sırf bu manzara için izlemek isterdim şarkılar çok güzel kırmızı kırmızı@Çiğdem- i çatlatan şu holly trio yu dinleyin de hangi dizi totoşmuşş görün.ss
Moderatörün son düzenlenenleri:
sırf bu manzara için izlemek isterdim şarkılar çok güzel kırmızı kırmızı@Çiğdem- i çatlatan şu holly trio yu dinleyin de hangi dizi totoşmuşş görün.ss
toton kunçun kunçun etti dimisırf bu manzara için izlemek isterdim şarkılar çok güzel kırmızı kırmızı
2.bölümü izliyim ben de şu an bitincee toplu yorum yaparımİlk bölümü izledim. Muhteşemdi. Her şey o kadar güzel planlanmış ki sonunu gerçekten çok merak ediyorum. Hemen ikinci bölümü izliyorum. @xemrexxx
Daha ilk bölümü izlemedin mi?2.bölümü izliyim ben de şu an bitincee toplu yorum yaparım
bitti şimdiDaha ilk bölümü izlemedin mi?
ben izlermiyim bu diziyi hiç ?
gördünmü emre, cookies de senin diziyi çok fazla totoş buldu
İlk bölümü izledim. Muhteşemdi. Her şey o kadar güzel planlanmış ki sonunu gerçekten çok merak ediyorum. Hemen ikinci bölümü izliyorum. @xemrexxx
oha şaka mı bu 😱Ekli dosyayı görüntüle 42707
110 bölümde gerçekleşen ilişkilerin haritası çalışn sınav yapıcam yarın @Harunnn60 @Çiğdem-
şaka yapmak için bu ka uğraşılır mı hiçoha şaka mı bu 😱
haritaya bakarsan kimin şeyi kime değmiş belli değilEkli dosyayı görüntüle 42707
110 bölümde gerçekleşen ilişkilerin haritası çalışn sınav yapıcam yarın @Harunnn60 @Çiğdem-
seni abdye yollamalı artık arada kadın-erkek-genç-yaşlı birilerini bulursunharitaya bakarsan kimin şeyi kime değmiş belli değil
yazık adama
kız @Çiğdem- bu parlak dizide gay karakteri oynicekmiş yani @destere 1500-120 çiğdem skor @Harunnn60 @cookies
belli olmaz belki severek oyniyidir rolüyazık adama
kırmızılı esmerin sesi güzel yalan yok yani doğruya doğru derizbölümü izledim favorim yine santana ve brittany performası:bhr. çatla @Çiğdem- @destere @KayıpSehir @Harunnn60
point: 8.8
ben hala constantineye bakamadım şimdide annem temizlik yaptırıcakkırmızılı esmerin sesi güzel yalan yok yani doğruya doğru deriz