Eski yorum sayfalarına bakıyorum 40-50 sayfa kaç kişi yorumlaşıyordunuz? Bölümlerin güzelliğinden herhalde bu hafta 15 sayfayı zor doldurduk.tnt ye ve reytinglerde şike döneminin olduğu bi zamana rağmen o kanala göre rekor oranlar alıyorduk
Eski yorum sayfalarına bakıyorum 40-50 sayfa kaç kişi yorumlaşıyordunuz? Bölümlerin güzelliğinden herhalde bu hafta 15 sayfayı zor doldurduk.tnt ye ve reytinglerde şike döneminin olduğu bi zamana rağmen o kanala göre rekor oranlar alıyorduk
Hacı ştandartları açarsak işin sonu iyi olmaz 15 günle geri dönemezsinbaşınız sağolsun mekanı cennet olsun çd @Polat Şaşmaz
@Maskeli Fedai aynen aga o günler unutulmaz ama şimdi çok daha güçlüyüz sizler varsınız herkese yeteriz
@-KADİR- kolay gelsin aga Allah yardımcın olsun
@AlemTo @34rcp44 aga konuyu açarsanız bizde ştandartları sonuna kadar zorlarız bu işler böylehem bu zamana kadar yediğim banların sayısını blimiyorum o yüzden bişey olmaz 15 gün sonra geri döneriz en fazla
@Maskeli Fedai eyvallah aga AlemTo bana istediğini diyebilir işini bilir o
son olarakta tnt sezonu bu sezona bin çeker kıyaslamam bile
hee birde abi şuan yengenin bu mesajları görmeyeceğini bildiği için böyle rahat yoksa bu öpmeli mesajların hesabını sorardı kesin)))))
Hep tehdit hep tehdit bir numaranı göremedik.
Burasi superHep tehdit hep tehdit bir numaranı göremedik.Farkındamısınız eskisi gibi artık özlü sözlerde çıkmıyor diziden.
![]()
Elif'i sürekli Polat'dan kıskanırdı, bilmiyordu tabi Polat'ın Ali Candan olduğunu. Aynı bölümlerde Polat kendisini dövdürtmüştü Hikmet'e.Burasi super
Erkeksen kaçma laaann
Kacmiyorum Hikmet Erkeksen Gel
Polat kendisini dovdurtmeden önce baya ara gazı veriyordu ama HikmeteElif'i sürekli Polat'dan kıskanırdı, bilmiyordu tabi Polat'ın Ali Candan olduğunu. Aynı bölümlerde Polat kendisini dövdürtmüştü Hikmet'e.
Kapının arkasında Polat ve Hikmet'in konuştuklarınıda Elif dinliyordu. Öyle güzel bölümlerdiki sahnesi sahnesine hatırlıyorum.Polat kendisini dovdurtmeden önce baya ara gazı veriyordu ama Hikmete![]()
Şu forumda tanışmayı en çok istediğim kişisin. İstanbul'a geldiğinde haber et. Belki kısmet olursa görüşürüz.Aga ara tatilde istanbula gelmiştim dönüyorum tekrar @sürgünüm
Aynen ya bu günlerde de o bölümleri geçtim Polat kapıyı aciyo hahaKapının arkasında Polat ve Hikmet'in konuştuklarınıda Elif dinliyordu. Öyle güzel bölümlerdiki sahnesi sahnesine hatırlıyorum.![]()
İyi geceler, Allah rahatlık versin.Çok sağolun agalar sonra konuşuruz
Allah razı olsun @sürgünüm inşallah ben yatıyorum aga sonra konuşuruz
İyi gecelet aga Allah rahatlık versinÇok sağolun agalar sonra konuşuruz
Allah razı olsun @sürgünüm inşallah ben yatıyorum aga sonra konuşuruz