ben yorumla ilgili bişi demiyorum ki tüm sıla şarkılarından daha iyidir diyorumBen şarkı kötü demiyorum zaten ama Barış Manço daha iyi söylüyor öyle değil mi @-potterhead-
Barış Manço'nun yorumu pek gitmemiş şarkıya doğrudur @xemrexxx
Herkesin fikri kendinedir elbette. Ama sevindirici bir durum söylediğin iki isimle Sıla'yı mukayese edebiliyorsan Sıla gerçekten çok iyi yerdebarış manço,sezen aksu vb. varken sılaya çok iyi diyemicem
kıyaslamıyorum sılanın 40 fırın ekmek yemesi lazım ilk önce soyunana rihannayı geçsinHerkesin fikri kendinedir elbette. Ama sevindirici bir durum söylediğin iki isimle Sıla'yı mukayese edebiliyorsan Sıla gerçekten çok iyi yerde
we found love,love the way you lie dışında bir şarkıyla kalırsan finale kazanamazsın bence
isviçreye rüşvet gönderemedin dimi
TÜM YARIŞMACILAR OYLARINI VERDİ.5 JÜRİ OYLARINI VERMEDİ
@Yakamoz-Asi tam puan verir artıkShakira ile olanı düşünüyorum ben finalde ama bakıcaz. Lov the way you lie de çok iyi.
Sıla müzik piyasasına 2007'de çıktı yani şuan 8.yılında. Daha öncesi vokallik tabiki. Şu 8 yılda Türkiye'nin en başarılı söz ve bestecisi unvanına sahip biri oldu. Senin bahsettiğin isimler neredeyse 20-25 yıllık müzik insanları yani arada bırakta o kadar fark olsun değil mi?kıyaslamıyorum sılanın 40 fırın ekmek yemesi lazım ilk önce soyunana rihannayı geçsin
en başarılı derkenSıla müzik piyasasına 2007'de çıktı yani şuan 8.yılında. Daha öncesi vokallik tabiki. Şu 8 yılda Türkiye'nin en başarılı söz ve bestecisi unvanına sahip biri oldu. Senin bahsettiğin isimler neredeyse 20-25 yıllık müzik insanları yani arada bırakta o kadar fark olsun değil mi?
@Yakamoz-Asi tam puan verir artık
Gecen senenin en iyi düeti bence. Görsellik haric iki ses'te cok iyiydi o sarkida. Rakiplere göre iyi bir puan cikabilir.Onunda favorisi o zaten ama bilmiyorum dediğim gibi.
İrem Derici kendi yazmıyor dikkatini çekerim bu bir. Diğer husus farkındaysan henüz albüm yapmadı bi önce albüm yapsın sonra başarısını görelim. 😉en başarılı derken
irem derici de 2 yıl önce çıktı en çok dinlenen oldu ne var bunda
albüm çıkarmadan böyleyse albüm çıkarsa sılanın adı okunmazİrem Derici kendi yazmıyor dikkatini çekerim bu bir. Diğer husus farkındaysan henüz albüm yapmadı bi önce albüm yapsın sonra başarısını görelim. 😉
Albüm çıkarması yetmiyor ilk maddeyi de unuttun sanırım kendi yazıp söylemeli. Zaten şarkıcıları kalite anlamında birbirinden ayıran kriterler bunlar.albüm çıkarmadan böyleyse albüm çıkarsa sılanın adı okunmaz
Rekabet bu sefer çok çok çok daha güçlüymüş.1.xxxx-89
2.xxxx-88
3.xxxx-87