Kara Para Aşk Genel Sohbet

sen tubişi çekemeyenlerin başında geliyorsun zaten. :D
çekememem için mantıklı bir neden söylee dizileri mi bergüzar başarılı yoksa serenay gibi ödüle mi boğuluyo:X güzelse güzelliği beni ilgilenirmz oalanda çekememezlik @Çiğdem- e ait :F

yerli diziler bölümündeyiz dizide oyunculuk aranmiyi mi ben mi yasnlış biliyim:X
@destere gibi ol biraz boşver oyunculuğu canım benim bunlar yuzunden evde kalcan :)

yerli diziler bölümündeyiz dizide oyunculuk aranmiyi mi ben mi yasnlış biliyim:X

Resmi goremiyim ama 1 diyim bari :)

bu ömer nasıl iyi polis ödülünü almış daha abisini tanımıyor :F
ömer ilk bölümlerde çok zeki bir polisti ama şimdi o hallerinden ser kalmadı
ama hüseyin en iyi mimik yapan oyuncu vlla oyüzden her bölüm ağlatıyor senaristler onu adam üzüntüyü okadar iyi yansıtıyor :F:F:F

ben de @mrt-06 neden konuda diyordum :)) tabi engelli olduğum üye YASAK OLDUĞU halde benim hakkımda konuşunca gelmiş bir de beğenmişin atacan :) o zaman ben de engelli olduğum dream,takas,china shangai ve kendi engellediğim kadir ve maskeli hakkında atıp tutayım ne ala memleket kurallar boşa konmuş :) şikayeti olana şikayet butonu ilk sayfada ya da yazılan mesajın altında

ayrıca 15 bölüm izlediğim toplamı 31 bölüm olan dizi için istediğim gibi konuşurum sonuçta kafamdan bir şey sallamıyorum izlediğimi yorumluyorum konular da bunun için zaten, süs olsun diye açıldığını sanmıyorum.
Izlediğini itiraf ediyin :A :)