Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

çiğdem hepimizin kelimesine beni katma canım katmadan yorum yap
benim heyecanım bitmedi bitmeyecekte

tnt de daha kötü bölümler izledik canım yapma sende şimdi
bu benim en hafif yazımdı eleştiri yazım değildi ben bukadar hafif eleştiri yapmam
normal bir yazıydı eleştirimi yarın yapıcam inş 🙂🙂🙂🙂

Abla o bölümler emin ol bu kadar kotu değildi.Yine aksiyon vardi memqti vardi abdülhey vardı simdi hiçbiri yok ve en önemlisi senaryo yok @vadikızı
tnt sezonu brazda kanalından dolayı o sezonu hafif görüyoruz kanalına rağmen fatmagülün sucu ne işe kafa tutuyordu eğer büyük bir kanalda olsaydı fatmagülü bile geçerdik biz
kanal gölgesinde kalmış bir sezondu yoksa senaryosu oyunculuk kalitesi bu sezonla kıyas edilemez cnm ben bu sezonu vadis ezonu olarak görmüyorum bundan ağır konuşamam galiba polatın ilk bölümler tek basına operasyon yaptığı bölümelr haric bu sezon vadi sezonu değil vai çoktan araya girdi bence bizz aylardır başka birşey izliyoruz
ne izlediğimizi kendimizde bilmiyoruz oyüzden bölüm izlerken yorum bile yazamıyoruz
bildiğin hayalet gibi hissettim kendimi yaaa
tnt sezonuna kurban olsun bu sezon şuu oyuncular tnt sezonundakı oyunculara kurban olsunlar biz o sezonda fatmagüle tnt gibi kanalda kafa tutuyorduk
bu yıl napıyoruz kocamın ailesiyle uğraşıyoruz rakibe bakın yani tam oalrakta baş edemiyoruz totelde 7 reytingide gördükya bu reytinge alısırsak eğer kocamın ailesi 7 ortalama reytingle bizi geçer 🙂🙂🙂

tnt sezonu brazda kanalından dolayı o sezonu hafif görüyoruz kanalına rağmen fatmagülün sucu ne işe kafa tutuyordu eğer büyük bir kanalda olsaydı fatmagülü bile geçerdik biz
kanal gölgesinde kalmış bir sezondu yoksa senaryosu oyunculuk kalitesi bu sezonla kıyas edilemez cnm ben bu sezonu vadis ezonu olarak görmüyorum bundan ağır konuşamam galiba polatın ilk bölümler tek basına operasyon yaptığı bölümelr haric bu sezon vadi sezonu değil vai çoktan araya girdi bence bizz aylardır başka birşey izliyoruz
ne izlediğimizi kendimizde bilmiyoruz oyüzden bölüm izlerken yorum bile yazamıyoruz
bildiğin hayalet gibi hissettim kendimi yaaa
tnt sezonuna kurban olsun bu sezon şuu oyuncular tnt sezonundakı oyunculara kurban olsunlar biz o sezonda fatmagüle tnt gibi kanalda kafa tutuyorduk
bu yıl napıyoruz kocamın ailesiyle uğraşıyoruz rakibe bakın yani tam oalrakta baş edemiyoruz totelde 7 reytingide gördükya bu reytinge alısırsak eğer kocamın ailesi 7 ortalama reytingle bizi geçer 🙂🙂🙂
çiğdem fatmagülün zamanında ratinglerde oynama yapılıyordu
sen o ratinglere inanma canım

onun yanında yazıyosunda okumuyor mu ne yazıyosun diye​
Heee okuyor hatta opücükler için sana şükranlarını iletiyor😉)))))

canım başınsağolsun nesi vardı:(
Dostlar sağolsun. Ya son günlerde biraz hastaydı bugün sohbeti vardı eşi demiş bugün sohbete gitme diye o da evde hazırlanırken kalp krizi geçirmiş. Esi çocukları akrabaları arkadaşlar falan fena agliyorlardi. Bende kendimi tutamadim bende biraz göz yasi döktüm ay yazik ya 58 yasindaydi adam

Dostlar sağolsun. Ya son günlerde biraz hastaydı bugün sohbeti vardı eşi demiş bugün sohbete gitme diye o da evde hazırlanırken kalp krizi geçirmiş. Esi çocukları akrabaları arkadaşlar falan fena agliyorlardi. Bende kendimi tutamadim bende biraz göz yasi döktüm ay yazik ya 58 yasindaydi adam​
Allah taksiratını affetsin başınız saolsun:(:(:(

@Maskeli Fedai tnt deki bölümler efsanesir ya karanın doğuşudur o bölümler😉)))
abiciğimmm asıl sıkıntı şurada benim gözümde oyuncu bile olmayan akifle cahit
mematiyle abdülheyin yerini dolduramadılar ayy brakın mematiyle abdülheyi
azıcık dürüst olan birisi kazımın bile akifle cahitten daha önemli oldunu söyler
mematiyle abdülheyin yerine akifle cahiti koyarsan böyle olur
ayy brakın mematiyle abdülehyi kazım bile akifle cahitten daha iyiydi
senaristlerin koyduğu adamlar mematiyle abdüllhey etkisini geçin bir kazımmm etkisi bile yaratamadılar bundan daha uygun bir örnek bence yok 🙂🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy