Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga Reaksiyonu izlemedim ama Karadayı da süper oynuyordu.Ona bakarsan bende Kenan Çoban ve Ali Buhara Mete nin oyunculuklarını beğenmiyorumşaka gibi yorumlar ya tuncer salman müthiş bi oyuncu bana göre de yurdaerden bin kat daha iyi
bu adam hep aynı şekil oynuyo reaksiyonda bana göre kötüydü abartmayın vadide çok daha iyileri var ve bu adamın da vadiye en ufak katkısı olmaz
yav hiçbir adam senaryo olmadan reyting meyting katkısı olmaz kimlerin dizileri sürünüyor
Birde dikkat edersen reytingle ilgili birşey dedim mi hayır.Sadece yakışacağını söyledim.Aynı şekilde Saruhan Hünel de Vadiye yakışır
Aga abartma yav Tuncer Salman iyi oyuncu evet ama Yurdear Okur gibi olamaz açık ve net.Sırf Vadi de oynuyor diye şişiriyorsunşaka gibi yorumlar ya tuncer salman müthiş bi oyuncu bana göre de yurdaerden bin kat daha iyi
bu adam hep aynı şekil oynuyo reaksiyonda bana göre kötüydü abartmayın vadide çok daha iyileri var ve bu adamın da vadiye en ufak katkısı olmaz
yav hiçbir adam senaryo olmadan reyting meyting katkısı olmaz kimlerin dizileri sürünüyor
Son düzenleme: