MusicSurvivor 11.Hafta Sonuçları

Rihanna'yı zirveye taşıyan herkese sevgiler saygılar.:Z Çok mutlu olduk biz.:Z

Rihanna2.jpeg

bu parçamla ilk üç hedefim yoktu elenmemek için çıktım öylede oldu. :D

Ben niye seviyorum o zaman şarkıyı.:F

@xemrexxx elenmen elbet kötü oldu ama sakın dramatizeye girip hap falan alma tamam mı.:F Kendine mukayyet ol.:F

Şaka bir yana bence bu hafta için hakeden bir isim gitti. İnan hiç sevmedim parçanı. Keşke kalsaydın ama 2. sezona artık.:):)

@aserat54 final için ilk puanını aldı tebrikler. :)

@denizz19 bir ara bu şarkıyı seçmem falan diyordun bak zirveye oturdun. :) tebrikler. :)

Öhömm öhömm zirvede ben varım.:F

Haftya senin parça geliyor.:Z

neyse oy veren herkese teşekkürler :)
1 point beklediğim herkesten 1 point geldi şaşırmadım :)
buradan özellikle @OzaN ile @hayret bi şey e tesüf ediyim kaç haftadır cover cover dediniz bu hafta barış akarsu ile ön plana çıkan bir şarkı gönderdim gene 1 .ss
kalan yarışmacılardan @sokak sanati nın çok iyi şarkıları kaldı umarım 1. olur:) diğer adayım @aserat54 :X
[HASHTAG]#sikecidenizz19[/HASHTAG] ile mücadelem devam edecek :A

Güzel sonuçlar çıkmış. Rihanna ile Kenan Doğulu yer değişse tam süper olurmuş ama olsun. :D

Bundan sonrası iyice zor olacak. Bence kazanan Sıla olacak çok büyük ihtimalle. :):)

Rihanna'yı zirveye taşıyan herkese sevgiler saygılar.:Z Çok mutlu olduk biz.:Z

Rihanna2.jpeg

Ben niye seviyorum o zaman şarkıyı.:F
Oyyyşş :D

@xemrexxx elenmen elbet kötü oldu ama sakın dramatizeye girip hap falan alma tamam mı.:F Kendine mukayyet ol.:F

Şaka bir yana bence bu hafta için hakeden bir isim gitti. İnan hiç sevmedim parçanı. Keşke kalsaydın ama 2. sezona artık.:):)

Öhömm öhömm zirvede ben varım.:F

Haftya senin parça geliyor.:Z

Yeni gördüm. :F
Tebrikler. Bekliyoruz da hangisi. :A
Yuh ben ne zaman Oluruna Bırak'ı kullanmam dedim :F
Valla öyle dedin diye hatırlıyorum. :D

HAFTAYA ELENEN KİŞİ FİNAL TURUNA KALAMAYARAK VEDA EDECEK.FİNAL TURUNDA HALKIMIZIN OYLARI DA OLACAK.BU HAFTA SON KONUK JÜRİLERİ ÇAĞIRILACAK.DÖRT KİŞİ KALDIĞIMIZDA FF HALKIMIZ DA OYLAMAYA DAHİL OLABİLECEK.

buradan özellikle @OzaN ile @hayret bi şey e tesüf ediyim kaç haftadır cover cover dediniz bu hafta barış akarsu ile ön plana çıkan bir şarkı gönderdim gene 1 .ss
kalan yarışmacılardan @sokak sanati nın çok iyi şarkıları kaldı umarım 1. olur:)
Abi herif taktı bana ve Sıla'ya benim de seninle mücadelem devam eder o zaman inatla kötü puan vermeye devam edebilirsin sıkınyı yok. :)

kalan yarışmacılardan @sokak sanati nın çok iyi şarkıları kaldı umarım 1. olur:)

Desteğin için teşekkürler.:bhr: Umarım 1. olarum ama zor gibi.:( [HASHTAG]#sikecidenizz19[/HASHTAG] geçit vermeyecektir.

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking