ben yorumla ilgili bişi demiyorum ki tüm sıla şarkılarından daha iyidir diyorumBen şarkı kötü demiyorum zaten ama Barış Manço daha iyi söylüyor öyle değil mi @-potterhead-
Barış Manço'nun yorumu pek gitmemiş şarkıya doğrudur@xemrexxx
Herkesin fikri kendinedir elbette. Ama sevindirici bir durum söylediğin iki isimle Sıla'yı mukayese edebiliyorsan Sıla gerçekten çok iyi yerdebarış manço,sezen aksu vb. varken sılaya çok iyi diyemicem![]()
kıyaslamıyorum sılanın 40 fırın ekmek yemesi lazım ilk önce soyunana rihannayı geçsinHerkesin fikri kendinedir elbette. Ama sevindirici bir durum söylediğin iki isimle Sıla'yı mukayese edebiliyorsan Sıla gerçekten çok iyi yerde![]()
we found love,love the way you lie dışında bir şarkıyla kalırsan finale kazanamazsın bence
isviçreye rüşvet gönderemedin dimi![]()
TÜM YARIŞMACILAR OYLARINI VERDİ.5 JÜRİ OYLARINI VERMEDİ
@Yakamoz-Asi tam puan verir artıkShakira ile olanı düşünüyorum ben finalde ama bakıcaz.Lov the way you lie de çok iyi.
![]()
Sıla müzik piyasasına 2007'de çıktı yani şuan 8.yılında. Daha öncesi vokallik tabiki. Şu 8 yılda Türkiye'nin en başarılı söz ve bestecisi unvanına sahip biri oldu. Senin bahsettiğin isimler neredeyse 20-25 yıllık müzik insanları yani arada bırakta o kadar fark olsun değil mi?kıyaslamıyorum sılanın 40 fırın ekmek yemesi lazım ilk önce soyunana rihannayı geçsin![]()
en başarılı derkenSıla müzik piyasasına 2007'de çıktı yani şuan 8.yılında. Daha öncesi vokallik tabiki. Şu 8 yılda Türkiye'nin en başarılı söz ve bestecisi unvanına sahip biri oldu. Senin bahsettiğin isimler neredeyse 20-25 yıllık müzik insanları yani arada bırakta o kadar fark olsun değil mi?![]()
@Yakamoz-Asi tam puan verir artık![]()
Gecen senenin en iyi düeti bence. Görsellik haric iki ses'te cok iyiydi o sarkida. Rakiplere göre iyi bir puan cikabilir.Onunda favorisi o zaten ama bilmiyorum dediğim gibi.![]()
İrem Derici kendi yazmıyor dikkatini çekerim bu bir. Diğer husus farkındaysan henüz albüm yapmadı bi önce albüm yapsın sonra başarısını görelim. 😉en başarılı derken![]()
![]()
irem derici de 2 yıl önce çıktı en çok dinlenen oldu ne var bunda![]()
albüm çıkarmadan böyleyse albüm çıkarsa sılanın adı okunmazİrem Derici kendi yazmıyor dikkatini çekerim bu bir. Diğer husus farkındaysan henüz albüm yapmadı bi önce albüm yapsın sonra başarısını görelim. 😉
Albüm çıkarması yetmiyor ilk maddeyi de unuttun sanırım kendi yazıp söylemeli.albüm çıkarmadan böyleyse albüm çıkarsa sılanın adı okunmaz![]()
Rekabet bu sefer çok çok çok daha güçlüymüş.1.xxxx-89
2.xxxx-88
3.xxxx-87