Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Cok buyuk oyuncu :) karadayiya da cok yakisiyor:)))))
O gittikten sonra Karadayı yarı yarıya tempo ve reyting kaybetti. Dizinin senaristleri yaptıkları hatanın farkındaki tekrar kadroya aldılar. :) Yıldız oyuncu olmadan dizi izlenmiyor. Vadi'de de mesela Polat olmayınca Tilki ve Raskoln çıksın diye bekliyoruz ama yok senaristler kendi ayaklarına sıkıyorlar. :)

O gittikten sonra Karadayı yarı yarıya tempo ve reyting kaybetti. Dizinin senaristleri yaptıkları hatanın farkındaki tekrar kadroya aldılar. :) Yıldız oyuncu olmadan dizi izlenmiyor. Vadi'de de mesela Polat olmayınca Tilki ve Raskoln çıksın diye bekliyoruz ama yok senaristler kendi ayaklarına sıkıyorlar. :)
Aslinda reaksyon bittikten sonra vadi yapmaliydi bu hamleyi:)))) sahsen ben bu hamleyi vadiden cok bekledim..hatta burada da cok yazdim:)))) ama bazi arkadaslar vadinin.bu oyuncuya ihtiyac olmadigini soylemislerdi:))))

Futbolda öyle değil mi abi. @china_shangai Fenerbahçe'de orta sahada Alex oynarken taraflı tarfasız bütün futbol severler büyük keyif alıyorduk. Mesela Selçuk Şahin oynasa kim seyreder. :)

Aslinda reaksyon bittikten sonra vadi yapmaliydi bu hamleyi:)))) sahsen ben bu hamleyi vadiden cok bekledim..hatta burada da cok yazdim:)))) ama bazi arkadaslar vadinin.bu oyuncuya ihtiyac olmadigini soylemislerdi:))))
Mesele Turgut savcı değil. Vadi'nin eski kadrolarına bakıyorsun, çok eskiye gitmeye gerek yok. Yakın tarihteki İskender Büyük ve Ersoy Ulubey'e bak birde şimdikilere. Polat'ın karşınına Pana film paraya kıyıp büyük düşman bulacak. :)

Futbolda öyle değil mi abi. @china_shangai Fenerbahçe'de orta sahada Alex oynarken taraflı tarfasız bütün futbol severler büyük keyif alıyorduk. Mesela Selçuk Şahin oynasa kim seyreder. :)
Kesinliklr.futbol buyuk oyuncularla oynanir ve kazanilir:))) ayni diziler gibi ornek vadinin ilk serisi pusunun iskolu bolumleri😉)))

Zaten bence bugun vadinin en buyuk sikintisi once senaryo sonrada kalitesiz oyuncu kadrosu son iki sezondur cahitle akifi seyretmekten daral geldi biktik usandik:))))) ozetlersek en guzel ornek bu olsa gerek; kecinin olmadigi yerde koyuna abdurrahman celebi derleri benimsettiler bizlere ne yazik ki😉:)😉:)😉:)😉

İlk serideki ustaları geçersek Oktay kaynarca yetiyordu tek başına vadiyi sevdirmekte
Selçuk Yöntem ya ada Oktay Kayarca gibi bir adam bulsunlar diziye tekrar 15 reytinge fırlar reytingler. Kurtar Vadisi'nin böyle bir izleyici grubu var. Ama kimse uğraşmak istemiyor neden biliyormusun? Belki sende olsan aynısını yaparsın daha fazla para harcamak istemezsin. Şöyle; Pana Film bölüm başı Kurtlar Vadisi'ni Kanal D'ye 1. 8 milyona satıyor. 8 reyting alsada 15 reyting alsada bu parayı sözleşme gereği bir yıl alacak.

Selçuk Yöntem ya ada Oktay Kayarca gibi bir adam bulsunlar diziye tekrar 15 reytinge fırlar reytingler. Kurtar Vadisi'nin böyle bir izleyici grubu var. Ama kimse uğraşmak istemiyor neden biliyormusun? Belki sende olsan aynısını yaparsın daha fazla para harcamak istemezsin. Şöyle; Pana Film bölüm başı Kurtlar Vadisi'ni Kanal D'ye 1. 8 milyona satıyor. 8 reyting alsada 15 reyting alsada bu parayı sözleşme gereği bir yıl alacak.[/QUOTE
Tamamda sen ortslama 15 reyting alirsan hem.kanal d ye hemde diger ksnallara karsi pazarlikgucunu elinde tutsrsin:))))

@china_shangai Söylediğinde haklısın da şimdi Necati Şaşmaz tek tabanca. Kardeşiyle yollarını ayırınca yeni bir bina satın aldı dünya kadar para harcadı. Yeni baştan prodiksiyon ekibi kurdu. Bunun içinde senaristinden yönetmeninden tutunda yüzlerce adam var. Çünkü Raci ve Bahadır'ın ekibi gitti. Ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum ama Necati Şaşmaz mali olarak zor durumdaymış bütün bu yükün altından kalkmasıda zor olur zaten. Yazete sitesinin kapanıp sadece dizi sitesine dönmeside bu yüzdenmiş.

Erdal: Ya baba bende senin gibi kör olursam
Abuzer: İyi ya oğlun da köroğlu olur :):) adam harbi sıkıntı :))))

ya bırakın yurdaer okur kim ya vadide şuan çok daha iyi oyuncular var reaksiyonda gördük oyunculuğunu yapmayın yapmayın yapmayın be

@sürgünüm vadi öyle oyuncuyla moyuncuyla izlenecek dizi değil senaryoda iş biter bir oyuncu gelecekte 9 dan 15 e çıkacak he yapmayın abi ya feriştahı gelse öyle bişey olamaz feriştahı

ya bırakın yurdaer okur kim ya vadide şuan çok daha iyi oyuncular var reaksiyonda gördük oyunculuğunu yapmayın yapmayın yapmayın be

@sürgünüm vadi öyle oyuncuyla moyuncuyla izlenecek dizi değil senaryoda iş biter bir oyuncu gelecekte 9 dan 15 e çıkacak he yapmayın abi ya feriştahı gelse öyle bişey olamaz feriştahı
yurdaer okur değilde ben bulut arası vadide görmeyi yıllardır çok arzuluyorum reyting amaçlı değil sadece öyle bir adamı vadiye çok yakıştırıyorum eski mafya dönemimizin havasını getricek bir karizması var :love1::love1::love1:
ayy en azından settar gibi bir adam yerine bulut aras çok iyi giderdi yanı :bhr::bhr::bhr:

şaka gibi yorumlar ya tuncer salman müthiş bi oyuncu bana göre de yurdaerden bin kat daha iyi
bu adam hep aynı şekil oynuyo reaksiyonda bana göre kötüydü abartmayın vadide çok daha iyileri var ve bu adamın da vadiye en ufak katkısı olmaz

yurdaer okur değilde ben bulut arası vadide görmeyi yıllardır çok arzuluyorum reyting amaçlı değil sadece öyle bir adamı vadiye çok yakıştırıyorum eski mafya dönemimizin havasını getricek bir karizması var :love1::love1::love1:
ayy en azından settar gibi bir adam yerine bulut aras çok iyi giderdi yanı :bhr::bhr::bhr:
yav hiçbir adam senaryo olmadan reyting meyting katkısı olmaz kimlerin dizileri sürünüyor

Son düzenleme:
şaka gibi yorumlar ya tuncer salman müthiş bi oyuncu bana göre de yurdaerden bin kat daha iyi
bu adam hep aynı şekil oynuyo reaksiyonda bana göre kötüydü abartmayın vadide çok daha iyileri var ve bu adamın da vadiye en ufak katkısı olmaz

yav hiçbir adam senaryo olmadan reyting meyting katkısı olmaz kimlerin dizileri sürünüyor
reyting amaçlı değil cnm ben vadi karizması görüyorum o adamda şuan boşta olan kişilerden en uygunu zaten vadiye yanı son yıllarda sarp baltazar pitbull settar okadar saçma sapan adamlar geliyorki bunların yerine bir bulut aras gibi vadi havasını kaldırabilciek 1 oyuncu alsalar yeter yanııı 🙂🙂🙂

reyting amaçlı değil cnm ben vadi karizması görüyorum o adamda şuan boşta olan kişilerden en uygunu zaten vadiye yanı son yıllarda sarp baltazar pitbull settar okadar saçma sapan adamlar geliyorki bunların yerine bir bulut aras gibi vadi havasını kaldırabilciek 1 oyuncu alsalar yeter yanııı 🙂🙂🙂
haklısın ben üstteki yorumlara karşılık söyledim resmen hayal kırıklığı üstteki yorumlar

Büyük oyuncuya büyük senaryo yazarsın. 15 reytinge çıkarmı diye sormuşsun niye çıkmasın? 11 yıl boyunca bu dizinin tek bir bölümünü bile kaçırmadım, şimdi anlatacağım. Çok uzak değil yakın tarihte 17 reyting alıp Fatmagül'ün Suçu Ne'yi geride bıraktığımız bölümlerde çokmu büyük senaryo vardı? hayır yoktu. Ersoy Ulubey Polat ve Memati'nin düşmanıydı Memoş'u öldürdü ve bunuda canıyla ödedi. Yine mi 15 reyting almak istiyorsun, eğer çok daha güçlü oyuncu bulamıyorsan Tilki'ye Elif'i öldürttürürsün bunun da bedelini ona ödettirirsin reytingler yine fırlar ama Arka Sokaklar gibi Vadi'nin böyle ucuz reyting oyunlarına ihtiyaç yok. Gelsin bakalım Selçuk Yöntem ve Oktay Kaynarca gibi adam da reytingler yükseliyor mu yükselimiyor mu hep birlikte görelim. Ayrıca ben bu reyting olayını kafaya takan birisi değilim Vadi'yi ben bu haliylede seviyorum. Konu konuyu açtıda böyle söyledim sadece. Söylediğim de doğru Vadi'nin bu memlekette 22 reytinglik kitlesi var. Daha iyi oyuncu ve senaryo ile yeni denek yapısına göre o reytingleri görmesede ona yakın reytingler her zaman alır.

Ayrıca Yurdaer Okur Reaksiyon'da tutmadı. Herkes Turgut savcıya benzetti. Aynı Kenan Çoban ve Hakan Boyav'ın Beyaz Karanfil'de tutmadığı gibi. İki dizininde özelliği orjinal olmamasından kaynaklanıyor özgün iş yapacaksın çakma olmayacak. Ama bu onların kötü oyuncu olduğunu göstermez. Yurdaer Okur, Karadayı'da dev oynuyor. Sen veya bir başkası beğenmeyebilir ama bu böyle..

Son düzenleme:
@sürgünüm vadinin kitlesi sonsuzdur o konuda sıkıntı yok yeter ki senaryo sağlam olsun
Ayrıca verdiğin örnekler şaibeli sistemin sonuçlaridir:) kimsede oyuncuyla moyuncuyla yukselmez en babasını getirdik Andy Garcia yı :) )

Senaryo adamı büyük oyuncu yapar vadinin bunlara ihtiyacı yok sağlam senaryoya ihtiyacı var
Senaryo iyi olduktan sonra beni oynatsalar bile 15 i geçeriz :D