Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Taraflilik yok. 12 senedir ayni cizgi de gidiyoruz her zaman gerçekler Vadide. Kanal D nin ne yapmaya calistigi belli Vadiyi bitirme politikası adamlara o kadar çok dokunduk ki adamların sabri tasti 2 milyonu basip aldılar bitirmek için bizimkilerde yuttu bunu
olmaz olurmu geçen atv de çok yanlılardı açıktı bu da ya

Yorumları gülerek okudum bildirim niye geliyo onu da anlamıyorum siyasi amaç uğruna burada bir güzel Kanal D'yi karalamış bazı arkadaşlar kesinlikle katılmıyorum Vadi tekrar Atv gibi batak bir kanala dönerse işte o zaman geçmiş olsun Necati Şaşmaz kaza yapana kadar kaç kere ara verdi bu dizi söyleyin bakalım müthiş bölümler izlemedik mi Andy Garcia geldi Kanal D gala gecesi yaptı sadece Vadi için ayrıca kafa koparma sahneleri bile sansürlenmiyor 2 hafta yayınlanmayınca hemen çamur hemen çamur.

Bu dizi zamanında 3 ay ara verdi Show Tv zamanlarında Stardayken Uefa maçları için 2 hafta ara verdi gerçek vadici dediğin iyi gün seyircisi olmasın..
ben karalamadım kanal d atv den biraz daha iyiyiz ben atv ye kızıyorum

Olmasi gerekeni yaptilar orada da helal olsun
evet ama taraflı anlatmayacaklardı ona kızıyorum ben

Yorumları gülerek okudum bildirim niye geliyo onu da anlamıyorum siyasi amaç uğruna burada bir güzel Kanal D'yi karalamış bazı arkadaşlar kesinlikle katılmıyorum Vadi tekrar Atv gibi batak bir kanala dönerse işte o zaman geçmiş olsun Necati Şaşmaz kaza yapana kadar kaç kere ara verdi bu dizi söyleyin bakalım müthiş bölümler izlemedik mi Andy Garcia geldi Kanal D gala gecesi yaptı sadece Vadi için ayrıca kafa koparma sahneleri bile sansürlenmiyor 2 hafta yayınlanmayınca hemen çamur hemen çamur.

Bu dizi zamanında 3 ay ara verdi Show Tv zamanlarında Stardayken Uefa maçları için 2 hafta ara verdi gerçek vadici dediğin iyi gün seyircisi olmasın..
Biraz objektif bak. Adamlar Vadinin fragmanlarini düzgün yayinlamiyor. Allah askina bir gun boyunca seyredin bakalim kac kere fragmani verecekler. Daha milletin haberi yok. Bana bu Persembe cok mesaj geldi Vadi nerede neden oynamıyor diye milletin daha ne zaman baslayacagindan haberi yok bu dediğim insanlarin yarisi da milliyetcidir. Bir örnek te 241. Bölümden verebiliriz. Adamlar resmen 30 dk reklam verdi. 22.45-23.00 23.00-23.15 hayatımda böyle saçma reklam düzeni görmedim.

ben karalamadım kanal d atv den biraz daha iyiyiz ben atv ye kızıyorum​
Sana demedim zaten siyasi amaç uğruna boş laf yapanlara lafım :)

Kadir hanginiz açıpta sürekli Kanal D izliyor tanıtımın az çıktığını nerden biliyonuz geçen sene Atv erken bitirmedi mi başbakan hatrına kaç kez, gereksiz yerde 1 dakika reklam saçmalığı çıkartmadı mı çıkardı ayrıca Vadi Kanal D geçse bile siyasi bakış açısında sapma olmadı bana bunlarla gelmeyin.

