CW The Flash 1. Sezon Yorumları

@-potterhead- @Forumdash @kaan955 @BesaleT
8.bölüm izledim
@kaan955 @Forumdash ben söyledim sizlere kavga ediyorlar diye ayy siz tuturmuşsunuz yok ders veriyor diyorsunuz kavga ettiler işte :kiki::kiki::kiki:
bu bölümün amacı şuydu bence sadece hızla olmayacağını en önemli şeyin zeka olduğunu gösterdiler oliver normal bir insan olmasına rağmen zekasıyla flashla başa çıkıp onu yendi bence yanı flashın arkadaşı ebrabere kaldılar dedi ama hayırr öyle birşey yok oliver flashı etkisiz hale getirdi kesinlikle oliver yendi flashın süper güclerine karşılık oliver zekasıyla durdurdu onu bu bölümdede vermek istenilen mesaj oydu bence :love1::love1::love1:
aaa bu arada oliver doktor için bu adamda birşeyler var dedi görür görmez anladı tuhaflık olduğunu hahaha oliver harika birisi the flash dizisine gelipr esmen şow yaptı adam damgasını vurdu bölüme :love1::love1::love1:
ve robbie amel son sahende ateş güçleri olan kişiydi biliyordum diziye kalıcı kaıtlıcağını oliverin gerçekte kuzeni oluyor robbienin flash dizisine katılmasına çok sevindim:love1::love1:

S01B08 izledim

Harika ötesi bölümdü :X
@Çiğdem- Flash'la Arrow kavga etti ama Flash etki altındaydı:X Oliver ayrıca Barry'e ders verdi yine. Acemisin filan demeye getirdi olayı.Bence yine ders niteliğinde bir bölüm izlicez:X Dövüş sahneleri de muhteşemdi bu arada:X

Oliver'ın çocugunun anasını gördük bu bölümde en süprizli olay bu oldu :X Neden burda gösterdiler anlam veremedim.

Bu arada Dr.Wells Oliver'ın babasını tanıyorsa kesin Oliver'ın listesindeki adamlardan birisi olacaktır:X

Ronnie gerzeği gelecek gibi diziye :T: Umarım tek bölümlük olur hikayesi hemen kapatırlar :T:

8.5/10

S01B08 izledim

Harika ötesi bölümdü :X
@Çiğdem- Flash'la Arrow kavga etti ama Flash etki altındaydı:X Oliver ayrıca Barry'e ders verdi yine. Acemisin filan demeye getirdi olayı.Bence yine ders niteliğinde bir bölüm izlicez:X Dövüş sahneleri de muhteşemdi bu arada:X

Oliver'ın çocugunun anasını gördük bu bölümde en süprizli olay bu oldu :X Neden burda gösterdiler anlam veremedim.

Bu arada Dr.Wells Oliver'ın babasını tanıyorsa kesin Oliver'ın listesindeki adamlardan birisi olacaktır:X

Ronnie gerzeği gelecek gibi diziye :T: Umarım tek bölümlük olur hikayesi hemen kapatırlar :T:

8.5/10
aaa sen ronnieden ne istiyorsun cnm ayrıca oliverin kuzeni olmak o dizide kalıcı olucağını gösteriyor büyük yerden torpili var çocuğun :F:F:F
ayrıca cnm ronnie kalıcı dizide galiba önemli bir karekter olan adds firestom olucakmış
AmellFirestorm.jpg

aaa sen ronnieden ne istiyorsun cnm ayrıca oliverin kuzeni olmak o dizide kalıcı olucağını gösteriyor büyük yerden torpili var çocuğun :F:F:F
ayrıca cnm ronnie kalıcı dizide galiba önemli bir karekter olan adds firestom olucakmış
AmellFirestorm.jpg

