Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dostlar sağolsun. Ya son günlerde biraz hastaydı bugün sohbeti vardı eşi demiş bugün sohbete gitme diye o da evde hazırlanırken kalp krizi geçirmiş. Esi çocukları akrabaları arkadaşlar falan fena agliyorlardi. Bende kendimi tutamadim bende biraz göz yasi döktüm ay yazik ya 58 yasindaydi adam

başınız sağolsun aga kimdi akrabamı

Dostlar sağolsun. Ya son günlerde biraz hastaydı bugün sohbeti vardı eşi demiş bugün sohbete gitme diye o da evde hazırlanırken kalp krizi geçirmiş. Esi çocukları akrabaları arkadaşlar falan fena agliyorlardi. Bende kendimi tutamadim bende biraz göz yasi döktüm ay yazik ya 58 yasindaydi adam
58 mi ayy gençmiş daha yaa:T
tekrar başınsağolsun canım ya ailesine sabır diliyorum

abiciğimmm asıl sıkıntı şurada benim gözümde oyuncu bile olmayan akifle cahit
mematiyle abdülheyin yerini dolduramadılar ayy brakın mematiyle abdülheyi
azıcık dürüst olan birisi kazımın bile akifle cahitten daha önemli oldunu söyler
mematiyle abdülheyin yerine akifle cahiti koyarsan böyle olur
ayy brakın mematiyle abdülehyi kazım bile akifle cahitten daha iyiydi
senaristlerin koyduğu adamlar mematiyle abdüllhey etkisini geçin bir kazımmm etkisi bile yaratamadılar bundan daha uygun bir örnek bence yok 🙂🙂🙂🙂
Bence yanılıyorsun iki sezondur ikisinide değişmeli olarak polat yapma derdindeler😉)))abdul meöati olabilmeleri için polatında olması lazım 😉))) polat ne yazık iki sezondur yok onun yerine iki rol yApma kabızlarını ikame ettiler ne yazık ki:)))

azıcık dürüst olan birisi kazımın bile akifle cahitten daha önemli oldunu söyler
senaristlerin koyduğu adamlar mematiyle abdüllhey etkisini geçin bir kazımmm etkisi bile yaratamadılar bundan daha uygun bir örnek bence yok 🙂🙂🙂🙂
Bence yanılıyorsun iki sezondur ikisinide değişmeli olarak polat yapma derdindeler😉)))abdul meöati olabilmeleri için polatında olması lazım 😉))) polat ne yazık iki sezondur yok onun yerine iki rol yApma kabızlarını ikame ettiler ne yazık ki:)))
ben akifi yada cahiti polat yapma derdinde değiller bence
akif karakteri sevilmediği için öyle düşnülüyor

herkese hayırlı geceler
"İnsanoğlunun herbiri hatakârdır. Ancak hatakârların en hayırlısı tevbekâr olanlarıdır."
[ Hadis-i Şerif, Tirmizî ]

cahitttt geçen yıla kadar bildiğin figurandı abiciğim çok önemsiz bir oyncuydu beyaz tvden takip edenler tekrar yine görmüşlerdir
cahit 4.sezon girdi tuncay beyle aynı kefede gösteriliyordu
5.sezon atv sezonunda polatın bildiğin arabacısı şöförü gibiydi
6. sezon tnt sezonunda zaten aynen devam ediyordu
7.sezonda kgt denen çocuklardan dayak azar yiyip duruyordu karaya cahit bile abi diyordu kara yanında bile çocuk durumundaydı
ve 8.sezonda birden bile bu sıradan adam karşımıza polat diye geçti

tam 4 sezon boyunca hiççç etkisini görmediğimiz bir adam 4 sezondur polatın şöförü konumunda sıradan bir ayakçı konumunda olan bir adam koskoca 4 sezondan bahsediyorum karşımıza geçen yıl birden bile polat diye geçti imdat konumunda olan bir adamı bu hale getirdiler 4 sezonda imdattan farkı yoktu cahitin 🙂🙂🙂

cahitttt geçen yıla kadar bildiğin figurandı abiciğim çok önemsiz bir oyncuydu beyaz tvden takip edenler tekrar yine görmüşlerdir
cahit 4.sezon girdi tuncay beyle aynı kefede gösteriliyordu
5.sezon atv sezonunda polatın bildiğin arabacısı şöförü gibiydi
6. sezon tnt sezonunda zaten aynen devam ediyordu
7.sezonda kgt denen çocuklardan dayak azar yiyip duruyordu karaya cahit bile abi diyordu kara yanında bile çocuk durumundaydı
ve 8.sezonda birden bile bu sıradan adam karşımıza polat diye geçti

tam 4 sezon boyunca hiççç etkisini görmediğimiz bir adam 4 sezondur polatın şöförü konumunda sıradan bir ayakçı konumunda olan bir adam koskoca 4 sezondan bahsediyorum karşımıza geçen yıl birden bile polat diye geçti imdat konumunda olan bir adamı bu hale getirdiler 4 sezonda imdattan farkı yoktu cahitin 🙂🙂🙂
çiğdemm sıradan adam diyorsun sen bile senaristler
bunu düşünmeyecek adam değil demi neden cahiti polat
yapsınlar saçmaladan yorum yazalım ya

yok akifi polat yapıyorlar yok cahiti bu ne ya
saçmalıktan başka birşey değil kimseyi polat yapamazlar

