romantik komedisi bol. fragman cok hoşuma gitti ama şu mete olayına taktım sadece ya aşk üçgeni olmak zorundamıydı.
@Harunnn60 @ozgur2113 @beyazsoy @Reytinger @gözlemci @SelinÇ
reytingler artar bu sayede
romantik komedisi bol. fragman cok hoşuma gitti ama şu mete olayına taktım sadece ya aşk üçgeni olmak zorundamıydı.
reyting kadar başına taş düşsün. havası bozuluyor dizinin bazen diyorum bırak izleme. bu diziyi diğer dizilerden farklı kılan mete ile ayaz'ın o dostluğuydu.reytingler artar bu sayede
Romantik komedi reyting kaybettirir. Haftaya düşecek demek
yok artık dizi 26 bölümdür romantik komediydi beyazsoy?Romantik komedi reyting kaybettirir. Haftaya düşecek demek
yok artık dizi 26 bölümdür romantik komediydi beyazsoy?
Ah ah Beyazsoy yine tutturamadinRomantik komedi reyting kaybettirir. Haftaya düşecek demek
Ah ah Beyazsoy yine tutturamadin
Pazara gorusuruz)) 26 bölümde drama olarak ne vardi evlenme vardı yahu tabi artacakyok artık dizi 26 bölümdür romantik komediydi beyazsoy?
şimdide aşk üçgeni var.Pazara gorusuruz)) 26 bölümde drama olarak ne vardi evlenme vardı yahu tabi artacak
derin o kadar önemli karakter değildi ama ayaz'ın en yakın dostu mete var bu sefer işin içinde.Derin derim))
Dizi ne kadar absürt hatalar ve fiyaskolar ile yoluna devam etsede izlenebilirliğini yitirmiyor ))) izliyoruz yine...
yine ne hatası var?Dizi ne kadar absürt hatalar ve fiyaskolar ile yoluna devam etsede izlenebilirliğini yitirmiyor ))) izliyoruz yine...
Çok aşırı mantık hataları var yazdım buraya ama görmediniz sanırımyine ne hatası var?
Yine bir saçmalama vardı öykünün annesi ve monika arasında geçen muhabbet şaka gibiydi sadece çocuklarına yalan söyleyeceklerdi hastane falan yoktu şimdi ise öykünün anası monikaya kocasını soruyor adam ise çocuklarım benim ölümümü görmesinler diyorlardı hastane falan yoktu.
bunlar küçük detaylar.Çok aşırı mantık hataları var yazdım buraya ama görmediniz sanırım
Artık dur demeleri gerekiyor )) sanki ergen bir çocuğa vermişler kalemi senaryoyu o yazıyor azcık mantık gerek ))) ama konu fena sayılmaz iyi toparladılar ama emin ol konu sıkıntısı çekiyorlar çünkü her hafta birşey ve bu haftalarda da mete yine ön plana çıktı öyküye olan aşkı depreşti ama neye yarar gerçi birşeylere engel olacak ama ??bunlar küçük detaylar.
ya bu senarist aşk üçgeni olmadan yazamıyor heralde yazdığı son 2 dizide de aşk üçgeni vardı bu güzelim diziyide sıradanlaştırdı ama romantik komediyi iyi yazıyorlar gerçekten. engel olacak derkene?Artık dur demeleri gerekiyor )) sanki ergen bir çocuğa vermişler kalemi senaryoyu o yazıyor azcık mantık gerek ))) ama konu fena sayılmaz iyi toparladılar ama emin ol konu sıkıntısı çekiyorlar çünkü her hafta birşey ve bu haftalarda da mete yine ön plana çıktı öyküye olan aşkı depreşti ama neye yarar gerçi birşeylere engel olacak ama ??