Klasik Lost - Dizi Yorumları

LOST 1. SEZON 20. BÖLÜM

Uzun bir süredir izlemiyorum. :D Bölüm öyle güzel akıcı geldiki.. Özlemişim. :( Bölüm daha çok duygusaldı bu bölümde. :) Ve beklenen gelişme sonunda oldu. :Z Tabi diziye şok ölüm damga vurdu. :(
Claire doğurdu ve çok tatlı bir çocuğu oldu. :Z Adanın en duygusal günü. :bhr: Boone öldü. :( Bölümün damgası...

21. Bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 21. BÖLÜM

Sıkıcı ve durağan bir bölümdü. Dizinin bu bölümü Locke'nin üzerine kuruluydu, Claire'nin bebeğini susturmak hiç kolay değil tabisi. :A Akıcı ve hızlı geçti, ilk baştaki kavga diziye damga vurur bence. :D

22. Bölüm akşama. :)

LOST 1. SEZON 22. BÖLÜM

Bu bölümde sona erdi. Öyle her zamanki gibi uzun yazacak bir olay olmadı. :D Kate'nin durumunu tüm ada öğrendi, Sawyer saolsun. :F Fena bölüm değildi diyelim. :)

23. Bölüme geçelim..

LOST 1. SEZON 23. BÖLÜM

Sezon finaline adım adım gidiyorum. :) Güzel bir bölümdü bence, iyice sırlar ve tuhaf tuhaf işler ortaya çıkmakta. :D Bu bölümün sonu güzel bitti ama öyle gitmeyecek bence.
Bir gemi yaptılar sonunda. Ama ben o geminin başına birşeyler geleceğini düşünyorum malesef ki. Zaten gemi götürürse dizi biter. :F

Sezon finalinden önceki son bölüme geçelim. :)

LOST 1. SEZON 23. BÖLÜM

Sezon finaline adım adım gidiyorum. :) Güzel bir bölümdü bence, iyice sırlar ve tuhaf tuhaf işler ortaya çıkmakta. :D Bu bölümün sonu güzel bitti ama öyle gitmeyecek bence.
Bir gemi yaptılar sonunda. Ama ben o geminin başına birşeyler geleceğini düşünyorum malesef ki. Zaten gemi götürürse dizi biter. :F

Sezon finalinden önceki son bölüme geçelim. :)
ahaha mantık süper sal giderse dizi biter :F

LOST 1. SEZON 24. BÖLÜM

Heycanlı bir bölümün daha sonuna geldik. :D Baya olaylı ve güzel bir bölüm oldu bence. O yaşlı çirkin kadından korkuyordum zaten ondan korkmalılardı. :T:
Güzelim bebeği kaçırdı o çirkin kadın. :( Tüm ada bunun için çabalıyor şimdi aynı zamanda yaptıkları salda olmadı gibi. :(

Sezon finaline geçelim. :)

LOST 2. SEZON 1. BÖLÜM

Sezonun ilk bölümü çok karışık başladı. Fazla beğendiğim söylenemez ama Kate'nin başına gelenlerin olduğu sahneler iyiydi. :)

prison break 9.bölüm
süper bölümdü şimdi 10 u izleyecem

bu dizi bitince lostu izleyecem
Lost güzel dizi bende şuan izliyorum, 2. sezondayım. :)
Lost senin izleyebileceğin tarz dizilere benziyor anladığım kadarıyla, seveceksindir. :)

LOST 2. VE 3. BÖLÜM

Bu sezon ayrı bir güzel olmuş. Yeni tipler falanda çıktı. İyice dizi eğlenceli hal aldı. Aksiyon falan hiç bitmiyor. :D 2. ve 3. bölümüde bitirdim, çok güzel iki bölümdü. Sawyer'lerin başına gelenler, yeni yerler falan, süper gidiyor diyebilirim. :)

LOST 4. VE 5. BÖLÜM

Walt bulunsun artık ya. :( Dizinin bu sezonu süper, konu aşırı bulmuşlar valla. :) Baya aksiyonlu ve güzel bir sezon gibi. :D 4. ve 5. bölüm birbirini takip eden iki olayın devamı niteliğindeyi, soluksuz izledim, güzel gidiyor dizi. :X

LOST 6. VE 7. BÖLÜM

6. Bölüm yine süper bir bölümdü, 7. Bölüm yeni gelen tiplerin baştan sona neler yaptığını anlatan bir bölümdü ful öyleydi. 7. Bölümde sıkıldığımı söylesem yeridir, 6. Bölüm yine güzeldi. Bölümler güzel gidiyor.. Walt hala ortalıkta yok. :(

LOST 8. VE 9. BÖLÜM

Muhteşem iki bölüm daha. 9. Bölüm biraz durağan geçti ama ekipten birisi, şok olduğum birisi daha öldü. :( Bakalım sırada kim olacak. Dizi müthiş gidiyor, bu sezon. Yeni tipler heyecan kattı desem yeridir. :bhr:

LOST 10. VE 11. BÖLÜM

Sıkıcı iki bölüm izledim. Olay yoktu. Sadece Micheal'ın oğlunun arayışı ve takip edilmes vs. yerlerinde biraz olay vardı. Sıkıcı bir bölümdü desek yeridir. Diğer bölümlerin daha güzel olması dileğiyle yarın 12. bölüm. :bhr:

izlemeyen varmıdır ? varsada lost un sonunda bozduğunu duymayan yoktur sanırım :))
Herkes ana karnında yabancı dizi izlemeye başlamıyor. :D Yabancı dizi izlemeye yeni başlamamış kişilerden pek çoğu izlememiştir. Şöyle bozduğunu da söylemeyin her yerde bazıları korkup böyle bir efsaneden mahrum kalıyorlar. Bozuk Lost bile şu anki dizile

Yeni başlamış kişilerden diyecektim. :D

Herkes ana karnında yabancı dizi izlemeye başlamıyor. :D Yabancı dizi izlemeye yeni başlamamış kişilerden pek çoğu izlememiştir. Şöyle bozduğunu da söylemeyin her yerde bazıları korkup böyle bir efsaneden mahrum kalıyorlar. Bozuk Lost bile şu anki dizile

Yeni başlamış kişilerden diyecektim. :D
cümlen yarım kalmış :)

ama ben söylemesemde artık sonunu biliyor bütün gençlik :))