NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

yine ne hatası var? :D
Çok aşırı mantık hataları var yazdım buraya ama görmediniz sanırım
Yine bir saçmalama vardı öykünün annesi ve monika arasında geçen muhabbet şaka gibiydi sadece çocuklarına yalan söyleyeceklerdi hastane falan yoktu şimdi ise öykünün anası monikaya kocasını soruyor adam ise çocuklarım benim ölümümü görmesinler diyorlardı hastane falan yoktu.

bunlar küçük detaylar. :D
Artık dur demeleri gerekiyor )) sanki ergen bir çocuğa vermişler kalemi senaryoyu o yazıyor azcık mantık gerek ))) ama konu fena sayılmaz iyi toparladılar ama emin ol konu sıkıntısı çekiyorlar çünkü her hafta birşey ve bu haftalarda da mete yine ön plana çıktı öyküye olan aşkı depreşti ama neye yarar gerçi birşeylere engel olacak ama ??

Artık dur demeleri gerekiyor )) sanki ergen bir çocuğa vermişler kalemi senaryoyu o yazıyor azcık mantık gerek ))) ama konu fena sayılmaz iyi toparladılar ama emin ol konu sıkıntısı çekiyorlar çünkü her hafta birşey ve bu haftalarda da mete yine ön plana çıktı öyküye olan aşkı depreşti ama neye yarar gerçi birşeylere engel olacak ama ??
ya bu senarist aşk üçgeni olmadan yazamıyor heralde yazdığı son 2 dizide de aşk üçgeni vardı bu güzelim diziyide sıradanlaştırdı ama romantik komediyi iyi yazıyorlar gerçekten. engel olacak derkene? (b)

ya bu senarist aşk üçgeni olmadan yazamıyor heralde yazdığı son 2 dizide de aşk üçgeni vardı bu güzelim diziyide sıradanlaştırdı ama romantik komediyi iyi yazıyorlar gerçekten. engel olacak derkene? (b)
Ya benim bir arkadaş var kiraz mevsimi dizisini çok sever o konuşuyordu öyle şeyler ,gerçi bende öyle düşünüyorum Mete engel olacak Ayaz-Oyku aşkına )))

bölümün ilk bir saati güzel ilerledi. baya keyif aldım acıkcası. öykü ayaz'ın hapishane sahnesinde baya güldüm. :D emre cok gururlu biri ki burcu affedilmeyecek kadar agır laf etti barışmaları zor gibi duruyor.

mete öykü'yü sevmiyorum diyemiyor bakalım nereye gidecek bu işin sonu.