Hakan'la Fulya aynı gruptalardı bu yüzden Fulya'yı yazacak hali yoktu. Elbet karşı taraftan birini yazacaktı o kişi de Ahmet oldu. Sebebi de mantıklı. Ahmet giderse Taner oynayabilecek ve ünlüler rahat puan alacak. Zaten denildiği gibi Ahmet'te bir isteksizlik var. Yarışmaya zorla gelmiş gibi sanki. Bundan sonra nolur bilemem.
Konseyden sonra Hakan Ahmet'e elini uzatmış, Ahmet çek elini demiş, adın yazıldı diye ne bu kadar düşmanlık? Geçen sezon da böyleydi. İyice gıcık kaptım Ahmet'e.
@sokak sanati geçen yıl Anıl diye bir yarışmacı yoktu.![]()
O değil de bu hafta Fulya giderse Hakan'lar açısından kötü olacak cidden bir sürpriz olsa da Ahmet sinsisi gitse.Akın olsun o zaman.![]()
Ahmet sinsisi mi sen bir adama hastayken geçmiş olsun demiyorsan adam değilsindirO değil de bu hafta Fulya giderse Hakan'lar açısından kötü olacak cidden bir sürpriz olsa da Ahmet sinsisi gitse.![]()
O değil de bu hafta Fulya giderse Hakan'lar açısından kötü olacak cidden bir sürpriz olsa da Ahmet sinsisi gitse.![]()
Hakan orada geçmiş olsun demeliydi evet nolursa olsun ama adam değilsin demek ağır olur.Ahmet sinsisi mi sen bir adama hastayken geçmiş olsun demiyorsan adam değilsindir![]()
Ahmet ve Merve Aydın ikilisi çok sinir bozucu. Anıl'ın son şansları artık Hakan'a cephe alırsa biter benim için.Şuan Hakan için değil ama Sero ve Merve Oflaz için hakan'ları ve Fulya'ları destekliyorum birde Ahmet ve Merve Aydın hee birde ANıl sinsirellalarından çok nefret ettiğim için. Umarım AHmet elenir.![]()
Ahmet ve Merve Aydın ikilisi çok sinir bozucu. Anıl'ın son şansları artık Hakan'a cephe alırsa biter benim için.![]()
Sahra Merveye komut veriyor, ben şok, ben iptal ben wefad.
Merve yine Finalde elendi be.![]()
Merveden nefret etmediğine şaşırdım ben.Berna'dan nefret ediyor çünkü.![]()