Oylarını cengoya yolladın mışarkılar güzeldi iddalı şarkılardı valla
yolluyorum bir hata yapmıştım düzeltcemOylarını cengoya yolladın mı
Oylamayı dediğim gibi yapacaksın en yüksek 9 puan en düşük 1 puan sıralayacaksın. Sıla nasıl puan aldı senden iyi mi?yolluyorum bir hata yapmıştım düzeltcem
tmm anladımOylamayı dediğim gibi yapacaksın en yüksek 9 puan en düşük 1 puan sıralayacaksın. Sıla nasıl puan aldı senden iyi mi?
Oylamayı dediğim gibi yapacaksın en yüksek 9 puan en düşük 1 puan sıralayacaksın. Sıla nasıl puan aldı senden iyi mi?
beklediğin cevabı alamadın deniz ahahatmm anladım
oylarımı kullandım başarılar diliyorumbeklediğin cevabı alamadın deniz ahaha
Ayy sıkıntı yok elbet oylama günü görürüm.beklediğin cevabı alamadın deniz ahaha
1 puanları göreceksin tabi kiAyy sıkıntı yok elbet oylama günü görürüm.
Bu şarkıyla 1 alırsam Allah affetmez.1 puanları göreceksin tabi ki
Barış Akarsu, zirveyi zorlamalı bu şarkıyla bence.(Unutmak kolay demiştin..Alışırsın demiştin..)
Kenan'ın şarkısıda güzel aslında ama bir kere izlerim sonra izlemem klasmanından.
Rihanna, son zamanlarda Club takılmaya başladım bana güzel geldi ama forum için çok riskli seçim lo.
Sıla, başka sevdiğim şarkısı var mı diye düşünürken varmış dedim, 2 etti bu.
Barış Manco, çocukluk şarkımız la bu duygulandım. -_- (Gözlerim doldu, o tatlı günlerimiz bir anı oldu)
Hadise, kötü bir seçim olmuş bence, üzgünüm. (Başlangıcı 40.snden alsaydın keşke Listedeki kesitten bahsediyorum.)
Gülşen, yeniden doğmuş heralde, 3 hafta mı ne oldu benim oylamamdan beri çok sağlam şarkılarını gördük. Çok iyi abi ya.
Avril, bir avril fanı olarak bu hafta riskli olabilir. Şarkıyı seviyorum sadece foruma güvenmiyorum. (She wants to go home, nobody's home..)
Bu hafta yabancı iki şarkıların ikiside riskte gibi, umarım onları değilde forumun yarası şarkıcıyı elerler artık.
Hepsine kötü ve vasatsın demişsin hangisi iyi@Çiğdem- artık bu hafta gidersin
@sokak sanati bizimle değilsin
@hayret bi şey zayıf bir şşarkı olmuş işin zor bence
@Billy Kane diğerleri kötü Allah'tan aradan sıvışıcan gibi
@Yiğitt sonunda iyi bir şarkı bulmuşsun melun istemeden de olsa iyi point verdim
@denizz19 vasatsın
@-potterhead- yine iyi
@aserat54 makus talihini yendin galiba bu sefer
nasıl okuyon mesajıHepsine kötü ve vasatsın demişsin hangisi iyi
Teşekkürler, senden de iyi bir puan almışımdır umarım.@Çiğdem- artık bu hafta gidersin
@sokak sanati bizimle değilsin
@hayret bi şey zayıf bir şşarkı olmuş işin zor bence
@Billy Kane diğerleri kötü Allah'tan aradan sıvışıcan gibi
@Yiğitt sonunda iyi bir şarkı bulmuşsun melun istemeden de olsa iyi point verdim
@denizz19 vasatsın
@-potterhead- yine iyi
@aserat54 makus talihini yendin galiba bu sefer