aynen öyle abicim rajonumuza ştandartımıza tersBizim ştandartlarimiza sapiklik ters))) oyle deil mi @34rcp44
aynen öyle abicim rajonumuza ştandartımıza tersBizim ştandartlarimiza sapiklik ters))) oyle deil mi @34rcp44
biliyorum iyiki öyle değilsiniz eğlenemem yoksa burdaBizim ştandartlarimiza sapiklik ters))) oyle deil mi @34rcp44
bizi çok sevde diğer arkadaşlarımızıda unutma yoksa isyan çıkartırlarbiliyorum iyiki öyle değilsiniz eğlenemem yoksa burda
ikinizide çooooooooook seviyorummmmmmmmm😉
yok yapmazlar ben hepinizi çok seviyorumbizi çok sevde diğer arkadaşlarımızıda unutma yoksa isyan çıkartırlar
246
![]()
Tamda tadında bırakmışsınızmaksat sizleri güldürmek kardeşim
senin kadar olmasada abi nacizhane bişeyler yapmaya çalıştık![]()
Sen hep muhabbetlere disardan takilip sonunda da esas oglan muammelesi bekliyon
fazlası ştandartlara aykırıTamda tadında bırakmışsınız.Tadında bırakmak iyidir
![]()
sen görünmeyen kahramansın aga
sorma ya çok bildiği söylenemez az kalsın güme gideyoduk ştandartları sonuna kadar zorladı@takas ştandartları iyi bilir![]()
tabi o alacak ulenn o bizim büyüğümüz hadsiz yerini bil ve çeneni kapaAbi dururken bize kahramanlık yakismaz.Hem baksana öpucukleri abi alıyor hep@34rcp44
Öyle olmuş bir gün güme gidecek osorma ya çok bildiği söylenemez az kalsın güme gideyoduk ştandartları sonuna kadar zorladı![]()
inşallah güme gitmeden akıllanırÖyle olmuş bir gün güme gidecek o![]()
bu laf banamıtabi o alacak ulenn o bizim büyüğümüz hadsiz yerini bil ve çeneni kapa![]()
Ben o muhabbette olsaydim onun.osmanlicasini soylerdiminşallah güme gitmeden akıllanır![]()
yok abla abimize söylüyoruz maskeli öpücükleri hep abi alıyo diyo ya kıskanmış tabi onu öpen olmadığı için içerleniyo çocukbu laf banamı![]()