Ne güzel iste
evet tuba ve enginciyim engin akyürek konularınada etiketleyinTubişçimisin sen😉
sen bence bu forumda kalteşekkür ederim
kalıyorum zaten çok seviyorum forumu ayrılmam ki😉sen bence bu forumda kalbu forum daha güzel 😉
evet ama yeni yeni aktif olmayı başladınkalıyorum zaten çok seviyorum forumu ayrılmam ki😉
biraz öyle oldu evet laptobum bozuktuda ondan bundan sonraevet ama yeni yeni aktif olmayı başladın![]()
bu resim muhteşemmmm yerim onu ben maşallahBu resim çok hoşuma gitti. “Baba-oğul” (Yeni resim)
![]()
@Bully Sabah uykudan gözlerimi açamıyordum resmi yanlış yere paylaşmışım. Kurtlar Vadisi genel sohbet bölümüne taşıma imkanımız yokmu?Bu resim çok hoşuma gitti. “Baba-oğul” (Yeni resim)
![]()
biri ekibe fotoşok yapmayı öğretsin@Bully Sabah uykudan gözlerimi açamıyordum resmi yanlış yere paylaşmışım. Kurtlar Vadisi genel sohbet bölümüne taşıma imkanımız yokmu?
bencede yaabiri ekibe fotoşok yapmayı öğretsin@-potterhead- @Çiğdem- @destere @vadikızı @MelankoliK @Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 42657 Ekli dosyayı görüntüle 42658
İpek'e haykırdımbiri ekibe fotoşok yapmayı öğretsin@-potterhead- @Çiğdem- @destere @vadikızı @MelankoliK @Harunnn60 @cookies
o cümledeki melun potterhead di ipek değilipeği sevmedin sanırım
o cümledeki melun potterhead di ipek değil![]()
bu diziye hiçbir zaman senaristler önem vermedi bu fanlar bize saldırıcağına gidip senaristlerre saldırsınlar yaptıkları diziye önem vermiyorlar 🙂🙂🙂biri ekibe fotoşok yapmayı öğretsin@-potterhead- @Çiğdem- @destere @vadikızı @MelankoliK @Harunnn60 @cookies