Ben de torpilli oldugu için istemiyorum yaa :X Oliver sayesinde CW altında :(

9.bölümü izledim
@kaan955 @Forumdash nerdesiniz 😵😵😵
dünden beridir ters flash olayını ve bölümü anlamaya çalısıyorum tüm yorumlara bakıyorum ve birşeyler anladım anladığımıda spoiden belirteyim bölümü izleyenler baksınlar anladığım kadarıyla ters flashın bölümde kim olduğunu braz yorumlamaya çalısıcam 🙂🙂🙂
arkadaşlar bölümde gördüğümüz ters flash doktor değil ters flash eddie dir peki nasıl 2 tane oldular şöyle düşünüyorum ters flash gelecekten geçmişe zaman yolculuğu yapabilen bir flashtır ışık ışında koşarak zaman yolcuğu yapabiliyor burdakı gördüğümüz sarı kostumlu flash eddienin gelecekten gelen halidir gelecekten gelen eddie şuan günümüzdeki eddieyle karşılaştı oyüzden onu öldürmedi yanı eddie joe ye trs flash neden beni öldürmedi dedi çünkü ters flash gelecekten gelen kendisiydi oyüzden ona dokunmadı eddie şuan günümüzde flash özelliklerini taşımıyor ilerde bir zamanda güclerine kavusucak gelecekten gelen eddie ise güçlerine kavuşmus trs flash olarak günümüze geldi 🙂🙂🙂
doktor ise speed force ile bir bağ kurmuş oyüzden gelecek ve geçmişten herkesle iletişime geçebiliyormuş 🙂🙂🙂

1x9

Reverse flash kimdi onu çözemedim. Çift kişilik mi yoksa yanılmamıydı. Yoksa doktor onun yüzüğünü alıp teknoloji ile birşeyler mi çıkarttı. O kısmı çözemedim tam. Cisco'nun dediği gibi o gün iki tane flash vardı hangisi iyi olandı onu öğrenmeliyizi önce. Flash'ı kurtaran adam fantastik 4'lüde ki kişilik bildiğin. :D İyi karakter yardımcı rolde gelir umarım yine.

Şuan kafam deli sorularla dolu resmen:T: Hepiciğinin sebebi de @Çiğdem- :F
Edde olmadı ters flash ama şimdiki yorumunu okuyunca olabilir dedim. Işık hızıyla geçmişe ve geleceğe gitme olayları filan sardı beni şimdiden @Çiğdem- Ayrıca dediğin olaya sanki Edde ile ters Flash'ın yüzyüze bakmaları da ayrıntıydı gibi geldi???

Barry resmen kum torbası oldu koşma antremanı yapıcana azcık dövüş sanatı öğren bacım, abiciğim:F

Vasıfsız oyuncu Rico mudur nedir onu bu bölüm beğendim ama Flash'ı kurtardiği için :X

Son sahnede Dr.W. yine akılları kariştiriyor.

9/10

Şuan kafam deli sorularla dolu resmen:T: Hepiciğinin sebebi de @Çiğdem- :F
Edde olmadı ters flash ama şimdiki yorumunu okuyunca olabilir dedim. Işık hızıyla geçmişe ve geleceğe gitme olayları filan sardı beni şimdiden @Çiğdem- Ayrıca dediğin olaya sanki Edde ile ters Flash'ın yüzyüze bakmaları da ayrıntıydı gibi geldi???

Barry resmen kum torbası oldu koşma antremanı yapıcana azcık dövüş sanatı öğren bacım, abiciğim:F

Vasıfsız oyuncu Rico mudur nedir onu bu bölüm beğendim ama Flash'ı kurtardiği için :X

Son sahnede Dr.W. yine akılları kariştiriyor.

9/10
cnm ters flash zaman yolcuğu yapabilen bir flash yanı o sarı kostumlu oln gelecekten geliyor herkes doktor diyor ama o değil gelecekten gelen flash edge cnm oyüzden edgeye birşey yapmadı günümüzde olan edge şuan güclerine tm kavusmadı fark ettiysen eğer srı kostumlu barrıye şunu söyledi beni zaten tanıyorsun biz seninle birlitke çalısıyoruz dedi edgeyle birlikte çalısıyor barry edgelere yardım ediyor sorusturmada
yanı o gördüğümüz flash edgenin gelecekten gelmiş hali cnm edgeyle yüz yüze gelince oyüzden birşey yapmıyor edgede joeye beni neden öldürmedi dedi senaristler o konusmayı bosuna yaptırmadılar 🙂🙂🙂

