şimdi dakota yı gördüm bayağıda mutlu oldumGözümden kaçmadıysa Boyhood ekibi dışında daha önemli birini görmedik.
Dakota güzel değil ya.Türk kızlarına benziyor.şimdi dakota yı gördüm bayağıda mutlu oldum
@sürgünüm böyle görüntüleri resimleştirip ölümsüzleştiriyorduben beceremedim şimdi dakota görüntüden kayboldu
bizim dop modacıda dakotayı beğenmişdemekki kız o derece güzel
bu kolay kolay bişeyi beğenmeyen modacının ismi neydi ya ?
vee karşımızda marion cotillard![]()
ben hayranım kıza türk kızları keşke böyle olsa elbisede çok güzel duruyor üstünde, masum bir yüzü varDakota güzel değil ya.Türk kızlarına benziyor.![]()
Emma Stone yer Dakota'yı.ben hayranım kıza türk kızları keşke böyle olsa elbisede çok güzel duruyor üstünde, masum bir yüzü varinsanın kızın gazozuna ilaç atası geliyor
![]()
emma ston deyince kocaman güzel gözler geliyor aklıma muhteşem gözleri varBruce Dern'in Laura Dern'in babası olduğunu bilen var mıydı?
Emma Stone yer Dakota'yı.![]()
Birdman'i izlemedin mi?emma ston deyince kocaman güzel gözler geliyor aklıma muhteşem gözleri var
ayrıca marion da süper gözüküyor kızın asaleti yeterli
bu arada şu anda konuşan kelaynak kim? buda tanınmış biride, erkek oyuncu adayları konuşunca pek dikkatimi çekmiyor![]()
izledimde orda aklımda kalan tek şey emma stone un gözleri olmuştuBirdman'i izlemedin mi?Michael Keaton'dı.
![]()
kristen stewart ı gördün demiJimmy Kimmel yoldan geçerken uğramış.![]()
Kristen Stewart'tan nefret ederim.Razzie ödülü iyi gider ona.hatırlıyorum jane hawking rolünde izlerken stephen hawking yerine bu kadına acımıştım
kristen stewart ı gördün demiannesi rolündeki moore iyi oyuncuda kızınada bir ödül lazımdı
rosamund pike a kırmızılar yakışmış
melanie grifith in dakotanın annesi olduğundan haberimde yoktu
marion u tekrar izlemek büyük zevkti umarım ödülü kapar bugün![]()
yapma şimdi dakota dan sonra yine çıkanlar arasında en güzellerinden biriydiKristen Stewart'tan nefret ederim.Razzie ödülü iyi gider ona.![]()
Naomi Watts da asil de Kristen Stewart'ı sevmem.Ya o değilde aklıma bir şey takıldı sence bu ülkücü üyeler American Sünepesine En İyi Film'i verir mi? Yapmadıkları şey değil.vee tüm sempatikliğiyle anna faris karşımızda
yapma şimdi dakota dan sonra yine çıkanlar arasında en güzellerinden biriydimarion u bunlardan ayrı tutuyorum marion zaten asaletiyle farklı bir tür ama diğerlerinde şu ana kadar dakota kristen ve naomi wats muhteşemdi tabiki anna farisi her zaman görünce mutlu oluyorum
![]()
hiç sanmıyorum sünepenin kazanacağınıNaomi Watts da asil de Kristen Stewart'ı sevmem.Ya o değilde aklıma bir şey takıldı sence bu ülkücü üyeler American Sünepesine En İyi Film'i verir mi? Yapmadıkları şey değil.
@OzaN Uyuyakalmış.![]()
3 demiştim ben, geldim.hiç sanmıyorum sünepenin kazanacağınıöyle bişey olursa oscar ın ciddiyeti bozulur hatta bence aday gösterilmesi bile çok saçma olmuş
lupitanın elbisesinde 6000 inci varmışkızın değeri bayağı arttı gözümde
@OzaN güya 02 de uyanacaktıda ağır bir uykuya daldı gibibir arkadaş daha vardı uyanacaklardan arasında ismini unuttum şimdi? neyse onlar uyandığında ben artık uyumuş olurum
)
reese witherspoon çok tipsiz çıkmış burda, filmde sempatiktide filmin konusunda hayır yoktu![]()
jenifer aniston u ben kaçırdım sohbet ederken tekrar geriye almam mümkün değil imkanım olsa geriye alırdım canlı yayını3 demiştim ben, geldim.
Jennifer Aniston, Emma Stone, Reese Witherspoon gibi sevdiğim isimleri gördüm bile.![]()