NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Diziyi izliyordum ama sıkıldım nedenini bilmiyorum aslında Öykü-Ayaz ikilisi çok iyi belki 3 ay tatilinde baştan bakarım.
Bu arada bugün O Hayat Benim dizisine baktım o Efsun denilen kız tam bir cadaloz:ppp::kizgin:
Yıldız Tilbe taklitleri yapıyor ağzını aynı o.

Ergenleri astılar çocuklara göre yapıyorlar artik diziyi. Ergenlere de günah)))

Dizedeki saçmalık bitmiyor bu bizim Emre taksicilikten atılmıştı ve bir cafede şarkı söylüyordu daha sonra spor salonuna geçmişti şimdi ise bir baktık yine taksici )))

Ohaa diyorum Öykünün parmağındaki yüzük 2 dakikada yer değiştirdi,çıkarırken ))) @beyazsoy @Harunnn60 @Billy Kane

Son düzenleme:
spor salonundan istifa etti. taksiciligi bırakmıştı başka yerde girmiş olabilir sadece biryerde taksici yok. cafe işi sabit degildi spor'a girince bıraktı dogal olarak. :) bunlar basit şeyler takılmayın. :D

bölüm keyifliydi ama bir engin elgün seneryosu degil maalesef. olaylar. biras basit gelişiyor.

burcu bu bölüm iyiydi özüne döndü. :D ilker reyizde güldürdü. :A

reytingler artar bu sayede :X

yok artık dizi 26 bölümdür romantik komediydi beyazsoy? :D

Ah ah Beyazsoy :D yine tutturamadin :A

Pazara gorusuruz)) 26 bölümde drama olarak ne vardi evlenme vardı yahu tabi artacak

şimdide aşk üçgeni var. :D
Reytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))

Reytingler düşmüş ve hic bir bahane yok. Bu benim tarzım üstelik yetrneksizin tekrarından az izlenmiş . demek ki neymiş seviye eskisi gibi ergenler seviyesine çıkmalı))))) haftaya bari erken baslatsinlar da çocuklar izlesin))))
Bence diziyi izleyen orta yaşlı kişilere sendrom yaşattılar ))) habire hata ,hata üstüne hata

Bence diziyi izleyen orta yaşlı kişilere sendrom yaşattılar ))) habire hata ,hata üstüne hata
Hafif orta yaşlılar arkalarına bakmadan kaçmışlardır. ))) Cumartesi eskisi gibi bu benim tarzın showda, yeteneksizsiniz tv 8olaydı çoktan dizi diplerdeydi)))

İlk fragman çıktığındaki tartışmalarda reyting ile konuştuk))) kiraz mevsimi birinciye bu kiraz mevsimini sucu değil diğer diziler dandik)))
O dizilerde dandik olmasaymıs :A
Bana bahanen saçma geldi , kiraz mevsimi iş yapar bu sezon , Cuma gününde bile iş yapıyordu
Dizinin Şansızligi senarist değişimi oldu bu yüzden mantık hataları çok oldu :(