Güzel sonuçlar çıkmış. Rihanna ile Kenan Doğulu yer değişse tam süper olurmuş ama olsun.
Bundan sonrası iyice zor olacak. Bence kazanan Sıla olacak çok büyük ihtimalle.![]()
dmin falan dinlemeyeceğim ama artık..
Güzel sonuçlar çıkmış. Rihanna ile Kenan Doğulu yer değişse tam süper olurmuş ama olsun.
Bundan sonrası iyice zor olacak. Bence kazanan Sıla olacak çok büyük ihtimalle.![]()
Sıla | @denizz19 | 1544 |
Gülşen | @Billy Kane | 1296 |
Hadise | @hayret bi şey | 1270 |
Rihanna | @sokak sanati | 1243 |
Kenan Doğulu | @aserat54 | 1100 |
Rihanna'nın şarkısı Türkçe şarkıların yanında zayıf kaldı benim fikrime göre ama diğerleri benim gibi düşünmemiş hadi iyisin.
@denizz19 bir anlamda benim sayemde 1.oldu.![]()
kaç haftadır cover gönderiyon diye şikayet ettiler ben de göndermedim
Çirkin espri? 😱 Oyları değişiyo mu?
inatla kötü point verdiğim falan yokAbi herif taktı bana ve Sıla'ya benim de seninle mücadelem devam eder o zaman inatla kötü puan vermeye devam edebilirsin sıkınyı yok.![]()
Çirkin espri? 😱 Oyları değişiyo mu?![]()
Beğenmediysen geri alayaım.
Where you been'de emin misin?Senin gibi düşünen az umarım salgın gibi yaymazsın etrafa düşücelerini.
@Yakamoz-Asi Where you been diyorum ama belki Shakra ile olan parçayı bir adım öne çekebilirim. Hadise ile Kenan Doğulu'nun çok iyi şarkıları kalmadı zaten o nedenle bakacağız ama yinede.![]()
3 de iyi. Dert edecek değilim yani.Gönül isterdi ki daha fazla puan verelim.![]()
O senin fikrindir saygı duyarım problem değilinatla kötü point verdiğim falan yokkalan isimleer içinde bana göre daha geride sıla
son haftalardaki şarkıalrın da ilk haftadakiler ka iyi değil
![]()
Where you been'de emin misin?![]()
Ay sana mı kaldı bizim durumumuzu didiklemek?Senin gibi düşünen az umarım salgın gibi yaymazsın etrafa düşücelerini.
@Yakamoz-Asi Where you been diyorum ama belki Shakra ile olan parçayı bir adım öne çekebilirim. Hadise ile Kenan Doğulu'nun çok iyi şarkıları kalmadı zaten o nedenle bakacağız ama yinede.![]()
Valla güzel oy vermek için çok dinledim şarkıyı ama aralarında ancak bu kadar verebildim.müzik zevkin de esprilerin gibiymiş @Reytinger .ss
Ay sana mı kaldı bizim durumumuzu didiklemek?![]()
Teşekkürler.Şaka şaka.Yani halkın imgelediği şeyle dedim normalde çok süperler.
![]()
MP3 çalara yükliyeyim de dinliyeyim biraz. İlk 3 olabilir ama zirve emin değilim o parça ile. Gerci diğer şarkıları bilmiyoruz.Çok iyi aşrkı. Sen yine beğenmeyeceksin anlaşılan.![]()