10.bölümü izledim @Forumdash @kaan955
ahhh ne çok özlemişim bu diziyi ilk sezon olmasına rağmen türkiyede özellikle çok fanı olan bir dizi diziboxta en çok yorum atılan yanı türk dizisi gibi herkes konusuyor bu diziyi
@destere braktığına pişman olucaksın :F:F:F
ah captain cold tekrar görmek çok güzeldi yanındakı adamla çok iyi ikili olmuşlar birisi ateş diğeri buz silahları var ama kaptan cold çizgi romanda yarı insanlardan birisidir yanı buz güçleri vardır ama bu dizide özel güçleri yok (b)(b)(b) sonradan kazanabilir belki o özel güclerini 🙂🙂🙂 son sahnede catain coldun kız kardeşide çıktı ortaya golden glıder miş adı captain coldun yanındkı adam mick ateş silahı olan oda çizgi romandan flashın güçlü düşmanlarıdnan biridir captan goldu daha çok görücez bu dizide ters flashta var yanı kalıcı düşmanların olması çok güzel diziyi renklendiriyor :love1::love1::love1:

10.bölümü izledim @Forumdash @kaan955
ahhh ne çok özlemişim bu diziyi ilk sezon olmasına rağmen türkiyede özellikle çok fanı olan bir dizi diziboxta en çok yorum atılan yanı türk dizisi gibi herkes konusuyor bu diziyi
@destere braktığına pişman olucaksın :F:F:F
ah captain cold tekrar görmek çok güzeldi yanındakı adamla çok iyi ikili olmuşlar birisi ateş diğeri buz silahları var ama kaptan cold çizgi romanda yarı insanlardan birisidir yanı buz güçleri vardır ama bu dizide özel güçleri yok (b)(b)(b) sonradan kazanabilir belki o özel güclerini 🙂🙂🙂 son sahnede catain coldun kız kardeşide çıktı ortaya golden glıder miş adı captain coldun yanındkı adam mick ateş silahı olan oda çizgi romandan flashın güçlü düşmanlarıdnan biridir captan goldu daha çok görücez bu dizide ters flashta var yanı kalıcı düşmanların olması çok güzel diziyi renklendiriyor :love1::love1::love1:
valla üzüldüm şimdi çiğdem :) bu diziyi bir takip eden sen kaldın sanırım @Forumdash ta kayboldu? @OzaN zaten aradan sıyrılıp çıkmış zamanında bana izle diyordu şimdi kendisi yok :))

koskoca forumda tek kaldın kendi yorumunu kendin oku artık :) bendede öyle bir iki dizi vardı ben sessiz yorum yapıyordum :))

valla üzüldüm şimdi çiğdem :) bu diziyi bir takip eden sen kaldın sanırım @Forumdash ta kayboldu? @OzaN zaten aradan sıyrılıp çıkmış zamanında bana izle diyordu şimdi kendisi yok :))

koskoca forumda tek kaldın kendi yorumunu kendin oku artık :) bendede öyle bir iki dizi vardı ben sessiz yorum yapıyordum :))
@kaan955 varrrr o yeterr bana cnmm dağ gibi adam var arkamda :F:F:F

The Flash 1x1

Harika tek kelimeyle muhteşem bir dizi. Diziyi izlerken işte aradığım dizi tam olarak bu dedim. Yine çok iyi öneride bulundun @Çiğdem- teşekkürler. :Z

Cidden bu kadar beğeneceğim aklıma gelmezdi çekimler, müzikler, oyunculuk her şey çok başarılıydı kesinlikle devam edeceğim bu diziye. :)

Görsel efektler çok iyi cidden özel güçlere sahip olan çok insan var bakalım dizi nasıl ilerleyecek daha ilk bölümden öğrendi polis amca. :D

Yalnız sonunu pek anlayamadım bu adam numara yapıyormuş felç kalmamış ve sonda gazeteye bakarken 2023 yazıyordu. (b)

The Flash 1x1

Harika tek kelimeyle muhteşem bir dizi. Diziyi izlerken işte aradığım dizi tam olarak bu dedim. Yine çok iyi öneride bulundun @Çiğdem- teşekkürler. :Z

Cidden bu kadar beğeneceğim aklıma gelmezdi çekimler, müzikler, oyunculuk her şey çok başarılıydı kesinlikle devam edeceğim bu diziye. :)

Görsel efektler çok iyi cidden özel güçlere sahip olan çok insan var bakalım dizi nasıl ilerleyecek daha ilk bölümden öğrendi polis amca. :D

