve hareketleri çok itici

Merveyi suçlamayın arkadaşlar. 3 sembol oyununda siz de Finale gelip, Finalde kaybetseniz siz de hırslanırsınız. Bundan daha normal ne var?

Geçmiş olsun Hakan'a, o da nazara geldi. :(

Berna'dan nefret ediyor çünkü.:F
Merveden nefret etmediğine şaşırdım ben. :D Sahra zaten gözüme giriyor bu sene. :A Ama Merve ordaki en güçlü kız bunu objektif olan herkes görür. Sadece atışları hep kötü. :(

Haydi Anııııııl!!! 3/3 yap şu sembol oyununu. :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...