Kara Para Aşk Genel Sohbet

bu diziye hiçbir zaman senaristler önem vermedi bu fanlar bize saldırıcağına gidip senaristlerre saldırsınlar yaptıkları diziye önem vermiyorlar 🙂🙂🙂
veriyorlar canım niye vermesinler az dikkat edecekler

veriyorlar canım niye vermesinler az dikkat edecekler
cnm bu dizinin reyting alammasınını sebebi ömer elif aşkı ciddiye alınmıyor
mahir ve ferideyi taklit ediyorlar 2 sezondur ömer elif mahir ve feridenin seyrettiğimiz sahnelerini canlandırmaktan başka birşey yapmadılar
şarkıları olucak elifle ömerin en azından bu orjinal olucaktı toygar ışıklı gitmiş şarkıyı bile çakma ayarlamış kenan doğulunun adı lazım değil baş halfi ben şarkısını çalmış elif ömere şarkı yapmış yuhh yani :F:F:F

cnm bu dizinin reyting alammasınını sebebi ömer elif aşkı ciddiye alınmıyor
mahir ve ferideyi taklit ediyorlar 2 sezondur ömer elif mahir ve feridenin seyrettiğimiz sahnelerini canlandırmaktan başka birşey yapmadılar
şarkıları olucak elifle ömerin en azından bu orjinal olucaktı toygar ışıklı gitmiş şarkıyı bile çakma ayarlamış kenan doğulunun adı lazım değil baş halfi ben şarkısını çalmış elif ömere şarkı yapmış yuhh yani :F:F:F
yok kız öylemi gerçekten yok be mahirin sahneler başka
elif le ömerin yok be

yok kız öylemi gerçekten yok be mahirin sahneler başka
elif le ömerin yok be
hahaha günaydın cnm 20 sahneye yakın sahne olmusturrrr okadar ciddi bir sayı var ortada:F mahirle feridenin dağ evindeki geçirdiği günlerle öemrle elifin dağ evindeki aynıydı sonra mahirle feridenin ev boyama sahnesi ömerle elif ev boyama aynı
mahirin köstekli saattle ölmemesi ve ömeridne köstekli saatte ölmemesi ve uzar gider liste cnm :F:F:F en azından bir şarkıları olucaktı onuda kenan doğulu şarkısını çalıp uyarlamıslar 🙂🙂🙂

hahaha günaydın cnm 20 sahneye yakın sahne olmusturrrr okadar ciddi bir sayı var ortada:F mahirle feridenin dağ evindeki geçirdiği günlerle öemrle elifin dağ evindeki aynıydı sonra mahirle feridenin ev boyama sahnesi ömerle elif ev boyama aynı
mahirin köstekli saattle ölmemesi ve ömeridne köstekli saatte ölmemesi ve uzar gider liste cnm :F:F:F en azından bir şarkıları olucaktı onuda kenan doğulu şarkısını çalıp uyarlamıslar 🙂🙂🙂
:F:Fanemm o sahnelermi kız ben dikkat etmedim ona ya bak sen

KARA PARA AŞK 32. BÖLÜM TÜYOLAR:

Elif, Ömer’den hesap sormak için Ömer'i, Ömer ise dertleşmek için Elif'i arıyor.

ELİF: Sen de çıkma teklifi yerine hep evlenme teklifi edip yüzük veriyorsun galiba komiser.

ÖMER: Ben alırım senin o gerginliğini de... kızgınlığını da... aklını da...

Ömer, Arda’dan duyduklarını araştırmaya başlıyor ilk önce Melike ile konuşuyor sonra...

Nilüfer, Metin’e duyduğu kızgınlıkla Mert’e yaklaşmaya çalışıyor.

Metin, Elif’i arıyor bu defa Ömer’e yardımcı olacak bir itirafta bulunuyor.

Hüseyin ve Tayyar mühim bir karar vermek üzereler...

HÜSEYİN : Ben bu oğlanı tutamıyorum artık...
TAYYAR : Dediğime geldin yani!

Ve bu bölüm bir kişi vuruluyor. Kim ola ki?

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @gizem ak @Billy Kane @batuhankaralar @-potterhead- @Çiğdem-

KARA PARA AŞK 32. BÖLÜM TÜYOLAR:

Elif, Ömer’den hesap sormak için Ömer'i, Ömer ise dertleşmek için Elif'i arıyor.

ELİF: Sen de çıkma teklifi yerine hep evlenme teklifi edip yüzük veriyorsun galiba komiser.

ÖMER: Ben alırım senin o gerginliğini de... kızgınlığını da... aklını da...

Ömer, Arda’dan duyduklarını araştırmaya başlıyor ilk önce Melike ile konuşuyor sonra...

Nilüfer, Metin’e duyduğu kızgınlıkla Mert’e yaklaşmaya çalışıyor.

Metin, Elif’i arıyor bu defa Ömer’e yardımcı olacak bir itirafta bulunuyor.

Hüseyin ve Tayyar mühim bir karar vermek üzereler...

HÜSEYİN : Ben bu oğlanı tutamıyorum artık...
TAYYAR : Dediğime geldin yani!

Ve bu bölüm bir kişi vuruluyor. Kim ola ki?

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @gizem ak @Billy Kane @batuhankaralar @-potterhead- @Çiğdem-
Elif evlenme teklif ediyorsun diyerek İpek'e gönderme yapıyor galiba. :)

Haklı da Sibel bitti İpek çıktı Ömer çok hızlıymış zamanında :A yalnız Ömer durumu güzel toparlamış ayrılık olmayacak belli ki :D
Ömer zamanında çok ceviz kırmış. :) Ancak Elif medeni bir insan kendisinden önce olan ilişkilere fazla da tepki göstermez anlayışla karşılayacaktır. Her eve lazım Elif'ten bi tane. :)

Ömer zamanında çok ceviz kırmış. :) Ancak Elif medeni bir insan kendisinden önce olan ilişkilere fazla da tepki göstermez anlayışla karşılayacaktır. Her eve lazım Elif'ten bi tane. :)
Elif'in tersini daha görmedik bence :D bu bölüm biri vurulacakmış eğer o kişi İpek olursa Ömer'de bu duruma gereğinden fazla hassasiyet gösterirse bakalım o zamanda Elif medeni bir insan olarak kalabilecek mi ben hiç sanmıyorum :A