Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merveden nefret etmediğine şaşırdım ben. :D Sahra zaten gözüme giriyor bu sene. :A Ama Merve ordaki en güçlü kız bunu objektif olan herkes görür. Sadece atışları hep kötü. :(

Berna dün onu seçti yarışta sakat olduğu halde aklınca intikam alıyor.:F Merve'yi rakip olarak görüyor hep zaten. Yarışırkende bir birlerine gülüyorlar genelde.:X İstatistikler Berna en iyi kız diyor.:Z

Gönüllülerin karni iyi doğduğundan (hakan balık tutamadığı için) ünlülerden tek anıl kalalabildi

Turabi hadi bu sefer becer şu oyunu.:X [HASHTAG]#sinsirellaunluler[/HASHTAG] [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Anıl Finalde. :oley: Helal be. :Z

Berna dün onu seçti yarışta sakat olduğu halde aklınca intikam alıyor.:F Merve'yi rakip olarak görüyor hep zaten. Yarışırkende bir birlerine gülüyorlar genelde.:X İstatistikler Berna en iyi kız diyor.:Z
Geçen sene atışmışlardı Sahra Merve ile. :D

Berna güçlü kız, ama Merve kadar değil. Berna bence doğru olanı yaptı, sonuçta bu oyun, tek odakları kazanmak olmalı, sakat ya da değil.

Bu sefer olmadı Anıl. :D

Turabi konsantreyi sağlayıp büyük gömdü.:oley: Haftanın en iyi erkek yarışmacısı olmakta yakışır adamıma.:Z

Anıl Finalde. :oley: Helal be. :Z

Geçen sene atışmışlardı Sahra Merve ile. :D

Berna güçlü kız, ama Merve kadar değil. Berna bence doğru olanı yaptı, sonuçta bu oyun, tek odakları kazanmak olmalı, sakat ya da değil.

Hatırlayamadım Merve&Sahra atışmasını.:X

Berna ile Merve'nin kulvarları farklı. Merve parkurda ve hızda süper Berna beceri, atış olaylarında. Denk sayılırlar.:X

Hakan bu adaya kulis için mi gelmiş.Habire merak.Seni neden ilgilendiriyor Berna'yla Merve karışma be :9

Merve açıklamasını yaptı, hemen saldırmayın. Sporcu tabii hırslı olacak. Turabi hırslı olunca çok şeker oluyor ama Merve hemen itici damgası yiyor.

Hakan da dedikodu yapıyor kızlarla, bi gün yapmadığı kaldı. :F

Hakan girme şu Gizem konularına.:bağır: Sinir oluyorum. Kullanma şu aşk meşk olaylarını. Az bir şey Ahmet nefretliğimden sempatik duruyordun ama yine kaybedeceksin bak.😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...