Dostlar sağolsun. Ya son günlerde biraz hastaydı bugün sohbeti vardı eşi demiş bugün sohbete gitme diye o da evde hazırlanırken kalp krizi geçirmiş. Esi çocukları akrabaları arkadaşlar falan fena agliyorlardi. Bende kendimi tutamadim bende biraz göz yasi döktüm ay yazik ya 58 yasindaydi adam​
Allah taksiratını affetsin başınız saolsun:(:(:(
Amin abi. Dostlar sağolsun

ooo yine coşturmuşsunuz agalarım benim hepinizi ayrı ayrı seviyorum be :D
hemen yorumlarını okuyup beğeneyim :D

bu arada sabah malatya ya dönüyorum Allah'ın izniyle

bu arada sabah malatya ya dönüyorum Allah'ın izniyle​
Hayırlı yolculuklar😉)) bizlerde seni çok severiz 😉)) mslatyaya geldiğinde hsber ver ())) habersiz bırakma bizleri

bu arada sabah malatya ya dönüyorum Allah'ın izniyle
Hayırlı yolculuklar😉)) bizlerde seni çok severiz 😉)) mslatyaya geldiğinde hsber ver ())) habersiz bırakma bizleri
yalnızz sen bana küss gibisin abiciğim ayy bir senle anlaşıyorduk senide kaybettik gibi görüyorum şuan :F:F:F

başınız sağolsun mekanı cennet olsun çd @Polat Şaşmaz

Vaay be foruma ilk geldiğimde reyting konusu vardı 70 sayfa falan ne zaman açsam takas tüm foruma karşı vadiyi savunuyordu.O zamaanlar forumda yok intikam geçecek falan denirdi takasta savunurdu.Vadi 15 reyting falan alırdı sonra mematinin katili kim diye forumda konuşurduk falan bölümle ilgili tahmin yapardık son sahnenin nasıl olduğunu falan konuşurduk

Ya şimdi vadi konusunda başka şeyler konuşuyoruz :( insan cidden o günleri özlüyor :(
@takas agam yoğun bir tempoda çalışıyorum gündüzleri yazmaya fırsatım olmuyor 🙂
@34rcp44 @takas hiç gülesim yoktu Allahta sizi güldürsün :D:D:F
Sen hep muhabbetlere disardan takilip sonunda da esas oglan muammelesi bekliyon:)))))
@takas ştandartları iyi bilir :D
sorma ya çok bildiği söylenemez az kalsın güme gideyoduk ştandartları sonuna kadar zorladı :D
@takas agami yedirtmem ben @AlemTo :A

@34rcp44 abi forumun tadi tuzu ama yenge öpucukleri gördükten sonra abinin karizma çizilecek :F
Takas aganda biz kimiz :D:D ? unutturduk herhalde kendimizi :D:D
@vadikızı bu bölümler Tnt deki bölümlerden daha kötü

Abla abartıyor :F

@Maskeli Fedai aynen aga o günler unutulmaz ama şimdi çok daha güçlüyüz sizler varsınız herkese yeteriz :D
@-KADİR- kolay gelsin aga Allah yardımcın olsun
@AlemTo @34rcp44 aga konuyu açarsanız bizde ştandartları sonuna kadar zorlarız bu işler böyle :D hem bu zamana kadar yediğim banların sayısını blimiyorum o yüzden bişey olmaz 15 gün sonra geri döneriz en fazla :D
@Maskeli Fedai eyvallah aga AlemTo bana istediğini diyebilir işini bilir o :d

son olarakta tnt sezonu bu sezona bin çeker kıyaslamam bile

hee birde abi şuan yengenin bu mesajları görmeyeceğini bildiği için böyle rahat yoksa bu öpmeli mesajların hesabını sorardı kesin :))))))

başınız sağolsun mekanı cennet olsun çd @Polat Şaşmaz

@Maskeli Fedai aynen aga o günler unutulmaz ama şimdi çok daha güçlüyüz sizler varsınız herkese yeteriz :D
@-KADİR- kolay gelsin aga Allah yardımcın olsun
@AlemTo @34rcp44 aga konuyu açarsanız bizde ştandartları sonuna kadar zorlarız bu işler böyle :D hem bu zamana kadar yediğim banların sayısını blimiyorum o yüzden bişey olmaz 15 gün sonra geri döneriz en fazla :D
@Maskeli Fedai eyvallah aga AlemTo bana istediğini diyebilir işini bilir o :D

son olarakta tnt sezonu bu sezona bin çeker kıyaslamam bile

hee birde abi şuan yengenin bu mesajları görmeyeceğini bildiği için böyle rahat yoksa bu öpmeli mesajların hesabını sorardı kesin :))))))
aga sen müsait olduğunda inşallah açarız :D
buarada hayırlı yolculuklar :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy