MusicSurvivor 8.Hafta

Öyle saçmalık mı olur canım beğendiysen puan vereceksin ben sana düşük veriyorum diye sen de bana düşük verirsen hak yemiş olursum ve ben hakkımı helal etmem çok pisimdir bu konuda. :A
hahahah ayoll sonuclar açıklanırken puan değiştirme hakkı olan birisinden ne hakkkı arıyorsun sen cnm :F:F:F

hahahah ayoll sonuclar açıklanırken puan değiştirme hakkı olan birisinden ne hakkkı arıyorsun sen cnm :F:F:F
Şuan puan verdim dedin gidip değişirsen elbette ben görmem ama iki elim yakanda olur. Ben senin şarkına tam puan verdiğinde sen bana 5 puan vermiştin mesela. Hiçte düşünmedim sonradan bu kızın puanını bir daha ki hafta düşüreyim diye ve yine beğendim şarkını ve 6 verdim. :)

Barış Akarsu, zirveyi zorlamalı bu şarkıyla bence.(Unutmak kolay demiştin..Alışırsın demiştin..)
Kenan'ın şarkısıda güzel aslında ama bir kere izlerim sonra izlemem klasmanından.
Rihanna, son zamanlarda Club takılmaya başladım bana güzel geldi ama forum için çok riskli seçim lo.
Sıla, başka sevdiğim şarkısı var mı diye düşünürken varmış dedim, 2 etti bu.
Barış Manco, çocukluk şarkımız la bu duygulandım. -_- (Gözlerim doldu, o tatlı günlerimiz bir anı oldu)
Hadise, kötü bir seçim olmuş bence, üzgünüm. :((Başlangıcı 40.snden alsaydın keşke Listedeki kesitten bahsediyorum.)
Gülşen, yeniden doğmuş heralde, 3 hafta mı ne oldu benim oylamamdan beri çok sağlam şarkılarını gördük. Çok iyi abi ya.
Avril, bir avril fanı olarak bu hafta riskli olabilir. Şarkıyı seviyorum sadece foruma güvenmiyorum. :((She wants to go home, nobody's home..)

Bu hafta yabancı iki şarkıların ikiside riskte gibi, umarım onları değilde forumun yarası şarkıcıyı elerler artık.

Barış Akarsu, zirveyi zorlamalı bu şarkıyla bence.(Unutmak kolay demiştin..Alışırsın demiştin..)
Kenan'ın şarkısıda güzel aslında ama bir kere izlerim sonra izlemem klasmanından.
Rihanna, son zamanlarda Club takılmaya başladım bana güzel geldi ama forum için çok riskli seçim lo.
Barış Manco, çocukluk şarkımız la bu duygulandım. -_- (Gözlerim doldu, o tatlı günlerimiz bir anı oldu)
Hadise, kötü bir seçim olmuş bence, üzgünüm. :((Başlangıcı 40.snden alsaydın keşke Listedeki kesitten bahsediyorum.)
Gülşen, yeniden doğmuş heralde, 3 hafta mı ne oldu benim oylamamdan beri çok sağlam şarkılarını gördük. Çok iyi abi ya.
Avril, bir avril fanı olarak bu hafta riskli olabilir. Şarkıyı seviyorum sadece foruma güvenmiyorum. :((She wants to go home, nobody's home..)

Bu hafta yabancı iki şarkıların ikiside riskte gibi, umarım onları değilde forumun yarası şarkıcıyı elerler artık.
O şarkıcı kim çok merak ediyorum :D

Şuan puan verdim dedin gidip değişirsen elbette ben görmem ama iki elim yakanda olur. Ben senin şarkına tam puan verdiğinde sen bana 5 puan vermiştin mesela. Hiçte düşünmedim sonradan bu kızın puanını bir daha ki hafta düşüreyim diye ve yine beğendim şarkını ve 6 verdim. :)
ayy ben onumu diyorum cnm tbikide bana düşük vereni değiştirmiyorum
@Cengo biliyor ben hiç puan değiştirmedim ben diyorumkı sonuclar açıklanırken puan değiştirebliyorum diye öyle birşeyin olması mümükünmü yanı şaka amaçlı espiri yapıyorum:F
şuu tabloya göre zaten idare bir puan benden kesinlikle aldın 🙂🙂🙂

ayy ben onumu diyorum cnm tbikide bana düşük vereni değiştirmiyorum
@Cengo biliyor ben hiç puan değiştirmedim ben diyorumkı sonuclar açıklanırken puan değiştirebliyorum diye öyle birşeyin olması mümükünmü yanı şaka amaçlı espiri yapıyorum:F
şuu tabloya göre zaten idare bir puan benden kesinlikle aldın 🙂🙂🙂
Eyvallah çido sen kadının dibisin :F

