Ahmet hoca gereksiz şeyleri tartışıyor,Engin Altan'ın sol elini kullanmasını eleştiriyo.Aynen senarist fazla savunma psikolojisine girdi. Yanlış zeminde tartışıyorlar
Ahmet hoca gereksiz şeyleri tartışıyor,Engin Altan'ın sol elini kullanmasını eleştiriyo.Aynen senarist fazla savunma psikolojisine girdi. Yanlış zeminde tartışıyorlar
Komedi gibiydi orda. Diziden anlaşmamış enginin solak olduğunu adam kılıç gibi şeyleri de sol elle tutuyor ya))))Ahmet hoca gereksiz şeyleri tartışıyor,Engin Altan'ın sol elini kullanmasını eleştiriyo.
Aynen.Komedi gibiydi orda. Diziden anlaşmamış enginin solak olduğunu adam kılıç gibi şeyleri de sol elle tutuyor ya))))
son bölümü çok beğendim ondan önceki olan durgun bölümü telafi ettiler bence
Aynen,haftaya da süper bölüm olucak,herkes birbirine aşık oldu.son bölümü çok beğendim ondan önceki olan durgun bölümü telafi ettiler bence
Aynen katılıyorum,tek kelimeyle süper bölümdü,bu hafta çok heyecanlı bölüm bizleri bekliyo,dizi 23:20'de bitiyo,dizi süresi 2 saat baya fazla.Bölümü az önce izledim tek kelime ile süperdi özellikle son sahnedeki konuşmalar süper hazırlanmış tek sıkıntı süresinin uzun olması bu ister istemez seyirciyi sıkıyor.
aaa niyeee kara para aşkta yok rahat rahat ertuğrulumu izleyecektim 😱😱😱
Çalacağını zannetmiyorum,maç olduğu için seyirciler maça kayacaktır,o yüzden önemli bir bölüm olduğu için haftaya yayınlayacaklar.Olmaması kötü oldu zaten poyraz karayel iyi reyting alıyor bu sayede bazı izleyicileri de calacaktir.
Yoksa dizinin reytingi düşecekti,önemli bir bölümde,maça kayanlar olacaktı,bu iyi oldu.Ertelenmesi doğru karar.
Mac bayağı vuruyor diziyi onlarda fark etmiş. Bir de oyunculara ve sensrisylere bir hafta tatil vermek iyi olur. Aksiyon sahnesi çekmek kolay değilYoksa dizinin reytingi düşecekti,önemli bir bölümde,maça kayanlar olacaktı,bu iyi oldu.
Aynen,çok zor o sahneleri çekmek,bu tatil çok iyi oldu,haftayı merakla bekliyoruz.Mac bayağı vuruyor diziyi onlarda fark etmiş. Bir de oyunculara ve sensrisylere bir hafta tatil vermek iyi olur. Aksiyon sahnesi çekmek kolay değil