Kadir hanginiz açıpta sürekli Kanal D izliyor tanıtımın az çıktığını nerden biliyonuz geçen sene Atv erken bitirmedi mi başbakan hatrına kaç kez, gereksiz yerde 1 dakika reklam saçmalığı çıkartmadı mı çıkardı ayrıca Vadi Kanal D geçse bile siyasi bakış açısında sapma olmadı bana bunlarla gelmeyin.
atv konusunda sana katılıyorum ben dediklerinin hepsi oldu

Bu sene kanaldan ziyade senaryoda iş yok :)))))ilk dört bölüm hariç
kaza senaryoyu alt üst etti ya

Biraz objektif bak. Adamlar Vadinin fragmanlarini düzgün yayinlamiyor. Allah askina bir gun boyunca seyredin bakalim kac kere fragmani verecekler. Daha milletin haberi yok. Bana bu Persembe cok mesaj geldi Vadi nerede neden oynamıyor diye milletin daha ne zaman baslayacagindan haberi yok bu dediğim insanlarin yarisi da milliyetcidir. Bir örnek te 241. Bölümden verebiliriz. Adamlar resmen 30 dk reklam verdi. 22.45-23.00 23.00-23.15 hayatımda böyle saçma reklam düzeni görmedim.​

Bana objektiflik öğretecek en son kişi sensin beğenmiyosan internetten izle 😉

atv konusunda sana katılıyorum ben dediklerinin hepsi oldu

kaza senaryoyu alt üst etti ya​
Aynen

1- ben siyasi olarak kanalla ilgili bir yorum yapmadım
2-atv yi geçen sene eleştirmiştim burda atv yi övdüğümü gördün mü
3-kanal d nin yaptıkları hadisizliklere kızıyorum benim için kanal önemli değil ben vadinin çıkarı neyse onu savunurum
4- gördüğümü söylüyorum evet kanal d vadi fragmanlarına yer vermiyor evet tanıtımını yapmıyor , aksini iddia eden varsa buyursun söylesin diğer vadicilerde değerlendirmesini söylesinler
5-bana bu kadar saçma bir argümanla ''az çıktığını nerden biliyonuz'' deyip yine o kadar saçma bir gerekçeyle niye kanal d yi savunuyorsun

Son düzenleme:
B7ATsVXCEAAH41c.jpg

Biraz objektif bak. Adamlar Vadinin fragmanlarini düzgün yayinlamiyor. Allah askina bir gun boyunca seyredin bakalim kac kere fragmani verecekler. Daha milletin haberi yok. Bana bu Persembe cok mesaj geldi Vadi nerede neden oynamıyor diye milletin daha ne zaman baslayacagindan haberi yok bu dediğim insanlarin yarisi da milliyetcidir. Bir örnek te 241. Bölümden verebiliriz. Adamlar resmen 30 dk reklam verdi. 22.45-23.00 23.00-23.15 hayatımda böyle saçma reklam düzeni görmedim.​

Bana objektiflik öğretecek en son kişi sensin beğenmiyosan internetten izle 😉
Aynen ben ne kadar anlatsam da sen benden bir şey kapamazsin zaten 😉
Şu muhalefet yalakasi kanaldan kurtulup düzgün bir kanala gidene kadar sıkacaz dişimizi.

arkadaş demişki vadi hatırına kafa koparma sahneleri sansürlenmiyo bunu stv trt ve birçok kanal daha yapıyo sadece vadiye özgü bişey değil Kanal D dizisini sahiplenseydi fragman ilk önce resmi hesapta değil Kanal D de çıkardı fragman çıkalı 3 gün olmuş ondan sonra adam internet sitesine koyuyo Tv de tanıtımınıda hala görmüş değilim nezaman açsam poyrazla şeref meselesi yapmışlar.

arkadaş demişki vadi hatırına kafa koparma sahneleri sansürlenmiyo bunu stv trt ve birçok kanal daha yapıyo sadece vadiye özgü bişey değil Kanal D dizisini sahiplenseydi fragman ilk önce resmi hesapta değil Kanal D de çıkardı fragman çıkalı 3 gün olmuş ondan sonra adam internet sitesine koyuyo Tv de tanıtımınıda hala görmüş değilim nezaman açsam poyrazla şeref meselesi yapmışlar.
aga çünkü göstermiyorlar kim ne derse desin yok yani olsa görürüz değil mi sen görmezsen ben görürüm ben görmezsem diğeri görür