MusicSurvivor 8.Hafta

şarkılar güzeldi iddalı şarkılardı valla

Barış Akarsu, zirveyi zorlamalı bu şarkıyla bence.(Unutmak kolay demiştin..Alışırsın demiştin..)
Kenan'ın şarkısıda güzel aslında ama bir kere izlerim sonra izlemem klasmanından.
Rihanna, son zamanlarda Club takılmaya başladım bana güzel geldi ama forum için çok riskli seçim lo.
Sıla, başka sevdiğim şarkısı var mı diye düşünürken varmış dedim, 2 etti bu.
Barış Manco, çocukluk şarkımız la bu duygulandım. -_- (Gözlerim doldu, o tatlı günlerimiz bir anı oldu)
Hadise, kötü bir seçim olmuş bence, üzgünüm. :((Başlangıcı 40.snden alsaydın keşke Listedeki kesitten bahsediyorum.)
Gülşen, yeniden doğmuş heralde, 3 hafta mı ne oldu benim oylamamdan beri çok sağlam şarkılarını gördük. Çok iyi abi ya.
Avril, bir avril fanı olarak bu hafta riskli olabilir. Şarkıyı seviyorum sadece foruma güvenmiyorum. :((She wants to go home, nobody's home..)

Bu hafta yabancı iki şarkıların ikiside riskte gibi, umarım onları değilde forumun yarası şarkıcıyı elerler artık.

S & M'i kim sorduysam sevdi yani sıkıntı yok.:Z

Aslan Gibi şarkısını destekliyorsanız üyeler 8 puan vererek - jüriler 9 puan vererek 2150'ye kısa mesaj yollayabilirsiniz. :A

Oylarımı kullandım. :)

Tüm şarkılar çok iyiydi bence. Bu yüzden sıralama yaparken çok zorlandım ve bazıları maalesef hak ettikleri puandan biraz düşük aldılar. Neyse, herkese bir kez daha başarılar. :)