çekememem için mantıklı bir neden söylee dizileri mi bergüzar başarılı yoksa serenay gibi ödüle mi boğuluyosen tubişi çekemeyenlerin başında geliyorsun zaten.![]()
çekememem için mantıklı bir neden söylee dizileri mi bergüzar başarılı yoksa serenay gibi ödüle mi boğuluyosen tubişi çekemeyenlerin başında geliyorsun zaten.![]()
emmy'e aday olan ilk türk daha ne olsun.çekememem için mantıklı bir neden söylee dizileri mi bergüzar başarılı yoksa serenay gibi ödüle mi boğuluyogüzelse güzelliği beni ilgilenirmz oalanda çekememezlik @Çiğdem- e ait
![]()
başvuran 2 türk olduğuna göree çok da büyük bir başarı değilemmy'e aday olan ilk türk daha ne olsun.![]()
Senin gibiler kuruttu tubayibaşvuran 2 türk olduğuna göree çok da büyük bir başarı değilalsaydı başarı olurdu
zaten türkiyede de fanları dışında takan olmadı emmy e gitmesini :::
![]()
tuba oyunculuğunu geliştirememesi ile kendi kendini kuruttuSenin gibiler kuruttu tubayi
Hayir tubayi gectim kpayi kötüleme ayol![]()
Sanane ayol kızın oyunculuğundan güzel mi degilmi ona baktuba oyunculuğunu geliştirememesi ile kendi kendini kuruttu![]()
Sanane ayol kızın oyunculuğundan güzel mi degilmi ona bak![]()
@destere gibi ol biraz boşver oyunculuğu canım benim bunlar yuzunden evde kalcanyerli diziler bölümündeyiz dizide oyunculuk aranmiyi mi ben mi yasnlış biliyim![]()
1 mi 2 mi@Çiğdem- sen ceevaplama sen sıfır dersin
@destere @cookies @vadikızı @Billy Kane @sürgünüm @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 42756
yerli diziler bölümündeyiz dizide oyunculuk aranmiyi mi ben mi yasnlış biliyim![]()
hahahah ben ilk defa böyle silah tutan bir kadın oyuncu görüyorum dizilerde1 mi 2 mi@Çiğdem- sen ceevaplama sen sıfır dersin
hangisine laf ettin şmdihahahah ben ilk defa böyle silah tutan bir kadın oyuncu görüyorum dizilerde
misafire kahve fincanı uzatıyormuş gibi![]()
ismini söylememe gerçekten gerek varmı bence yokhangisine laf ettin şmdi![]()
arda ilk başlarda hiç zeki değildi hatta çok saçma konusuyordu cnm ama 2.sezon en zeki polis olarak görünüyor ömerden bile daha iyi çözümleme yapıyor 🙂🙂🙂🙂
bu ömer nasıl iyi polis ödülünü almış daha abisini tanımıyorarda ilk başlarda hiç zeki değildi hatta çok saçma konusuyordu cnm ama 2.sezon en zeki polis olarak görünüyor ömerden bile daha iyi çözümleme yapıyor 🙂🙂🙂🙂
ömer ilk bölümlerde çok zeki bir polisti ama şimdi o hallerinden ser kalmadıbu ömer nasıl iyi polis ödülünü almış daha abisini tanımıyor![]()
Izlediğini itiraf ediyinben de @mrt-06 neden konuda diyordum) tabi engelli olduğum üye YASAK OLDUĞU halde benim hakkımda konuşunca gelmiş bir de beğenmişin atacan
o zaman ben de engelli olduğum dream,takas,china shangai ve kendi engellediğim kadir ve maskeli hakkında atıp tutayım ne ala memleket kurallar boşa konmuş
şikayeti olana şikayet butonu ilk sayfada ya da yazılan mesajın altında
ayrıca 15 bölüm izlediğim toplamı 31 bölüm olan dizi için istediğim gibi konuşurum sonuçta kafamdan bir şey sallamıyorum izlediğimi yorumluyorum konular da bunun için zaten, süs olsun diye açıldığını sanmıyorum.
ilk sezonu netten izlediğimi söylemiştimIzlediğini itiraf ediyin![]()
![]()
ipeğimin güzel ellerine hicte yakışmamış.1 mi 2 mi@Çiğdem- sen ceevaplama sen sıfır dersin
Ilk sezon 15 degil 13 bölümdu canimilk sezonu netten izlediğimi söylemiştim))