@Çiğdem- artık bu hafta gidersin
@sokak sanati bizimle değilsin
@hayret bi şey zayıf bir şşarkı olmuş işin zor bence
@Billy Kane diğerleri kötü Allah'tan aradan sıvışıcan gibi
@Yiğitt sonunda iyi bir şarkı bulmuşsun melun istemeden de olsa iyi point verdim
@denizz19 vasatsın
@-potterhead- yine iyi
@aserat54 makus talihini yendin galiba bu sefer
Ben sana sorduğumda diğer şarkılara bağlı demiştin şimdi vasatsın diyonnasıl okuyon mesajı
@sokak sanati ndan daha iyi bir point verdim
de get kaç kere ilk 3 e girdin de konuşuyonSenin müzik zevkin yok zaten boş verdim seni.
sen vasatsın diye diğerleri iyi olamaz mıBen sana sorduğumda diğer şarkılara bağlı demiştin şimdi vasatsın diyon
de get kaç kere ilk 3 e girdin de konuşuyon
efsane miEn iyi pointi bana vermen lazımdı S&M efsanesini harcarsan banlattırırım seni.ss
Final için alınan puanlar:3 kere ilk 4'de girdim.
bence vasatŞarkımın vasat olmadığını ikimizde biliyoruz boş boş konuşma
Şarkımın vasat olmadığını ikimizde biliyoruz boş boş konuşmade get kaç kere ilk 3 e girdin de konuşuyon
sen vasatsın diye diğerleri iyi olamaz mı
Kıl payı hep kaçırdım zaten en iyilerimi kullanmadım farkındaysan sen gibi.Final için alınan puanlar:
Sıla=14
Barış Manço=6
Hadise=6
Gülşen=6
Barış Akarsu=3
eziksin
Beni elemeye çalışıyorsun farkındayım .Final için alınan puanlar:
Sıla=14
Barış Manço=6
Hadise=6
Gülşen=6
Barış Akarsu=3
eziksin
bence vasat
bnm de en iyilerimin arasında duranlar var bence artık kullan elenicen yoksaKıl payı hep kaçırdım zaten en iyilerimi kullanmadım farkındaysan sen gibi.
elenmezsin ki sen o ka rüşvet veriyon jüriyeBeni elemeye çalışıyorsun farkındayım .
bnm de en iyilerimin arasında duranlar var bence artık kullan elenicen yoksa
vasatTavsiyeni dikkate alacağım. Haftaya muhtemelen Rody Boy olur. Buna da kötü deme.ss
son cümle için helal olsun @denizz19Oylarimi öglen vakti kullandim.
Yiğitt bu hafta cok güzel secim yapmissin.
Billy Kane Gülsen yükseliste.
Rihanna'nin hareketli bir parcasi ama kötü bir parcasi oldugunu düsünüyorum. Son iki haftadir oldukca kötü secimler var bence.
hayret bi şey en sevdigim Hadise parcalarindan biri.
xemrexxx sarki idare eder. Baris Manco'ya daha cok yakistigi ortada ama.
Çiğdem- Son iki haftadir oldukca iyi secimler yapmaya devam ediyorsun. Gecen hafta 10 puan vermistim, o kadar olmasa da yine iyi sayilabilecek bir puan aldin.
-potterhead- gecen hafta 1 puan vermistim, bu hafta biraz daha iyi bir secim olmus.
aserat54 ortalama bir puan verdim sanada.
Sila bu hafta sevmedigim bir parcasiyla yarismis dogal olarak baya bir düstü.
Sıkıntı yok şarkıya hakettiği değeri verecek kişiler illa ki çıkacaktır.
we found love,love the way you lie dışında bir şarkıyla kalırsan finale kazanamazsın benceDöverim seni yeminle. @Çiğdem- şu oklavayı getirsene şu totoşu bir pataklayalım.ss
isviçreye rüşvet gönderemedin dimiSıkıntı yok şarkıya hakettiği değeri verecek kişiler illa ki çıkacaktır.
Buna da şükür.Oylarimi öglen vakti kullandim.
Yiğitt bu hafta cok güzel secim yapmissin.
Billy Kane Gülsen yükseliste.
Rihanna'nin hareketli bir parcasi ama kötü bir parcasi oldugunu düsünüyorum. Son iki haftadir oldukca kötü secimler var bence.
hayret bi şey en sevdigim Hadise parcalarindan biri.
xemrexxx sarki idare eder. Baris Manco'ya daha cok yakistigi ortada ama.
Çiğdem- Son iki haftadir oldukca iyi secimler yapmaya devam ediyorsun. Gecen hafta 10 puan vermistim, o kadar olmasa da yine iyi sayilabilecek bir puan aldin.
-potterhead- gecen hafta 1 puan vermistim, bu hafta biraz daha iyi bir secim olmus.
aserat54 ortalama bir puan verdim sanada.
Sila bu hafta sevmedigim bir parcasiyla yarismis dogal olarak baya bir düstü.