Bu şarkısı sevilirdi aslında Hadise'nin. Hatta takımlar şarkıyı almak için yarışa girmişti bir ara. Ama yinede canın sağ olsun. Önümüzdeki haftalarda daha iddialı gelcem elenmezsem :)

Bu şarkısı sevilirdi aslında Hadise'nin. Hatta takımlar şarkıyı almak için yarışa girmişti bir ara. Ama yinede canın sağ olsun. Önümüzdeki haftalarda daha iddialı gelcem elenmezsem :)
Aslında girişi beğenmedim, yorumlamam gereken kısımda zaten sizin verdiğiniz kesim olmalı,tamamını dinlemiyorum şarkının.

Şuan dediğim gibi kesimi biraz ilerden alsaydın efso yazıcaktım ama giriş çok zayıf geldi kulağıma.

Gerçi şarkı olunca güzel/kötü olayı olmuyor, herkesin kulağı farklı. :)

2.hafta ile birlikte 8.haftaya kadar tam 6 haftadır en iyi 6 parçamıda kullandım üst üste cnm ona rağmen elenmemek için sondan 3. falan oldum hep daha napayım yanı:F:F
halıyole şu aşamadan sonra 2-3 tane hariç düşük parçalar kaldı elimde ama bence benim yüsek parça vermemle düşük parça vermemin arasında fark yokki düşükte versem yüksekte versem sondan 3.oluyorum yanı ne verdiğimin bir önemi yok aslında :F:F:F

sıralamam yine değişmedi pek. :D

riri istediğim tarzda çıktı. :ok:
kenan doğulu iyiydi bu hafta. :ok:
hadise'de çok iyiydi kötü puan vermedim , en yükseğide vermedim ama en yükseğide hak eden bi parçaydı öyle söylim. :ok:

2.hafta ile birlikte 8.haftaya kadar tam 6 haftadır en iyi 6 parçamıda kullandım üst üste cnm ona rağmen elenmemek için sondan 3. falan oldum hep daha napayım yanı:F:F
halıyole şu aşamadan sonra 2-3 tane hariç düşük parçalar kaldı elimde ama bence benim yüsek parça vermemle düşük parça vermemin arasında fark yokki düşükte versem yüksekte versem sondan 3.oluyorum yanı ne verdiğimin bir önemi yok aslında :F:F:F
Forumda ki şarkı profili yüzünden, ayıplayamıyorum kimseyi. :D

Bazı arkadaşlar olayı aşıp en alt sıraya tüm yabancı şarkıları sıralıyor. :F

Şarkılar yine güzel. Sıla'nın şarkısını beğendim, @denizz19 artık kötü şarkı gönder de düşük vereyim :A
@xemrexxx Bu melun cebren ve hileylen yarıştığım şarkıyla yarışıyor 1'i bascam :T:

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım. :D

Bu hafta Sıla, Gülşen, Ahmet Kaya, Barış Manço ve Rihanna iddialı gelmişler. :D Özellikle Barış Manço'nun Arkadaşım Eşek'i dinlediğimde duygulandım.

Barış Akarsu'nun şarkı seçimi çok güzel ama bu şarkıyı hep Barış Manço'dan dinlemeye alışığım o yüzden fazla beğenmedim.

Kenan Doğulu parçası fena değil ama dediğim gibi çok daha güzel şarkıları var. Bana göre hala iyi bir çıkış yapamadı.

Hadise'nin seçimi orta derecede bir şarkı. Biz Burdayız'ı fazla sevmem ama yaptık bir şeyler. :D

Avril Lavigne şarkılarına da kanım bir türlü ısınamadı. :D