anlaştık şaka bir yana seçtiğin şarkı iyi zaten
aaaa dexter izleyecem diyince @sokak sanati seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsunuz ell sallayın kamerayaanlaştık şaka bir yana seçtiğin şarkı iyi zaten
İşin gücün milletin konuşmalarını didiklemek.aaaa dexter izleyecem diyince seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsun ell salla kameraya
ahahah onunla ilgisi yok gerçekten güzel şarkısıaaaa dexter izleyecem diyince @sokak sanati seçtiği şarkı güzel olu verdi şike var burada canlı yayında şuan görüntüleniyorsunuz ell sallayın kameraya
kayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyorahahah onunla ilgisi yok gerçekten güzel şarkısı
kayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyor
@sokak sanati dexter izleyecem anlaştıkmı diyor
ve @yatutarsa da şarkın harikaydı demeye baslıyor
5 er yıl hapisss kararı çıkıcak ikinizede
ahahaha polisliğe de mi başladın çikokayıtlara alındınız cnm kayıtlarda şöyle yazıyor
@sokak sanati dexter izleyecem anlaştıkmı diyor
ve @yatutarsa da şarkın harikaydı demeye baslıyor
5 er yıl hapisss kararı çıkıcak ikinizede
Yavaş yavaş hazırlıyorum.Hem A Dal izliyorum hem recap hazırlıyorum.En geç yarım saate hazır olur merak etme@Cengo Recap'ı bu akşam başlatacaktın galiba. Yarına yetişmesi lazımdı hani.ss
Yavaş yavaş hazırlıyorum.Hem A Dal izliyorum hem recap hazırlıyorum.En geç yarım saate hazır olur merak etme
Puanlarımı yarın vereceğim.OYLAMA BAŞLADI!
JÜRİLER EN SEVDİĞİNİZE 9,EN AZ SEVDİĞİNİZE 1 VERECEKSİNİZ.DİĞERLERİNİ DE BUNLARA GÖRE SIRALAYACAKSINIZ.
@mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @OzaN @HachiKo @vadikızı @gözlemci @cevaa @yatutarsa @Cengo @hayret bi şey @Yiğitt @aserat54 @xemrexxx @-potterhead- @sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
OYLAMANIN BİTİŞ SÜRESİ PAZAR GÜNÜ 22.30'DUR.
Aa recap doğru tabi kiBiriniz "recap" biriniz "racep" biriniz "recep" diyorsunuz doğrusu ne bu kelimenin?
O yoktu o sitede o yüzden@cngo neden videoyu koymadın.