Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga çünkü göstermiyorlar kim ne derse desin yok yani olsa görürüz değil mi sen görmezsen ben görürüm ben görmezsem diğeri görür
bize kanal savunuculuğu yapmayın diyolar ama asıl kendileri yapıyor aga dediğin gibi ben görmezsem sen görürsün diğeri görür birisi görür adamlar yayınlamıyo işte

bize kanal savunuculuğu yapmayın diyolar ama asıl kendileri yapıyor aga dediğin gibi ben görmezsem sen görürsün diğeri görür birisi görür adamlar yayınlamıyo işte
Aga kanal yayinlamadi daha ama gelecek hafta içi devamlı yayınlar kanal d hep böyle yeni bir dizi başlattı mı bütün dikkati ona veriyor. Onun için pazar ve pazartesiden itibaren vadi fragmanı devamlı verir.

China shangai diye benim adıma kim konuyu actı ben göremiyorumda yardımcı olabilirmisiniz

abi maskeli açmış konuyu bende yeni gördüm şimdi​
Ulan ne adam ya hic sevmem bu işleri

Aga kanal yayinlamadi daha ama gelecek hafta içi devamlı yayınlar kanal d hep böyle yeni bir dizi başlattı mı bütün dikkati ona veriyor. Onun için pazar ve pazartesiden itibaren vadi fragmanı devamlı verir.
çok haklısın çok dizi izledim kanald de bugün bir kere bile vadi reklamı
yoktu anlamıyorum ya

saruhan haberi nerden çıkmış abi kaynak ne​
Raninden almış haberi ama haber şöyle saruhan şuanda devam eden bir dizide rol alacakmış söylemiyormuş hsngi dizi olduğunu haber hazır enter bekliyormuş

saruhan haberi nerden çıkmış abi kaynak ne
Raninden almış haberi ama haber şöyle saruhan şuanda devam eden bir dizide rol alacakmış söylemiyormuş hsngi dizi olduğunu haber hazır enter bekliyormuş
tamam sağolasın büyük bir ihtimalle vadiyle alakası yok bu yazdığının olsa hissederdik diye düşünüyorum

saruhan haberini öncede duymuştum ben girecek diyorlardı​
Peki şimdi ne diyorlar😉)))))

arkadaş demişki vadi hatırına kafa koparma sahneleri sansürlenmiyo bunu stv trt ve birçok kanal daha yapıyo sadece vadiye özgü bişey değil Kanal D dizisini sahiplenseydi fragman ilk önce resmi hesapta değil Kanal D de çıkardı fragman çıkalı 3 gün olmuş ondan sonra adam internet sitesine koyuyo Tv de tanıtımınıda hala görmüş değilim nezaman açsam poyrazla şeref meselesi yapmışlar.
Kanal D'nin tek adam akıllı reyting alan dizisi ne sahiplenmemesi kaç trilyon ödediler bu transfer için iki reklam politikası mı sizi bozan.