Teşekkürler. Bu puan heep video etkisi.
bende çok seviyorum videoyu.
Teşekkürler. Bu puan heep video etkisi.
ARTIK RECAP SÜRESİ SÖYLEMENİZE GEREK YOK.BEŞ KİŞİNİN ŞARKISINI HERKES DİNLER BENCE.
@denizz19 @Billy Kane @sokak sanati @aserat54 @hayret bi şey
Valla ben de kendime şaşırdım. Sıla'yı sevmeme gibi bir durum yok aslında bir süre gıcıktım. Fakat şarkıların arasında en beğendim şarkı oldu. Doğru tahmin ettin yani hiç beklemediğim birine 6 puan verdim dediğinde ben miyim diyerek?Ne alaka lan
Tahmin etmek zor olmadı en klas Sıla şarkılarından biri gönderdim her ne kadar birileri anlamak istemese deValla ben de kendime şaşırdım. Sıla'yı sevmeme gibi bir durum yok aslında bir süre gıcıktım. Fakat şarkıların arasında en beğendim şarkı oldu. Doğru tahmin ettin yani hiç beklemediğim birine 6 puan verdim dediğinde ben miyim diyerek?
Tamam abartmayalım.Tahmin etmek zor olmadı en klas Sıla şarkılarından biri gönderdim her ne kadar birileri anlamak istemese de
Tatlı mı?
Ben zaten şarkıların büyük bir kısmını dinliyordum, bu yüzden benim için çok değişiklik yok. Yine de iyi bir fikir.ARTIK RECAP SÜRESİ SÖYLEMENİZE GEREK YOK.BEŞ KİŞİNİN ŞARKISINI HERKES DİNLER BENCE.
@denizz19 @Billy Kane @sokak sanati @aserat54 @hayret bi şey
Oy için adam sevmiyoruz biz içimizden geleni söylüyoruz her zaman.6 puanı verdik ya. Yak yağları.
İyi bakalım. Olurunaa bıraakkk, her neyse geçerrrRecap sürelerinin olmaması iyi zaten bende normal hepsini dinliyordum parçaların
Oy için adam sevmiyoruz biz içimizden geleni söylüyoruz her zaman.
Şuan dinliyorumİyi bakalım. Olurunaa bıraakkk, her neyse geçerrr
Canım ya.@Ahmad çok sevindim yine. Nasıl seviyorum seni anlatamam.