Yalnız sonunu pek anlayamadım bu adam numara yapıyormuş felç kalmamış ve sonda gazeteye bakarken 2023 yazıyordu. (b)
beğeniceğine emindim cnm bu dizi yeni olmasına rağmen bu sezon cw dizilerinden en yüksek reytingi alan dizi 2 reytingi ilk alan dizi olarak tarihede geçebilir cw kanalında:F

bu ilk bölümleri düşük cnm asıl bölümler ilerledikçe başlıyor bağımlısı olucaksın
benden sana öneri çarşambaya kadar bitir geriye kalan 9 bölümü benimle yeni bölümü seyret çarşmba günü süpernaturalı the flashı bitirince devam edersin the flashın yeni bölümüne yetiş cnm 😉😉😉
o adamla ilgili çok önemli ayrıntılar var ip ucu veremiyorum cnm kendin görmen lazım şimdi ip ucu verirsem zevki kalmaz daha çok şey öüğreniceksin o adam hakkında 🙂🙂🙂

beğeniceğine emindim cnm bu dizi yeni olmasına rağmen bu sezon cw dizilerinden en yüksek reytingi alan dizi 2 reytingi ilk alan dizi olarak tarihede geçebilir cw kanalında:F

bu ilk bölümleri düşük cnm asıl bölümler ilerledikçe başlıyor bağımlısı olucaksın
benden sana öneri çarşambaya kadar bitir geriye kalan 9 bölümü benimle yeni bölümü seyret çarşmba günü süpernaturalı the flashı bitirince devam edersin the flashın yeni bölümüne yetiş cnm 😉😉😉
o adamla ilgili çok önemli ayrıntılar var ip ucu veremiyorum cnm kendin görmen lazım şimdi ip ucu verirsem zevki kalmaz daha çok şey öüğreniceksin o adam hakkında 🙂🙂🙂
Yani bu dizi bile 1'in altında kalsaydı CW'me komplo kurduklarını düşünürdüm. :F O kadar hızlı ilerlemesem mi acaba? Sezonu ne zaman bitirecek?

Yani bu dizi bile 1'in altında kalsaydı CW'me komplo kurduklarını düşünürdüm. :F O kadar hızlı ilerlemesem mi acaba? Sezonu ne zaman bitirecek?
bu dizide 22 bölüm sürer daha güncel 12 bölümü olucak cnm yeni bölümlü güncel dizi seyretmek istemiyormusun bu diziyi güncel yeni bölümlü izleme fıratın var bu dizinin yeni bölümüne yetiş sonra bunu haftalık izlerken süpernaturalın bölümlerini tüketmeye devam edersin :F:F:F

bu dizide 22 bölüm sürer daha güncel 12 bölümü olucak cnm yeni bölümlü güncel dizi seyretmek istemiyormusun bu diziyi güncel yeni bölümlü izleme fıratın var bu dizinin yeni bölümüne yetiş sonra bunu haftalık izlerken süpernaturalın bölümlerini tüketmeye devam edersin :F:F:F
Haklısın ya bunu bitireyim o zaman. Supernatural'de yavaşlama olmasın. :D

Haklısın ya bunu bitireyim o zaman. Supernatural'de yavaşlama olmasın. :D
bu günüde sayarsak 4 günde 9 bölümü çok rahat bitirirsin cnm çarşamba yeni bölüme yetişirsin sonra süpernaturalla rahatca ilgilenirsin yine 🙂🙂🙂
o adamla ilgili sorunada cevap vereyim
o girdiği odada gelecekle ilgili bilgiler alabiliyor geleceğe birşeyler gödnerip ordan birşeyler alabiliyor gerisinide sen izleyip gör artık cnm :F:F:F

bu günüde sayarsak 4 günde 9 bölümü çok rahat bitirirsin cnm çarşamba yeni bölüme yetişirsin sonra süpernaturalla rahatca ilgilenirsin yine 🙂🙂🙂
o adamla ilgili sorunada cevap vereyim
o girdiği odada gelecekle ilgili bilgiler alabiliyor geleceğe birşeyler gödnerip ordan birşeyler alabiliyor gerisinide sen izleyip gör artık cnm :F:F:F
Ben supernaturali birakip bunami baslasam kiz (b)