Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Forumda sık sık dolasmiyorsun bence fazla kasma kendini sen yokken neler değişti be gülüm bana milattan öncelerle gelme​

Gülüm mülüm büyüdün mü olum sen iki yoktuk @takas dünkü vadici ayar çekicek aklı sıra ne olmuş böyle aga :D
Yavas gel senin yasin kadar benim Vadi seyretmisligim var...

B7A4x0PCQAAucp7.jpg
243 mu bu simdi ?

La olmmmm yavas gel birbirinizi kirmayin :))) ayip oluyor ozellikle de sen kucuksun biraz daha temkinli ve dikkatli yorumlar yap:))) sonucta westcostta vadiyi seyreden bir arkadasimiz yakismiyor bu tur soylemler
Abi ben bu adama bu güne kadar hep iyi niyeyli davrandim aga falan ama bunun bana ilk günden gerezi var yazilarindan falan bu çok iyi anlasiliyordu zaten ben yine de sakin kaldim sogukkanliligimi bozmadim adam gelmiş burada neler yazmis yazik ya..

Abi ben bu adama bu güne kadar hep iyi niyeyli davrandim aga falan ama bunun bana ilk günden gerezi var yazilarindan falan bu çok iyi anlasiliyordu zaten ben yine de sakin kaldim sogukkanliligimi bozmadim adam gelmiş burada neler yazmis yazik ya..
Tamamda uzatmanin bir anlami yok sen ona yaziyon o sana cevap veriyor sonra yine sen:) bu boyle devam ediyor.sonucunda da birbirinizi bir dizi yuzunden kiriyirsunuz buna gerek yok o anlamda dedim

detaylar önemli pek bir değişiklik olacağını sanmasamda yola devam en azından 5-6 hafta aralıksız devam etsinde izleyelim ben razıyım
Sen zaten bu gidisattan memnun oldugun icin senin acindan problem gozukmuyor:))))ve fakat bizim gibi sesiz yiginlik bu durumdan cok rahatsiz senaryo ilk birkac bolum haric ne yazik ki cop:(((( vadi senin onune ne koyarsa herseye eyvallah dedigin icin sen uzerine alinma senaryo tadilati icin dediklerimi @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai vs dikkate alacaktir:))))))

Sen zaten bu gidisattan memnun oldugun icin senin acindan problem gozukmuyor:))))ve fakat bizim gibi sesiz yiginlik bu durumdan cok rahatsiz senaryo ilk birkac bolum haric ne yazik ki cop:(((( vadi senin onune ne koyarsa herseye eyvallah dedigin icin sen uzerine alinma senaryo tadilati icin dediklerimi @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai vs dikkate alacaktir:))))))
şimdi sen bana niye böyle geçiriyon ki abi ben de herşey dört dörtlük hiçbir eksik yok demiyorum eksiklikler olduğunu söylüyorum zaten :D ama vadinin hakkınıda teslim ediyorum şu an vadinin hala en iyi olduğunu söylüyorum

şimdi sen bana niye böyle geçiriyon ki abi ben de herşey dört dörtlük hiçbir eksik yok demiyorum eksiklikler olduğunu söylüyorum zaten :D ama vadinin hakkınıda teslim ediyorum şu an vadinin hala en iyi olduğunu söylüyorum
Estagfurallah sana niye giydireyim ki :))))) ama sunu bil sevdigim ve nazim gecene bu giydirmeleri yaparim :)))))degerini bil yaniiiiiiiiii:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉

Estagfurallah sana niye giydireyim ki :))))) ama sunu bil sevdigim ve nazim gecene bu giydirmeleri yaparim :)))))degerini bil yaniiiiiiiiii:)😉:)😉:)😉:)😉:)😉
eyvallah , vadi nin daha çok yolu var uzun yıllar ekranlarda devam etmeini bekliyoruz zaten yorgun bir ekip var onları bu kadar acımasız eleştirmek ne kadar doğru sence yanlış anlaşılmsın eleştiri hep yapılmalı yapılmalı ki oratay daha iyi bir iş çıksın benim kasteddiğim bunun dozajı ve içeriği

Foruma saygımdan ağzımı bozmuycam seviyeyi düşürmeye gerek yok ayrıca benim kimseye garezim olmaz bana yanlış yapmadıktan sonra. Eski günlerin hatrına uzatmıyorum tartışmayı bu yavaş gel ayaklarını bırak.
Ben sana ne yaptim o zaman bana bu garezligi yapiyosun varsa birşey söyle bizde bilelim ayrica agzini bozsaydin karsiligini alirdin zaten bende bunca yillik arkadaslarimin hatrina tartismayi uzatmiyorum...

abi yine bizim söylediğimize geliyo iş senaryoda tırt olucak bölümlerde adamlar yaklaşık 1 aydır yatıyo daha 1 bölüm ilerdeler yazık ya bazı arkadaşlar senaryo üzerinde çalışıyolardır demiş keşke öyle olsaydıda 2 hafta daha izlemeseydik ama böyle bişey yok nedersek boş.