Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanal D'nin tek adam akıllı reyting alan dizisi ne sahiplenmemesi kaç trilyon ödediler bu transfer için iki reklam politikası mı sizi bozan.
beni nekadar verdiği ilgilendirmiyo benim için önemli olan düzenli olarak yayınlaması ben buna bakarım diğerlerine gelince tabiki onlardada sıkıntı büyük reklam olsun tanıtım olsun eksik kalıyolar bu konuda

1- ben siyasi olarak kanalla ilgili bir yorum yapmadım
2-atv yi geçen sene eleştirmiştim burda atv yi övdüğümü gördün mü
3-kanal d nin yaptıkları hadisizliklere kızıyorum benim için kanal önemli değil ben vadinin çıkarı neyse onu savunurum
4- gördüğümü söylüyorum evet kanal d vadi fragmanlarına yer vermiyor evet tanıtımını yapmıyor , aksini iddia eden varsa buyursun söylesin diğer vadicilerde değerlendirmesini söylesinler
5-bana bu kadar saçma bir argümanla ''az çıktığını nerden biliyonuz'' deyip yine o kadar saçma bir gerekçeyle niye kanal d yi savunuyorsun
Kanal D babamın kanalı değil merak etme burda boş yere çamur atanlar için yazıyorum ara vermesinin kanalla alakası yok Pana kendi duyurdu 15 Ocakta olacağını zamanında da bu aralar oldu Starda olsun Showda olsun.

Kanal D babamın kanalı değil merak etme burda boş yere çamur atanlar için yazıyorum ara vermesinin kanalla alakası yok Pana kendi duyurdu 15 Ocakta olacağını zamanında da bu aralar oldu Starda olsun Showda olsun.
bu son verilen ara kanal d nin kararıydı yapımcı kendisi açıkladı gözden kaçırmış olablirsin, ayrıca ben bu verilen arayı normal karşılıyorum yeni yılda bu aranın verilmesi normal reklam gelirlerinin düşmesinden ötürü; ben kanalın genel olarak vadiye artı bir değer kattığını düşünmüyorum vadiyi dahada değerlendirecek hamleler yağtığını görmedim

Senin daha olanlardan haberin yok paso Kanal D ni savun sen

Forumda sık sık dolasmiyorsun bence fazla kasma kendini sen yokken neler değişti be gülüm bana milattan öncelerle gelme​

Gülüm mülüm büyüdün mü olum sen iki yoktuk @takas dünkü vadici ayar çekicek aklı sıra ne olmuş böyle aga :D

B7A4x0PCQAAucp7.jpg

Ulan o kadar ara verdiler hala 243. Bolumdeler mi :))))bunlar ne kadar cok yatip kaseyi buyutuyorlar:)😉:)😉

ranini® @raninimanini · 4 sa. 4 saat önce
Saruhan Hünel ekrana dönecek. Devam eden bir diziye girmesi konuşuluyor da söyleyemiyorum hangi dizi olduğunu. Haber hazır, enter bekliyor.
0 yanıt 6 favori

kız @Çiğdem- sana mesaj var:F
saruhan vadiye gelebilir bence sonucta orhan edip ertürkü ve ertuğrul şakarıda sessiz sedasız getirdiler vadiye iki isimde vadide görmeden geldiklerini pana ekibinden açıklama duymamıştık saruhan hünelden ben hiçbir zaman ümidimi kesmedim birgün sessiz sedasız vadiye girmiş olarak görücez bu adamı :love1::love1::love1::love1:

saruhan vadiye gelebilir bence sonucta orhan edip ertürkü ve ertuğrul şakarıda sessiz sedasız getirdiler vadiye iki isimde vadide görmeden geldiklerini pana ekibinden açıklama duymamıştık saruhan hünelden ben hiçbir zaman ümidimi kesmedim birgün sessiz sedasız vadiye girmiş olarak görücez bu adamı :love1::love1::love1::love1:
karagüle gelecek diyiler haber çıktı :A

Zaten bu ise bir sen birde @Maskeli Fedai cani gonulden sahipleniyor:)

sen bana vadide kimi görmek istersin demiştin abiciğim bende bulut aras ve saruhan hünel demiştim bu forumda saruhanı ilk söyleyen bendim yarın bir baktım saruh haberleri almış başını gitmiş hahaha :F:F:F
Zaten sende cozemedigim.bir gizem mevcut kimi gundeme alsan o kisi ya vadide oluyor yada dedikodusu:))))