Kara Para Aşk Genel Sohbet

Elif'in tersini daha görmedik bence :D bu bölüm biri vurulacakmış eğer o kişi İpek olursa Ömer'de bu duruma gereğinden fazla hassasiyet gösterirse bakalım o zamanda Elif medeni bir insan olarak kalabilecek mi ben hiç sanmıyorum :A
Sen git gide Ömer'cimi oluyorsun gözümden kaçmıyor değil. Elif'i eleştirirken dikkat et aramızda kavga çıkmasın. :A

:( Tubamı kimselere değişmem. :)

Bu arada Nilüfer iki kardeşin arasını fena açacak. :)
Tuba'nın yeri başka ama Engin'in yeride git gide sağlamlaşıyor bende :D adam çok yakışıklı ve çok iyi bir oyuncu hayran olmamak elde değil :bhr:

Nilüfer her zamanki Nilüfer bu kızda akıl çoktan firar etti bir kaç bölüm Mert'le takılır sonra hiçbir şey olmamış gibi yine Fatih'e döner

Tuba'nın yeri başka ama Engin'in yeride git gide sağlamlaşıyor bende :D adam çok yakışıklı ve çok iyi bir oyuncu hayran olmamak elde değil :bhr:

Nilüfer her zamanki Nilüfer bu kızda akıl çoktan firar etti bir kaç bölüm Mert'le takılır sonra hiçbir şey olmamış gibi yine Fatih'e döner
Anlaşıldı bu akşamda fragman yok. :(

Geçen gün Kurtlar Vadisi yorum konusuna paylaşacağım resmi yanlışlıkla buraya paylaşmışım, hiç söylemiyorsun? :X

bu diziyi çekemeyenlerde hıncını burada alıyor bi gidin abi ya.

neyse tüyolar müthiş valla ipek'in gelişiyle dizi bambaşka boyut kazandı yine nefessiz bir bölüm bekliyor bizi. doğrusu bu sezondan cok umutluydum ama yeni sezon bölümleri umduğum gibi olmamıştı şimdi beklediğim gibi olaylar birbirine giriyor.

Anlaşıldı bu akşamda fragman yok. :(

Geçen gün Kurtlar Vadisi yorum konusuna paylaşacağım resmi yanlışlıkla buraya paylaşmışım, hiç söylemiyorsun? :X
Fragman yarın gelecekmiş fragmancı öyle yazmış şu fragman konusunu bir düzene sokamadılar bari yarın 2 tane gelse de arayı kapatsalar :D

O resmi gördüm de görmezden geldim başkası paylaşsaydı şikayet bile ederdim :A zaten bazı arkadaşlar bu sayfayı geyik sohbet yerine çevirdiler iyice hem sevmiyoruz diyorlar hemde sayfadan çıkmıyorlar :D

neyse tüyolar müthiş valla ipek'in gelişiyle dizi bambaşka boyut kazandı yine nefessiz bir bölüm bekliyor bizi. doğrusu bu sezondan cok umutluydum ama yeni sezon bölümleri umduğum gibi olmamıştı şimdi beklediğim gibi olaylar birbirine giriyor.
30.bölümden itibaren dizi yeniden bir tempo kazandı olaylar hızlandı bu bölümde epey sağlam ve olaylı olacak gibi duruyor sende İpek'i pek bir sevdin :D

Fragman yarın gelecekmiş fragmancı öyle yazmış şu fragman konusunu bir düzene sokamadılar bari yarın 2 tane gelse de arayı kapatsalar :D

O resmi gördüm de görmezden geldim başkası paylaşsaydı şikayet bile ederdim :A zaten bazı arkadaşlar bu sayfayı geyik sohbet yerine çevirdiler iyice hem sevmiyoruz diyorlar hemde sayfadan çıkmıyorlar :D

30.bölümden itibaren dizi yeniden bir tempo kazandı olaylar hızlandı bu bölümde epey sağlam ve olaylı olacak gibi duruyor sende İpek'i pek bir sevdin :D
duygusal hikayesi olanlardan hep bi etkilenirim. :D

Pazartesiye fragman kaldığı nerde görülmüş. Kim vuruluyor belki bir ipucu elde ederdik. :X

Ben resimi uyku sarhoşluğuna yanlışlıkla paylaşmışım. En son bu sayfada kötücülerin yorumlarına bakıyordum. Demekki sayfadan çıkmamışım. :bilmem:

duygusal hikayesi olanlardan hep bi etkilenirim. :D
Aman nesinden etkilendin mıymıntının Ömer'i terk eden de kendisi şimdi de kedinin çiğere baktığı gibi bakıyor Ömer&Elif'e hiç sevmedim ben İpek'i :D

Pazartesiye fragman kaldığı nerde görülmüş. Kim vuruluyor belki bir ipucu elde ederdik. :X

Ben resimi uyku sarhoşluğuna yanlışlıkla paylaşmışım. En son bu sayfada kötücülerin yorumlarına bakıyordum. Demekki sayfadan çıkmamışım. :bilmem:
Vurulan ya Arda yada İpek olacak diyorum ben bakalım yarın fragmanda vurulmaya dahil bir sahne gelecek mi

Aman nesinden etkilendin mıymıntının Ömer'i terk eden de kendisi şimdi de kedinin çiğere baktığı gibi bakıyor Ömer&Elif'e hiç sevmedim ben İpek'i :D

Vurulan ya Arda yada İpek olacak diyorum ben bakalım yarın fragmanda vurulmaya dahil bir sahne gelecek mi
onun sahnelerinde şu müzik kullanılıyor ya bitiyorum işte. :D

Mısır'dan
B7GXwDtIgAA-XQ-.jpg

KARA PARA AŞK 32. BÖLÜM TÜYOLAR:

Elif, Ömer’den hesap sormak için Ömer'i, Ömer ise dertleşmek için Elif'i arıyor.

ELİF: Sen de çıkma teklifi yerine hep evlenme teklifi edip yüzük veriyorsun galiba komiser.

ÖMER: Ben alırım senin o gerginliğini de... kızgınlığını da... aklını da...

Ömer, Arda’dan duyduklarını araştırmaya başlıyor ilk önce Melike ile konuşuyor sonra...

Nilüfer, Metin’e duyduğu kızgınlıkla Mert’e yaklaşmaya çalışıyor.

Metin, Elif’i arıyor bu defa Ömer’e yardımcı olacak bir itirafta bulunuyor.

Hüseyin ve Tayyar mühim bir karar vermek üzereler...

HÜSEYİN : Ben bu oğlanı tutamıyorum artık...
TAYYAR : Dediğime geldin yani!

Ve bu bölüm bir kişi vuruluyor. Kim ola ki?

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @gizem ak @Billy Kane @batuhankaralar @-potterhead- @Çiğdem-
Yoksa Arda mı :(

diziyi çekemeyenlere selam söyle 3 reyting alan,yurtdışında başarısız olan ve ödül alamamış bir diziyi çekemiyorlarsa psikiyatri bölümüne başvursunlar:X