MusicSurvivor 11.Hafta Sonuçları

Güzel sonuçlar çıkmış. Rihanna ile Kenan Doğulu yer değişse tam süper olurmuş ama olsun. :D

Bundan sonrası iyice zor olacak. Bence kazanan Sıla olacak çok büyük ihtimalle. :):)

dmin falan dinlemeyeceğim ama artık..:T Ne bu hakaret Rihanna'ya.:( Sonra Buğra niye gelmiyor.:(

Rihanna ve Sıla'yı tebrik ediyorum. Bu hafta gerçekten iyiydiler. :D

Bu haftanın bana göre en iyisi Hadise'ydi oyumda o yönde oldu ama beklediğimden düşük almış. Yine de tebrikler. :)

Kenan Doğulu da iyi bir çıkış yakalamış, her ne kadar şarkıyı beğenmesem de sevindim.:)Tebrikler.

Gülşen bu hafta diğer haftalara göre kötüydü ama yine de iyi gitmiş.

Barış Akarsu bu hafta elendi malesef. Keşke daha iyi parçalarla katılsaydı.

Rihanna'nın şarkısı Türkçe şarkıların yanında zayıf kaldı benim fikrime göre ama diğerleri benim gibi düşünmemiş hadi iyisin. :A

@denizz19 bir anlamda benim sayemde 1.oldu. :A

Senin gibi düşünen az umarım salgın gibi yaymazsın etrafa düşücelerini.:(

@Yakamoz-Asi Where you been diyorum ama belki Shakra ile olan parçayı bir adım öne çekebilirim. Hadise ile Kenan Doğulu'nun çok iyi şarkıları kalmadı zaten o nedenle bakacağız ama yinede.:F

Abi herif taktı bana ve Sıla'ya benim de seninle mücadelem devam eder o zaman inatla kötü puan vermeye devam edebilirsin sıkınyı yok. :)
inatla kötü point verdiğim falan yok :X kalan isimleer içinde bana göre daha geride sıla :) son haftalardaki şarkıalrın da ilk haftadakiler ka iyi değil :X

Senin gibi düşünen az umarım salgın gibi yaymazsın etrafa düşücelerini.:(

@Yakamoz-Asi Where you been diyorum ama belki Shakra ile olan parçayı bir adım öne çekebilirim. Hadise ile Kenan Doğulu'nun çok iyi şarkıları kalmadı zaten o nedenle bakacağız ama yinede.:F
Ay sana mı kaldı bizim durumumuzu didiklemek? :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking