neyi aştılar beyazsoyErgenleri astılar çocuklara göre yapıyorlar artik diziyi. Ergenlere de günah)))
Çok basit hikâye yazıyorlar çocuk zekasına göre sırf onlar Gülsün diye yapılıyorneyi aştılar beyazsoy
millet dramdan sıkıldı bence şuan çokta kötü deği sonuçta dizi buda gerçek hayat gibi olmasını mı bekliyorsun ?Çok basit hikâye yazıyorlar çocuk zekasına göre sırf onlar Gülsün diye yapılıyor
Yakında bebeklere gore yazacaklar)))millet dramdan sıkıldı bence şuan çokta kötü deği sonuçta dizi buda gerçek hayat gibi olmasını mı bekliyorsun ?
aynen olmadı çocuk kanalına transfer olur daha sonraYakında bebeklere gore yazacaklar)))
Emre seytanla elele tutusuyor fraagman da komedi agirlikli umarim iyi olur bolum )))
reytingler artar bu sayede
yok artık dizi 26 bölümdür romantik komediydi beyazsoy?
Ah ah Beyazsoy yine tutturamadin
Pazara gorusuruz)) 26 bölümde drama olarak ne vardi evlenme vardı yahu tabi artacak
Reytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))şimdide aşk üçgeni var.
Bence diziyi izleyen orta yaşlı kişilere sendrom yaşattılar ))) habire hata ,hata üstüne hataReytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))
Hafif orta yaşlılar arkalarına bakmadan kaçmışlardır. ))) Cumartesi eskisi gibi bu benim tarzın showda, yeteneksizsiniz tv 8olaydı çoktan dizi diplerdeydi)))Bence diziyi izleyen orta yaşlı kişilere sendrom yaşattılar ))) habire hata ,hata üstüne hata
Konuyu toplayamadılar yaz dizisi olduğu için dökülüyor sıra Güzel köylü vb dizilerde )))Hafif orta yaşlılar arkalarına bakmadan kaçmışlardır. ))) Cumartesi eskisi gibi bu benim tarzın showda, yeteneksizsiniz tv 8olaydı çoktan dizi diplerdeydi)))
Toparlayamama nedeni dizi Kore dizisi araklanmasi konu bitti ama uzatincaa diziyi boyle olduKonuyu toplayamadılar yaz dizisi olduğu için dökülüyor sıra Güzel köylü vb dizilerde )))
Total de 1.olmus abartma benceReytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))
İlk fragman çıktığındaki tartışmalarda reyting ile konuştuk))) kiraz mevsimi birinciye bu kiraz mevsimini sucu değil diğer diziler dandik)))Total de 1.olmus abartma bence
O dizilerde dandik olmasaymısİlk fragman çıktığındaki tartışmalarda reyting ile konuştuk))) kiraz mevsimi birinciye bu kiraz mevsimini sucu değil diğer diziler dandik)))