şaka yapıyorum kızmıyosun demi😳Sattiktiktan sonra ucretin ne onemi var ablacim))))satilan satilmistir😉
😉
şaka yapıyorum kızmıyosun demi😳Sattiktiktan sonra ucretin ne onemi var ablacim))))satilan satilmistir😉
😉
KVİyav arkadaş KVI diyorum KVI bana masal anlatma müzikçi adam o işte ne uzattın be aga
Asla kizmam sakayi kaldiramiyorsan saka yapmiyacanşaka yapıyorum kızmıyosun demi😳
Yok be takasim olur mu hic@china_shangai estağfurullah abi sen vadikızının üstüne gidince haklı yazdım yoksa başka bişey söz konusu bile olamaz ki yorumlarımı gördüm sen ne düşünüyosan aynısı![]()
bunu öğrendiğim iyi oldu ne yaparsam yapim abi kızmayacakmış güzelllAsla kizmam sakayi kaldiramiyorsan saka yapmiyacan))) ben sana daha fszla yukleniyorum
))) kufur olmadigi surece herturlu saka yapabilirsin
Yok be takasim olur mu hic)) bu forumda en son deil hic kizmayscagim kisi sensin
abi dur nefretini kusmasın master kardeşim@Master.1000 yorum yapmadım bölüm hakkındaki düşüncelerin nelerdir diyecem ama. Belli sanırım)))
Abi bana kizar misinAsla kizmam sakayi kaldiramiyorsan saka yapmiyacan))) ben sana daha fszla yukleniyorum
Yok be takasim olur mu hic)) bu forumda en son deil hic kizmayscagim kisi sensin
şakayı kaldırım da sulu şaka olmazsa yeter banaAsla kizmam sakayi kaldiramiyorsan saka yapmiyacan))) ben sana daha fszla yukleniyorum
Aga Genel Sohbetle konunun ilk mesajlarini oku anlarsinabi dur nefretini kusmasın master kardeşim
bu arada şimdi dikkatimi çekti konuyu @Maskeli Fedai açmış yok artıkpolat şaşmaz nasıl izin verdi buna harbiden büyük süpriz
![]()
Bu senaristler Karadayi gibi drama dizisi çekerler ancak. Şuraya bak hep diyalog hiç heyecan yokGecen bölüm ile kiyas edersek iyi diyebiliriz lakin Vadi tarihine vasat bir bölüm olarak gecer... Bu senaryo ekibi bu isin altindan klakmayacak gibi... Pusat 3 dakika, Tilki 1 dakika gösteriliyor Raskoln hic ortada yok!!! Buna ragmen Seddar ve esleri 10 dakika ekranda! Yani pes artik...
Aynen öyle acil senarist değişikliğine gidilmeliBu senaristler Karadayi gibi drama dizisi çekerler ancak. Şuraya bak hep diyalog hiç heyecan yokBence problem hep diyalog olmasinda degil. Eskidende diyalog gok olurdu... Karahanli nin görüsmeleri... Konsey toplantisi... Ömer Baba... Önemli olan Diyaloglarin ilgi cekici olmasi, icinin bos olmamasi...
Cendere yorumuna katılıyorum zaten katılmamak imkansız agaFinal sahnesi dışında boş bir bölümmüş.Gereksiz sahnelerle ve flashbecklerle süreyi uzatmaya çalışmışlar.İçi boş konuşmalar hep kısır döngü.Geçen sezona döndük iyice.Müzikleri saymıyorum bile cendereyi de rezil ettiler